Lautta satamasta Bari satamaan Igoumenitsa

Italia ja Kreikka yhdistyvät reitillä Bari Igoumenitsa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Ventouris Ferries -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia 30 minuuttia samalla kun Anek Superfast reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 8 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Bari Igoumenitsa kohteiden Italia ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Bari - Igoumenitsa lauttaoperaattorit

 • Ventouris Ferries
  • 8 lähtöä viikoittain 11 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Anek Superfast
  • 8 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Bari Igoumenitsa

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bari Igoumenitsa on auto ja 2 matkustajaa.

Bari Igoumenitsa lautta arvostelut

 • "oikein oikein hyvä"

  Ensimmäinen kertani lautalla Barista Igoumenitsaan ja takaisin. Sataman henkilökunta oli todella ystävällinen ja avulias meitä väsyneitä ulkomaalaisia kohtaan, ja laivat olivat uskomattoman hyvin organisoituja, puhtaita ja miellyttäviä. Ensimmäisen luokan palvelua ilman moitteen sanaa. Kiitos.

  'Paul' matkusti Bari Igoumenitsa operaattorilla Anek Superfast aluksella Superfast II

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava kokemus"

  Se oil mahtava kokemus. Ajoimme pienen sedanimme osoitetulle kannelle ja siirryimme matkustajien tiloihin. Nopeasti olimme jo unessa ja kun heräsimme näimme Kreikan saariston. Kaikki meni sujuvasti ja mukavasti.

  'Georges' matkusti Bari Igoumenitsa operaattorilla Anek Superfast aluksella Superfast I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mukava matka, mutta osa henkilökunnasta välinpitämättömiä"

  Meillä oli mukava matka Superfast Ferryllä. Se olisi ollut loistava, ellei siellä olisi ollut yhteistyöhaluton baarimikko. Halusimme syödä ravintolassa lautalla. Nousimme kyytiin aikaisin ja menimme drinkeille baariin odottamaan että ravintola avautuu. Juuri ennen klo 18:30 kysyimme baarimikolta koska ravintola aukeaisi. Hän sanoi 19:30. Seurauksena tästä väärästä tiedosta päätimme tilata ruokaa, kaksi patonkia, pitämään meidät pahimmasta nälästä illallisen alkamiseen asti, koska olimme hyvin nälkäisiä. Heti kun teimme tilauksemme laivalta tuli kuulutus, jonka mukaan ravintola oli auki, kello oli 18:30. Kerroin nopeasti miehelleni joka juoksi baarityöntekijän perään perumaan tilauksemme. Baarin työntekijä sanoi miehelleni, että se oli liian myöhäistä, mutta mieheni mielestä asian viosi korjata, koska olimme juuri tilannut, eikä ateria olisi ollut valmis, hän ei uskonut että baarimikko oli tosissaan. Jatkoimme sitten matkaamme ravintolaan tilataaksemme aterian ja kun odotimme tilataksemme, baarin työntekijä saapui paikalle patonkien kanssa. Sanoin hänelle, että emme halua baariruokaa, että me peruimme tilauksen, mutta hän sanoi, että se oli liian myöhäistä. Sanoin hänelle, että kysyimme häneltä koska ravintola avaisi ja hän sanoi 19:30, mutta se avattiinkin klo 18:30. Hän sanoi että työskenteli "Kreikan ajassa!” Sanoin hänelle, että se oli hänen virheensä, hänen olisi pitänyt peruuttaa tilaus, mutta hän vain sivuutti minut ja syötti tarjotillisen ruokaa pöydälle, ilman anteeksipyyntöä. Hänen tietämättömyytensä seurauksena en voinut jakaa mukavaa lämmintä ateriaa perheeni kanssa. Vastahakoisesti päätin syödä yhden patongin. Tämä tapaus, ja kunnioituksen puute, todella pilasi jonkin mikä olisi voinut olla ihana matka lautalla. Tämän tapauksen seurauksena tulen ajattelemaan kahdesti ennen kuin voin varata uudelleen matkan Superfast Ferriesillä. Valitettavasti en saanut työntekijän nimeä. Jätin tämän valituksen henkilökunnasta aluksen kyselytyyppisellä lomakkeella, mutta en ole kuullut mitään vielä takaisin.

  'Mili' matkusti Bari Igoumenitsa operaattorilla Anek Superfast aluksella Superfast I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Superfast?"

  Saavuimme lauttasatamaan 2h ennen suunniteltua lähtöä kuten ohjeistettiin ja nousimme laivaan 60min ennen lähtöä. Lastausmenettely oli hyvin sekava, eikä ketään ollut paikalla opastamassa lautan uumenissa lautta jonne lopulta päädyimme. Samoin ketään ei ollut näyttämässä tietä takaisin ylös vastaanottoon mikä kulki alueella, jossa ajoneuvoja vielä ajettiin sisään. Koska kuorma-autoja oli suuri määrä lähdimme tunnin myöhässä klo 14:00. Lautta itsessään oli mukava ja puhdas ja istuimia oli runsaasti ja tarjoilijat toivat juomat jne. Buffetravintola näytti palvelevan lähinnä kuorma-autojen kuljettajia, jotka muodostivat valtaosan matkustajista, joten ruoka oli runsasta ja halpaa. Kun lähestyimme saapumisaikaamme 22.30 satuin kulkemaan vastaanoton ohi ja löysin käsinkirjoitetun huomautuksen meille matkustajille jossa sanottiin ettemme olisi perillä kun vasta 00:40. Kun joku saapui tiskille kysyin oliko saapumisaika oikein, hän nyökkäsi, ja sitten miksi olimme yli kaksi tuntia myöhässä, hän kohautti olkiaan "dunno". No noin yhdeltä aamuyöllä anek "Superfast" 1 purjehti hiljalleen Igoumenitsaan. He sitten päästivät kuljettajat alas autokannelle, jonne taas pääsi ylittämällä kannen päästä takaisin portaita joka veisi meidät takaisin lautan uumeniin ja autollemme, mutta nyt kansi oli täynnä kuorma-autoja lähekkäin toisiaan. Se oli vakavasti kuin yrittäisi löytää tiensä läpi erittäin tiukan sokkelon mikä käsittää suuria kuorma-autoja, missä oli henkilökunta joka opastaa sinua? Unessa ehkä? Kourallinen autoja lautan uumenista lopulta vapautettiin kello 01:30. Miksi lähdettyään 60 min myöhässä saavuimme kolme tuntia myöhässä? Se oli rauhallinen aurinkoinen päivä ja ei voi olla mitään syytä, miksi laivan kuljettaja ei ole voinut painaa kaasujalkaa alas vähän enemmän ja kiinniottaa menetetyn ajan. Miksi ei ollut ilmoituksia myöhästymisestä muualla kuin lappu vastaanotossa, joka piti itse löytää. Miksi vastaanoton henkilökunta ei antanut viivästykselle syytä, mutta ennen kaikkea, miksi meidän piti puristua saastaisten kuorma-autojen välistää hengittäen tukehduttavia pakokaasuja päästäksemme takaisin autollemme?

  'Bruce' matkusti Bari Igoumenitsa operaattorilla Anek Superfast aluksella Superfast I

  Lue lisää Näytä vähemmän

Bari opas

Bari on Barin maakunnan ja Apulian alueen pääkaupunki Adrianmerellä, Italiassa. Kaupunki on tunnettu sen satamasta ja yliopistosta. Kaupungin päänähtävyyksiä ovat muun muassa Basilica di San Nicola ja Bari Cathedral. Basilica di San Nicola rakennettiin vuonna 1087 Saint Nicholaksen jäänteiden säilyttämiseen. Nykyään ne sijaitsevat kryptassa alttarin alla. Saint Sabinus of Canokselle pyhitetty Bari Cathedralin rakentaminen aloitettiin vuonna 1034 ja se valmistui vuonna 1178.
Barin satama on yksi alueen tärkeimmistä ja se toimii Italian, Lähi-idän ja Balkanian alueiden välisenä keskuksena. Kaupungissa on kaksi erillistä satamaa. Vanha satama on lähellä vanhaa kaupunkia, ja sitä käyttävä pienet alukset ja kalastuslaivat, kun taas uudempaa satamaa käyttää isot matkustajalautat, jotka kulkevat Kreikkaan ja Albaniaan. Uusi satama on moderni ja sieltä löytyy sekä lyhyt- että pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Satamasta pääsee Durresiin, Igoumenitsaan, Cephaloniaan, Korfulle, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin. Matkat Korfulle kestävät 8 tuntia ja kulkevat vain kesäkuukausina. Reitit Igoumenitsalle kestävät 9,5 tuntia ja nekin ovat toiminnassa vain kesäisin.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsan kaupunki, luoteis-Kreikassa erotettuu Korfun saarelta Igoumenitsanlahdella. Kaupungin vauraus alkoi 20–luvun puolivälin jälkeen. Ennen tätä Igoumenitsa oli pieni satamakaupunki ja sen asukkaat olivat enimmäkseen mukana kaupassa ja kalastuksessa. Toisen maailmansodan aikana Igoumenitsa vaurioitui pahoin, mutta vain pari vuotta myöhemmin se rakennettiin uudelleen. Suurin osa kaupungin rakennuksista on rakennettu 1960-1980 ja sen seurauksena siellä ei ole monia historiallisia nähtävyyksiä.

Kaupungin pääkatu ulottuu pitkin rannikkoaluetta, ja sieltä näkyy kauniita toimistorakennuksia, pankkeja ja lukuisia ravintoloita. Lähes kaikissa ravintoloissa on avoin terassi, joten vierailijat voivat nauttia ihania paikallisia ruokia ja upeista näkymistä rannikolle. Toukokuusta syyskuuhun pidetään parhaana aikana käydä Igoumenitsalla, sillä silloin on hyvin vähän sadetta ja vierailijat voivat nauttia kaupungista ja ympäröivästä alueesta kaikessa komeudessaan.