COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ryde - Southsea on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Wightsaari - Englanti lautat sivullamme.

Ryde - Southsea lauttaoperaattorit

    • 27 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Ryde satamaan Southsea

Wightsaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Ryde Southsea. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Hovertravel. Reittiä kuljetaan jopa 27 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 10 minuuttia.

Ryde Southsea matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ryde opas

Ryde on rannikkokaupunki ja satama koillis-rannikolla Isle of Wightissa, joka sijaitsee Englannin mantereen etelärannikolla. 1800–luvun aikana kasvavat Ylä-Ryde ja Ala-Ryde yhdistyivät vaikka kaupungin historia on hyvin paljon esillä kaupungin keskustassa ja rantakaduilla arkkitehtuurin muodossa. Kaupunki on tunnettu sen laajoista hiekkarannoista, jotka paljastuvat laskuveden aikana. Se tekee kaupungin laiturin tarpeelliseksi, jotta lauttayhteys kykenee toimimaan Rydeen. Laituri on neljänneksi pisin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja se on pörssinoteerattu rakenne. Kirkkosen All Saintsin ja Holy Trinityn kaksoistornit ovat selvästi näkyvillä mereltä. All Saints kirkon on suunnitellut George Gilbert Scott ja se valmistui vuonna 1872. Torni on 177 metriä pitkä. Pyhän Kolminaisuuden kirkon on suunnitellut Thomas Hellyer ja se valmistui vuonna 1845. Rydessä on muutamia suuria yleisiä ulkotiloja, kuten Appley Park, Puckpool Park, Vernon Square, Simeon Street Recreation Ground, Johanneksen puisto, St Thomaksen kirkkomaa, Salter Road Recreation Ground ja Oakfield Football Club.

Ryden satamasta kulkee ilmatyynyalus Etelämerelle ja katamaraanipalvelu Portsmouthin satamaanjosta pääsee junalla Lontoon Waterloohon.


Southsea opas

Portsmouthin esikaupunkialue Southsea sijaitsee Englannin läänin Hampshiren etelärannikolla. Se on vahva suosikki perhelomille Portsmouthiin ja siellä on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia, siellä on baareja, kahviloita, loputonta viihdettä ja hauska teemapuisto Clarence Pier. Merkittävä nähtävyys sijaitsee aivan rannikolla: neljä suurta linnoituksia rakennettiin vuonna 1860 osana pyrkimystä vahvistaa kaupungin uhkaa ulkomaisiltaa hyökkäyksiltä. Ne olivat osa laajempaa puolustautumiskeinoja, johon kuului myös linnoituksia mantereella ympäri kaupunkia, vaikka niitä ei koskaan käytetty.

Säännöllinen ilmatyynyaluspalvelua kulkee Rydeen Isle of Wightiin. Matka-aika on noin 10 minuuttia.