COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö - Grisslehamn on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.

Eckerö - Grisslehamn lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Eckerö Grisslehamn lautta arvostelut

 • "Nopeaa ja vaivatonta"

  Lauttan lastaaminen sujui mutkitta ja lauttamatka oli odotettua lyhyempi. Suotuisan sään vuoksi olimme perillä noin 30 minuuttia ennen aikataulua. Laivan palvelut hyvät ja matkustaminen kätevää.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos"

  Ihan hyvä. Sillä matkalla tax free kassa ei toiminut ja myymälään pääsi vain käteisellä maksavat ja niitä ei hirveästi ole.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä laiva"

  Kaikki toimi ja suosittelen

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Positiivisesti yllättävä kokemus. "

  Mahtava kokemus kun vihdoin joku on päättänyt ottaa etäisyyttä meluisaan ja likaiseen viikinkiaikaan.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Eckeröstä Grisslehamniin

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät Eckerö-Grisslehamn reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain Eckerö Linjen. Ylityksiä on tarjolla jopa 21 viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 45 minuuttia.
Eckerö-Grisslehamn väliset aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Eckerö opas

Eckerö on Suomalainen kunta Ahvenanmaalla, joka kuuluu Suomen itsehallintoalueelle. Vaikka se on osa Suomea, 90% väestöstä puhuu ruotsia äidinkielenään. Ahvenanmaa on Suomen läntisin kunta. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on vuonna 1828 rakennettu Posti ja Tulli -talo, jolla oli suuri merkitys postipalvelujen parantamisessa Tukholman ja Pietarin välillä.

Ahvenanmaa on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa, joka koostuu saaristosta Pohjanlahden suulla Itämerellä. Kokonaisuudessaan saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka vastaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan matkalla Grisslehamniin.


Grisslehamn opas

Grisslehamn on suurin kaupunki pitkällä ja kapealla Väddön saarella. Se sijaitsee noin 110 km Tukholmasta pohjoiseen ja on ollut portti Ahvenanmerellä läpi vuosisatojen. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat näyttävät nauttivan. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Voit myös vuokrata polkupyöriä ja kanootteja Väddö Vitalin lähellä Älmstasta. Konferenssikeskus, Hotell Havsbaden, on rakennettu vuonna 1903 ja tarjoaa rauhalliset näkymät merelle ja satamaan.

Kaupungin satamasta kulkee lautta Eckeröön ja se on lyhin etäisyys Ahvenanmaalle Ruotsin mantereelta. ylitys kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.