Lautta satamasta Heysham satamaan Douglas

Englanti ja Mansaari yhdistyvät reitillä Heysham Douglas. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Heysham Douglas matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Heysham - Douglas lauttaoperaattorit

  • Steam Packet
    • 13 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Heysham Douglas

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Heysham Douglas on auto ja 2 matkustajaa.

Heysham opas

Heysham on rannikkokylä lähellä Lancasteriä Lancashiren läänissä Luoteis-Englannissa. Viehättävä merenranta kylä on vain muutaman kilometrin päässä sekä Lancasterista ja Morecambesta. Heysham on täynnä houkuttelevia 1600–luvun mökkejä ja sen värikäs kasvisto on kahdesti voittanut Britannian Bloom’s Gold Small Villagen! Kaksi helposti havaittavaa maamerkkiä lähellä kylää ovat kaksi ydinvoimalaa. Suhteellisen pieneltä alueelta löydät metsää, avoimia niittyjä, hiekkarantoja ja syviä kivialtaita.

Isle of Man Steam Packet Company kulkee lauttaliikenteenä Heyshamista Douglasiin (Isle of Maniin). Heyshamiin on lauttayhteys myös Irlannista. Tällä reitillä kulkee tavanomaisia sekä nopeita lauttoja, ja matka-ajat vaihtelevat 2 tunnista ja 3,5 tuntiin. Sataman palveluihin kuuluu oleskelutila, jossa on televisio, automaatit, snackbaari, Pikku Chef ravintola, liikuntarajoittesten wc ja lasten leikkialue.

Douglas opas

Saaren itärannikolla sijaitseva Douglas on Mansaaren suurin kaupunki ja se tarjoaa laajan valikoiman asioita joita nähdä ja tehdä. Kaupunki sijaitsee lahden ja hiekkarannan reunalla, jossa on kiireisiä kävelykatuja täynnä toimintaa. Matkailijat voivat ottaa hevoasjelun pitkin kävelykatua ja ihailla upeaa merinäkymää. Vierailijoille, jotka ovat kiinnostuneita saaren historiasta, Douglas on hyvä paikka aloittaa. Story of Mann -polku, joka opastaa sinut joillekin tunnetuimmista paikoista, alkaa Manx Museolta. Matka ’Great Union Camera Obscuraan’ on myös tutustumisen arvoinen. Moottoriurheilusta kiinnostuneet voivat käydä TT Grandstandissä, jossa sinulla on lintuperspektiivi lähtö- ja maaliviivalle kun polkupyörät yrittävät uuvuttavaa 37 ¾ kilometrin Mountain Coursea.

Steam Packet Company toimii lauttayhteytenä Isle of Maniin Heyshamista, Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Matkustajat voivat valita perinteisen lautan, Ben-my-Chreen, joka toimii ympäri vuoden Birkenheadistä, Heyshamista, Dubliniista ja Belfastista, tai nopean lautan, Manannanin, joka kulkee maaliskuusta marraskuuhun Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Molemmilla aluksilla on kauppoja, kahviloita ja baareja sekä premium ja executive -oleskelutiloja jos halaut matkustaa tyylillä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja joillakin lautoilla.