COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Heysham - Douglas on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Heysham satamaan Douglas

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Mansaari lautat sivullamme.

Heysham - Douglas lauttaoperaattorit

  • 13 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price

Heysham Douglas lautta arvostelut

 • "Retki Isle of Manille"

  Matkustin Heyshamista Isle of Manille ja ylitys oli todella miellyttävä kummallakin suunnalla, moottoripyörä oli turvallisesti kiinnitetty. Istuin ravintola/baarialueella mikä oli siisti ja mukava. En halua valittaa, mutta matka kesti 4 tuntia kummallakin suunnalla, mikä voi koitua pitkäveteiseksi.

  'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Isle of Man matka"

  Minä & vaimo olemme matkustaneet Isle of Maniin useampaan otteeseen lautalla ja joka kerta olemme nauttineet matkasta täysin siemauksin, etenkin ruokapalveluista ja mielestämme henkilökunta on aina ollut kohtelias ja avulias joka tapauksessa, miksi lentää kun voit saada kunnon viihtyvyyttä ja mahtavan stressittömän matkan!

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Heysham satamaan Douglas

Englanti ja Mansaari yhdistyvät reitillä Heysham Douglas. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 45 minuuttia.

Heysham Douglas matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Heysham opas

Heysham on rannikkokylä lähellä Lancasteriä Lancashiren läänissä Luoteis-Englannissa. Viehättävä merenranta kylä on vain muutaman kilometrin päässä sekä Lancasterista ja Morecambesta. Heysham on täynnä houkuttelevia 1600–luvun mökkejä ja sen värikäs kasvisto on kahdesti voittanut Britannian Bloom’s Gold Small Villagen! Kaksi helposti havaittavaa maamerkkiä lähellä kylää ovat kaksi ydinvoimalaa. Suhteellisen pieneltä alueelta löydät metsää, avoimia niittyjä, hiekkarantoja ja syviä kivialtaita.

Isle of Man Steam Packet Company kulkee lauttaliikenteenä Heyshamista Douglasiin (Isle of Maniin). Heyshamiin on lauttayhteys myös Irlannista. Tällä reitillä kulkee tavanomaisia sekä nopeita lauttoja, ja matka-ajat vaihtelevat 2 tunnista ja 3,5 tuntiin. Sataman palveluihin kuuluu oleskelutila, jossa on televisio, automaatit, snackbaari, Pikku Chef ravintola, liikuntarajoittesten wc ja lasten leikkialue.


Douglas opas

Saaren itärannikolla sijaitseva Douglas on Mansaaren suurin kaupunki ja se tarjoaa laajan valikoiman asioita joita nähdä ja tehdä. Kaupunki sijaitsee lahden ja hiekkarannan reunalla, jossa on kiireisiä kävelykatuja täynnä toimintaa. Matkailijat voivat ottaa hevoasjelun pitkin kävelykatua ja ihailla upeaa merinäkymää. Vierailijoille, jotka ovat kiinnostuneita saaren historiasta, Douglas on hyvä paikka aloittaa. Story of Mann -polku, joka opastaa sinut joillekin tunnetuimmista paikoista, alkaa Manx Museolta. Matka ’Great Union Camera Obscuraan’ on myös tutustumisen arvoinen. Moottoriurheilusta kiinnostuneet voivat käydä TT Grandstandissä, jossa sinulla on lintuperspektiivi lähtö- ja maaliviivalle kun polkupyörät yrittävät uuvuttavaa 37 ¾ kilometrin Mountain Coursea.

Steam Packet Company toimii lauttayhteytenä Isle of Maniin Heyshamista, Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Matkustajat voivat valita perinteisen lautan, Ben-my-Chreen, joka toimii ympäri vuoden Birkenheadistä, Heyshamista, Dubliniista ja Belfastista, tai nopean lautan, Manannanin, joka kulkee maaliskuusta marraskuuhun Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Molemmilla aluksilla on kauppoja, kahviloita ja baareja sekä premium ja executive -oleskelutiloja jos halaut matkustaa tyylillä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja joillakin lautoilla.