Maarianhamina
Tukholma
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Maarianhaminasta Tukholmaan

Tallink Silja sekä Viking Line yhdistävät Ahvenanmaan Ruotsiin liikennöiden Maarianhamina-Tukholma reittiä. Tallink Silja sekä Viking Line kulkevat 3 kertaa päivässä ja matkat kestävät 5 tuntia 30 minuuttia.
Maarianhamina-Tukholma välillä tehdään viikoittain jopa 42 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat

Lauttavaihtoehdot satamasta Maarianhamina satamaan Tukholma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Maarianhamina - Tukholma?

Lautan ylitysaika Maarianhamina - Tukholma on noin 6h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Maarianhamina - Tukholma?

Maarianhamina to Tukholma lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Maarianhamina - Tukholma on 112 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Maarianhamina - Tukholma?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Maarianhamina ja Tukholma välillä. Nämä ovat
 • Viking Line
 • Tallink Silja

Miten voin varata lauttalippuja Maarianhamina - Tukholma?

Varaa lautat reitiltä Maarianhamina kohteeseen Tukholma tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Maarianhamina - Tukholma?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Maarianhamina - Tukholma
 • Viking Line
 • Tallink Silja

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Maarianhamina - Tukholma?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Maarianhamina ja Tukholma välillä
 • Viking Line
 • Tallink Silja

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Maarianhamina - Tukholma?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Viking Line
 • Tallink Silja

Mikä on etäisyys Maarianhamina ja Tukholma välillä?

Etäisyys Maarianhamina ja Tukholma välillä on noin 116 meripeninkulmaa.

Maarianhamina Tukholma lautta arvostelut

 • "Silja Symphony"

  Good ship

  'Silja Symphony' travelled on Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Suuri mutta kylmä"

  Siljalla oli paljon palveluita, ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia jne. mutta jouduin pysyttelemään vuoteessa koko illan laivan kylmyyden vuoksi. Laivalla lämpeni vasta illalla ja yötä kohti. Itse C-hytti autokannen alla oli yllättävän tilava ja käytännöllinen. Siinä oli jopa henkari ja koukut vaatteille sekä yöpöytä ja lisäksi toinen pikkupöytä. Tyttäreni kävi Fast lane -ruokapaikassa, jossa oli todella tympeä palvelu.

  'Silja Serenade' travelled on Silja Serenade

  Lue lisää Näytä vähemmän

Maarianhamina opas

Maarianhamina on Suomen ainoan itsehallintoalueen Ahvenanmaan pääkaupunki. Kaupungissa asuu reilu 11 000 ihmistä ja yli 80% väestöstä puhuu äidinkielenään ruotsia.
Suurin osa kaupungin kaupoista ja monet ravintolat ja kahvilat sijaitsevat Torggatanin kävelykadulla Maarianhaminan keskustassa. Aukiolla on myös Självstyrelsegården, joka käsittää Ahvenanmaan parlamentin ja lääninhallituksen, kaupungintalon ja hallituksen rakennuksen. Kaupungintalon rinteessä on patsas Tsarinna Maria Aleksandrovnasta, Venäjän keisari Aleksanteri II:n puolisosta, joka antoi nimensä kaupungille vuonna 1861. Kaupungista löytyy lukuisia Ahvenanmaalle lapsena muuttaneen Suomalaisen Lars Sonockin suunnittelemia rakennuksia. Hänen suunnittelemiin rakennuksiin kuuluvat Maarianhaminan kirkko, Maarianhaminan ammattikorkeakoulu sekä kunnantalo, jotka kaikki rakennettiin 1900-luvun puoliväliin mennessä. Myös Hilda Hongell on suunnitellut monia rakennuksia, vaikka vain osa niistä on pysynyt ehjänä.

Maarianhamina sijaitsee niemimaalla ja sillä on kaksi satamaa, joista toinen on itä- ja toinen länsirannalla. Molemmat satamat pysyvät sulana lähes koko vuoden, ja kummassakaan ei vaihtele vuorovesi. Länsisatama on Maarianhaminan kansainvälinen satama, josta on päivittäisiä palveluja Ruotsiin, Viroon ja manner-Suomeen. Myös Itäsatama on yksi Skandinavian suurimmista venesatamista.


Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma on Ruotsin pääkaupunki, ja sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista, josta löytyy useita kuvankauniita näkymiä. Tukholman taivaanranta säkenöi Mälaren-järven vesillä. Kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupungin peittämä lumi valaisee kaupungin heijastaen ihanaa hajanaista valoa.

Tukholma on erittäin moderni kaupunki, joka tunnetaan huippuluokan suunnittelusta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä. Kaupungin juuret löytyvät silti edelleen Vanhankaupungin, tai Gamla Stanin, alueelta, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Kaupungin mukulakivikadut ympäröivät suurta Stortorget-toria. Kauempana etelässä sijaitseva Södermalm-saari, jolta löytyy monia taidegallerioita, historiallisia asuntoja sekä viehättävä ranta, tarjoaa boheemin tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Tallink Silja Line 04:20 11:00 6 tuntia 40 minuuttia Jokapäiväinen
Viking Line 04:30 11:00 6 tuntia 30 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Tallink Silja Line 05:00 11:30 6 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Viking Line 07:30 15:30 8 tuntia Mon, Ke, La, Sun
Viking Line 08:30 15:30 7 tuntia Ti
Viking Line 14:25 19:55 5 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.