COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yarmouth - Lymington on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Yarmouth satamaan Lymington

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wightsaari - Englanti lautat sivullamme.

Yarmouth - Lymington lauttaoperaattorit

    • 16 Sailings Daily 40 min
    • Get price

Lautta satamasta Yarmouth satamaan Lymington

Wightsaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Yarmouth Lymington. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Wightlink. Reittiä kuljetaan jopa 16 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 40 minuuttia.

Yarmouth Lymington matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Yarmouth opas

Yarmouth on satamakaupunki Isle of Wightin länsiosassa, Manner-Englannin etelärannikolla. Yarmouth on yksi pienimmistä kaupungeista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sen vuoden 2001 väkiluku oli vain 791, kun 1800–luvun alussa se oli noin 600. Kaupunki on nimetty sen sijainnista pienen Länsi Yarin joen suulla. Yarmouth on joen ylityspaikka, alunperin lautalla, mutta se korvattiin maantiesillalla vuonna 1863. Satamana ja markkinakaupunkina Yarmouthilla on pitkään ollut suuri merkitys paikalliseen kaupankäyntiin. Sillä on edelleen vene- sekä laivatelakoita, ja vaikka se on suhteellisen pieni kooltaan se silti tukee useita kauppoja, hotelleja, pubeja ja ravintoloita, osittain viemällä kauppaa lauttaterminaalista ja vierailemalla jahtien omistajien luona satamassa. Yarmouthin linna on rakennettu vuonna 1547 ja on nyt Englannin Heritagen hoidossa. Se on tehokkas ase rakennettu Henry VIII:n toimesta Solentin vahvistamiseksi ja Isle of Wightin suojelemiseksi.

Kaupungin satamasta on lauttayhteys Lymingtoniin Hampshire, Englannin mantereelle.


Lymington opas

Kaupunki ja satama Lymington sijaitsee Lymingtonin joen Solentin länsirannalla, New Forestin alueella Hampshiressä, Englannissa. Kaupungissa on suuri matkailuala, joka perustuu läheisyyteen New Forestiin ja satamaan. Se on myös tärkeä purjehduskeskus, jossa on kolme venesatamaa. Lymington on kuuluisa sen purjehdushistoriasta, ja viime vuosina siellä on pidetty maailman kuuluisia regattoja kuten Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara n Bowl ja Source Regatta. Voimakas vuorovesi tekee radasta haastavan, ja yhdessä joen mataluuden kanssa se on johtanut Lymingtonin menettämään regatta Central Solentin, pääasiassa Cowesille Isle of Wightissa.

Lautat ovat kulkeneet Lymingtonista Yarmouthiin 1800–luvulta. Vuodesta 1990 niitä on liikennöinyt Wightlink. Matka-aika on noin 40 minuuttia.