COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ryde - Portsmouth Harbour on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Ryde satamaan Portsmouth Harbour

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wightsaari - Englanti lautat sivullamme.

Ryde - Portsmouth Harbour lauttaoperaattorit

    • 18 Sailings Daily 22 min
    • Get price

Lautta satamasta Ryde satamaan Portsmouth Harbour

Wightsaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Ryde Portsmouth Harbour. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Wightlink. Reittiä kuljetaan jopa 18 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 22 minuuttia.

Ryde Portsmouth Harbour matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ryde opas

Ryde on rannikkokaupunki ja satama koillis-rannikolla Isle of Wightissa, joka sijaitsee Englannin mantereen etelärannikolla. 1800–luvun aikana kasvavat Ylä-Ryde ja Ala-Ryde yhdistyivät vaikka kaupungin historia on hyvin paljon esillä kaupungin keskustassa ja rantakaduilla arkkitehtuurin muodossa. Kaupunki on tunnettu sen laajoista hiekkarannoista, jotka paljastuvat laskuveden aikana. Se tekee kaupungin laiturin tarpeelliseksi, jotta lauttayhteys kykenee toimimaan Rydeen. Laituri on neljänneksi pisin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja se on pörssinoteerattu rakenne. Kirkkosen All Saintsin ja Holy Trinityn kaksoistornit ovat selvästi näkyvillä mereltä. All Saints kirkon on suunnitellut George Gilbert Scott ja se valmistui vuonna 1872. Torni on 177 metriä pitkä. Pyhän Kolminaisuuden kirkon on suunnitellut Thomas Hellyer ja se valmistui vuonna 1845. Rydessä on muutamia suuria yleisiä ulkotiloja, kuten Appley Park, Puckpool Park, Vernon Square, Simeon Street Recreation Ground, Johanneksen puisto, St Thomaksen kirkkomaa, Salter Road Recreation Ground ja Oakfield Football Club.

Ryden satamasta kulkee ilmatyynyalus Etelämerelle ja katamaraanipalvelu Portsmouthin satamaanjosta pääsee junalla Lontoon Waterloohon.


Portsmouth Harbour opas

Kaupunki Portsmouth sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä.

Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point.

Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Matkailikohteena Portsmouth palvelee monia laivayhtiötä ja reittejä. The Portsmouth Harbour Catamaran Terminal kuitenkin palvelee jalkamatkustajia rajanylitysmatkoille Isle of Wightiin.