Civitavecchia satamaan Olbia lautta

Rooma ja Sardinia yhdistyvät reitillä Civitavecchia Olbia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia 15 minuuttia samalla kun Tirrenia reitti kulkee jopa 17 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 24 ylitystä viikko reitillä Civitavecchia Olbia kohteiden Rooma ja Sardinia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Civitavecchia satamaan Olbia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Rooma - Sardinia lautat sivullamme.

Civitavecchia - Olbia lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 8 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Tirrenia
    • 17 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Civitavecchia Olbia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Civitavecchia Olbia on auto ja 2 matkustajaa.

Civitavecchia opas

Civitavecchia ("vanha kaupunki") on kaupunki joka sijaitsee Rooman maakunnassa Lazion alueella Keski-Italiassa. Kaupungissa on satamaportti, joka sijaitsee Tyrrhenanmerellä ja sijaitsee noin 80 km luoteeseen Roomasta. Civitavecchian arkeologinen museo sijaitsee 1700–luvulla rakennetussa rakennuksessa, joka kuului Clemente XIII:lle, ja joka rakennettiin paavin varuskunnan päämajaksi. Museossa on arkeologisia löydöksiä Centumcellaen (muinainen Civitavecchian nimi) kaupungista ja sen lähiympäristöstä. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa, Civitavecchia npääaukiolla, on San Fransiskus Assisilaiselle omistettu katedraali, joka on rakennettu jo olemassa olleen kirkon päälle ja jotka fransiskaanimunkki-isät rakennettuvat paavi Paul V:n toimiluvalla vuonna 1610.
Satama muodostuu kahdesta laiturista ja aallonmurtajasta, jolla on majakka. Civitavecchiasta voit ottaa lautan GNV:llä joihinkin Välimeren kauneimmista kohteista. Kohteisiin kuuluu muun muassa Sisiila, Sardinia ja Tunisia.

Olbia opas

Italian kaupunki Olbia ei ole ehkä niin houkutteleva kuin Alghero tai Cagliari, mutta on kuitenkin suosittu kohde. Sillä on oma lentokenttä ja se vastaanottaa lauttoja mantereelta, joka toimii porttina Smaragdirannikolle ja tilojen ja palvelujen tarjoamisesta matkailijoille. Olbian vanhassa osassa on roomalainen kylpylä, vaikuttava graniittikirkko ja muita historiallisia muistomerkkejä, sekä monia baareja ja ravintoloita. Kaupungin tärkein nähtävyys on keskiaikainen Pisan-romaaninen kirkko, joka on hakattu Galluran graniittiin. Apsisissa on kaksi 1200-luvun freskoa, joista toinen kuvaa Simpliciota, Olbian pyhimystä. Festa di San Simpliciuksen on Olbian suurin festivaali, mitä vietetään kolmen päivän ajan toukokuun puolivälissä.

Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.