Heysham
Douglas
Lautat maahan Mansaari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Heysham satamaan Douglas

Englanti ja Mansaari yhdistyvät reitillä Heysham Douglas. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 45 minuuttia.

Heysham Douglas matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Heysham satamaan Douglas

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Mansaari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Heysham - Douglas?

Lautan ylitysaika Heysham - Douglas on noin 3h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Heysham - Douglas?

Heysham to Douglas lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Heysham - Douglas on 345 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Heysham - Douglas?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Heysham to Douglas ja tämä on
  • Steam Packet

Miten voin varata lauttalippuja Heysham - Douglas?

Varaa lautat reitiltä Heysham kohteeseen Douglas tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Heysham - Douglas?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Heysham - Douglas
  • Steam Packet

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Heysham - Douglas?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Heysham ja Douglas välillä
  • Steam Packet

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Heysham - Douglas?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Heysham ja Douglas välillä?

Etäisyys Heysham ja Douglas välillä on noin 93 meripeninkulmaa.

Heysham Douglas lautta arvostelut

  • "Retki Isle of Manille"

    Matkustin Heyshamista Isle of Manille ja ylitys oli todella miellyttävä kummallakin suunnalla, moottoripyörä oli turvallisesti kiinnitetty. Istuin ravintola/baarialueella mikä oli siisti ja mukava. En halua valittaa, mutta matka kesti 4 tuntia kummallakin suunnalla, mikä voi koitua pitkäveteiseksi.

    'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

    Lue lisää Näytä vähemmän

Heysham opas

Heysham on rannikkokylä lähellä Lancasteriä Lancashiren läänissä Luoteis-Englannissa. Viehättävä merenranta kylä on vain muutaman kilometrin päässä sekä Lancasterista ja Morecambesta. Heysham on täynnä houkuttelevia 1600–luvun mökkejä ja sen värikäs kasvisto on kahdesti voittanut Britannian Bloom’s Gold Small Villagen! Kaksi helposti havaittavaa maamerkkiä lähellä kylää ovat kaksi ydinvoimalaa. Suhteellisen pieneltä alueelta löydät metsää, avoimia niittyjä, hiekkarantoja ja syviä kivialtaita.

Isle of Man Steam Packet Company kulkee lauttaliikenteenä Heyshamista Douglasiin (Isle of Maniin). Heyshamiin on lauttayhteys myös Irlannista. Tällä reitillä kulkee tavanomaisia sekä nopeita lauttoja, ja matka-ajat vaihtelevat 2 tunnista ja 3,5 tuntiin. Sataman palveluihin kuuluu oleskelutila, jossa on televisio, automaatit, snackbaari, Pikku Chef ravintola, liikuntarajoittesten wc ja lasten leikkialue.


Douglas opas

Saaren itärannikolla sijaitseva Douglas on Mansaaren suurin kaupunki ja se tarjoaa laajan valikoiman asioita joita nähdä ja tehdä. Kaupunki sijaitsee lahden ja hiekkarannan reunalla, jossa on kiireisiä kävelykatuja täynnä toimintaa. Matkailijat voivat ottaa hevoasjelun pitkin kävelykatua ja ihailla upeaa merinäkymää. Vierailijoille, jotka ovat kiinnostuneita saaren historiasta, Douglas on hyvä paikka aloittaa. Story of Mann -polku, joka opastaa sinut joillekin tunnetuimmista paikoista, alkaa Manx Museolta. Matka ’Great Union Camera Obscuraan’ on myös tutustumisen arvoinen. Moottoriurheilusta kiinnostuneet voivat käydä TT Grandstandissä, jossa sinulla on lintuperspektiivi lähtö- ja maaliviivalle kun polkupyörät yrittävät uuvuttavaa 37 ¾ kilometrin Mountain Coursea.

Steam Packet Company toimii lauttayhteytenä Isle of Maniin Heyshamista, Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Matkustajat voivat valita perinteisen lautan, Ben-my-Chreen, joka toimii ympäri vuoden Birkenheadistä, Heyshamista, Dubliniista ja Belfastista, tai nopean lautan, Manannanin, joka kulkee maaliskuusta marraskuuhun Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Molemmilla aluksilla on kauppoja, kahviloita ja baareja sekä premium ja executive -oleskelutiloja jos halaut matkustaa tyylillä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja joillakin lautoilla.


Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.