Laiva Eckeröstä Grisslehamniin

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät Eckerö-Grisslehamn reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain Eckerö Linjen. Ylityksiä on tarjolla jopa 21 viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 45 minuuttia.
Eckerö-Grisslehamn väliset aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Eckerö - Grisslehamn lauttaoperaattorit

  • Eckerö Linjen
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Eckerö Grisslehamn

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Eckerö Grisslehamn on auto ja 2 matkustajaa.

Eckerö opas

Eckerö on Suomalainen kunta Ahvenanmaalla, joka kuuluu Suomen itsehallintoalueelle. Vaikka se on osa Suomea, 90% väestöstä puhuu ruotsia äidinkielenään. Ahvenanmaa on Suomen läntisin kunta. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on vuonna 1828 rakennettu Posti ja Tulli -talo, jolla oli suuri merkitys postipalvelujen parantamisessa Tukholman ja Pietarin välillä.

Ahvenanmaa on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa, joka koostuu saaristosta Pohjanlahden suulla Itämerellä. Kokonaisuudessaan saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka vastaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan matkalla Grisslehamniin.

Grisslehamn opas

Grisslehamn on suurin kaupunki pitkällä ja kapealla Väddön saarella. Se sijaitsee noin 110 km Tukholmasta pohjoiseen ja on ollut portti Ahvenanmerellä läpi vuosisatojen. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat näyttävät nauttivan. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Voit myös vuokrata polkupyöriä ja kanootteja Väddö Vitalin lähellä Älmstasta. Konferenssikeskus, Hotell Havsbaden, on rakennettu vuonna 1903 ja tarjoaa rauhalliset näkymät merelle ja satamaan.

Kaupungin satamasta kulkee lautta Eckeröön ja se on lyhin etäisyys Ahvenanmaalle Ruotsin mantereelta. ylitys kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.