COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö - Grisslehamn on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.

Eckerö - Grisslehamn lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Eckerö Grisslehamn lautta arvostelut

 • "Hyvä laiva"

  Kaikki toimi ja suosittelen

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Positiivisesti yllättävä kokemus. "

  Mahtava kokemus kun vihdoin joku on päättänyt ottaa etäisyyttä meluisaan ja likaiseen viikinkiaikaan.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "lomalla"

  Menimme Eckeröstä Grislehamniin ja matka meni hyvin.Laiva oli aikataulussa ja kaikki toimi hyvin.Suosittelen

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "kiitos"

  Hei. Koska aamu oli erittäin tuulinen ja pelkään merellä olemista ilman aallkkoa lähdimme heti Infoon kyselemään tuulitilannetta ja siellä oli aivan ihana naishenkilö joka sanoi että tulomatkalla ei ollut ongelmia ja nytkin menee kyllä hyvin ja on hyttejä jos tulee huono olo. Juteltiin ja hänen rauhallinen olemus sai minut myös rauhalliseksi ja matka meni aivan loitavasti joten haluan kiittää lämpimästi. Mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille ja muvkavia merimatkoja. Tlemme taas... Anita Stark

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Eckeröstä Grisslehamniin

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät Eckerö-Grisslehamn reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain Eckerö Linjen. Ylityksiä on tarjolla jopa 21 viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 45 minuuttia.
Eckerö-Grisslehamn väliset aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Eckerö opas

Eckerö on Suomalainen kunta Ahvenanmaalla, joka kuuluu Suomen itsehallintoalueelle. Vaikka se on osa Suomea, 90% väestöstä puhuu ruotsia äidinkielenään. Ahvenanmaa on Suomen läntisin kunta. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on vuonna 1828 rakennettu Posti ja Tulli -talo, jolla oli suuri merkitys postipalvelujen parantamisessa Tukholman ja Pietarin välillä.

Ahvenanmaa on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa, joka koostuu saaristosta Pohjanlahden suulla Itämerellä. Kokonaisuudessaan saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka vastaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan matkalla Grisslehamniin.


Grisslehamn opas

Grisslehamn on suurin kaupunki pitkällä ja kapealla Väddön saarella. Se sijaitsee noin 110 km Tukholmasta pohjoiseen ja on ollut portti Ahvenanmerellä läpi vuosisatojen. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat näyttävät nauttivan. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Voit myös vuokrata polkupyöriä ja kanootteja Väddö Vitalin lähellä Älmstasta. Konferenssikeskus, Hotell Havsbaden, on rakennettu vuonna 1903 ja tarjoaa rauhalliset näkymät merelle ja satamaan.

Kaupungin satamasta kulkee lautta Eckeröön ja se on lyhin etäisyys Ahvenanmaalle Ruotsin mantereelta. ylitys kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.