Långnäs
Kapellskär
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Långnäs satamaan Kapellskär

Ahvenanmaa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Långnäs Kapellskär, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Finnlines -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 20 minuuttia samalla kun Tallink Silja Line reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Långnäs Kapellskär kohteiden Ahvenanmaa ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Långnäs satamaan Kapellskär

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Långnäs - Kapellskär?

Lautan ylitysaika Långnäs - Kapellskär on noin 5h 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Långnäs - Kapellskär?

Långnäs to Kapellskär lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Långnäs - Kapellskär on 90 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Långnäs - Kapellskär?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Långnäs ja Kapellskär välillä. Nämä ovat
  • Finnlines
  • Tallink Silja

Miten voin varata lauttalippuja Långnäs - Kapellskär?

Varaa lautat reitiltä Långnäs kohteeseen Kapellskär tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Långnäs - Kapellskär?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Långnäs - Kapellskär
  • Finnlines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Långnäs - Kapellskär?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Långnäs ja Kapellskär välillä
  • Finnlines
  • Tallink Silja

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Långnäs - Kapellskär?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Finnlines

Mikä on etäisyys Långnäs ja Kapellskär välillä?

Etäisyys Långnäs ja Kapellskär välillä on noin 77 meripeninkulmaa.

Långnäs opas

Långnäs on Suomalainen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin itäisellä puolella. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. Silja Linen rakentaman Långnäsin sataman suunnitteli 1960-luvun alussa arkkitehti Bengt Lundsten. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin kokonaan. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Turku-Tukholma reittiä kulkeville suurille risteilyaluksille. Sitä käytetään myös vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta lähtee lauttoja Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.


Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on Tukholman pohjoisin satama ja on yksi suurimmista Ro-Ro -satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä merkitys Suomeen, Norjaan, Venäjälle ja Baltian maihin matkustaville.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa, Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä myös suositun turistien ja varsinkin Tukholmalaisten keskuudessa.

Satama sijaitsee hyvin lähellä, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan tunti ennen lähtöä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Finnlines 03:55 07:15 3 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
Finnlines 15:00 18:45 3 tuntia 45 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
Finnlines 16:20 19:35 3 tuntia 15 minuuttia Ti, Ke

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.