Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Olbia lauttasatamaan

 • Autolla

  Olbia sijaitsee Sardinian koilliosassa. Tie Olbian satamaan on hyvin viitoitettu kaupungin keskustasta. Cagliarista ota SS-131 ja Oristanon jälkeen SS-131 Olbiaa ja Golfo Aranciaa kohti. Algherosta ota SS-127 ja lähestyessäsi Sassaria ota SS-131, tämän jälkeen SS-597 ja lähestyessäsi Oschiria seuraa SS-199.

 • Junalla

  Olbian rautatieasemalta on hyvät yhteydet saaren muihin osiin. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Trenitalia kotisivulla.

 • Osoite

  Stazione Marittima Isola Bianca I - 07026 Olbia, Sardinia

 • Olbia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Olbia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Olbia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Olbia lauttapalvelut

Olbia opas

Olbia opas

Olbian kaupunki sijaitsee tasangolla Olbian lahden perukoilla Sardinian koillisrannikolla Tavolaran saaren edustalla. Se on alueella tärkeä kaupunki, jolla on vilkas satama ja lentoasema. Olbian satama on tuhansine päivittäisine vierailijoineen koko saaren kiireisin. Kaupungin uskotaan saaneen alkunsa puunilaisajalla 500-luvulla eaa. ja roomalaisajalla siitä tuli kiireinen kauppapaikka. Rooman ajan kukoistuksesta todistavat monet paikalla näkyvät arkeologiset jäänteet. 1960-luvulla Olbia koki todellisen muuttoaallon, joka liittyi koko Galluran alueen turismin nopeaan kehitykseen. Alueen talous perustuu turismiin, mutta myös ruokateollisuus sekä kalastus ja simpukan viljely ovat tärkeitä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.