Fishbourne satamaan Portsmouth lautta

Wightsaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Fishbourne Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Wightlink. Reittiä kuljetaan jopa 19 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 45 minuuttia.

Fishbourne Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Fishbourne satamaan Portsmouth lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wightsaari - Englanti lautat sivullamme.

Fishbourne - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • Wightlink
    • 19 lähtöä päivittäin 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Fishbourne Portsmouth hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Fishbourne Portsmouth on auto ja 2 matkustajaa.

Fishbourne opas

Fishbourne on kylä ja pieni lauttasatama joka sijaitsee Isle of Wightissa eteläisessä Isossa-Britanniassa. Fishbourne sijaitsee Woottonin kylän ja Ryden kaupungin välillä Wootton Creekin itärannalla.

Isle of Wight, jota muinaiset roomalaiset kutsuivat Vectikseksi, on lääni ja Englannin suurin saari, joka sijaitsee Englannin Kanavalla, joka on noin 5-8 km pääddä Hampshiren rannikolta. Solent niminen salmi erottaa sen Manner-Britanniasta. Saarella on useita lomakohteita, jotka ovat olleet lomakohteita viktoriaaniselta ajoilta asti.

Satamassa on terminaali mihin mahtuu lautta, Wightlinkin operoima, matkalla Portsmouthiin. Ajoneuvojen kanssa matkustavien on saavuttava lauttaterminaaliin viimeistään 30 minuuttia, mutta aikaisintaan yksi tunti, ennen purjehdusta. Jalkamatkustajien on saavuttava lauttaterminaaliin vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä. Saavu hieman aikaisemmin, jos noudat liput.

Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.