Liverpool
Douglas
Lautat maahan Mansaari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Liverpool satamaan Douglas

Englanti ja Mansaari yhdistyvät reitillä Liverpool Douglas. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 11 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia.

Liverpool Douglas matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Liverpool satamaan Douglas

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Mansaari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Liverpool - Douglas?

  Lautan ylitysaika Liverpool - Douglas on noin 2h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Liverpool - Douglas?

  Liverpool to Douglas lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Liverpool - Douglas on 293 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Liverpool - Douglas?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Liverpool to Douglas ja tämä on
  • Steam Packet
 • Miten voin varata lauttalippuja Liverpool - Douglas?

  Varaa lautat reitiltä Liverpool kohteeseen Douglas tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Liverpool - Douglas?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Liverpool - Douglas
  • Steam Packet
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Liverpool - Douglas?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Liverpool ja Douglas välillä
  • Steam Packet
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Liverpool - Douglas?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.
 • Mikä on etäisyys Liverpool ja Douglas välillä?

  Etäisyys Liverpool ja Douglas välillä on noin 97 meripeninkulmaa.

Liverpool Douglas lautta arvostelut

 • "Hyvää palvelua"

  Nautimme matkastamme Isle of Manille & takaisin. Henkilökunta oli todella kohtelias & avulias ja laivalla oli paljon tilaa haahuilemiseen - paljon parempi vaihtoehto kuin lentäminen! Saavuimme myös ajoissa kummallakin matkalla.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Isle of Man matka"

  Minä & vaimo olemme matkustaneet Isle of Maniin useampaan otteeseen lautalla ja joka kerta olemme nauttineet matkasta täysin siemauksin, etenkin ruokapalveluista ja mielestämme henkilökunta on aina ollut kohtelias ja avulias joka tapauksessa, miksi lentää kun voit saada kunnon viihtyvyyttä ja mahtavan stressittömän matkan!

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lue lisää Näytä vähemmän

Liverpool opas

Liverpoolin kaupunki sijaitsee Luoteis-Englannissa Merseysidessä, Merseyn suiston itäisellä puolella. Kaupungin pitkä ja rikas historia meren kanssa on vaikuttanut sen monipuoliseen väestöön, mikä on muodostunut monenlaisista kansoista, kulttuuriin ja uskontoihin. Kaupunki juhli 800-vuotisjuhliaan vuonna 2007, ja se oli samana vuonna Euroopan kulttuuripääkaupunki yhdessä Stavangerin kanssa. Koska sillä on vahva yhteys Beatlesiin ja muihin Merseybeatin aikakauden ryhmiin, kaupunki ansaitsi "World Capital City of Pop" nimikkeen Guinness World Recordsiissa. Osa kaupunkia julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 2004, mikä edelleen heijastaa sen rikasta kulttuuriperintöä.

Mersey joen kummallakin penkalla toimii Liverpoolin satama, joka on yksi Britannian tärkeimmistä satamista. Matkustajalauttaterminaalit löytyvät Liverpoolin puolelta jokea. Terminaalit tarjoavat rajoitetusti mutta riittävästi palveluja, kuten juomia ja pikkupurtava-automaatteja. Super Seacat Fast Ferries tarjoaa päivittäin kaksi lähtöä Irlantiin, ja matka kestää noin 3 tuntia ja 45 minuuttia. Samoin kaksi päivittäistä lähtöä kulkee Dubliniin matka-ajalla kahdeksan tuntia, viisi päivittäistä lähtöä Douglasiin Isle of Maniin matka-ajalla 2,5 tuntia ja kaksi päivittäistä lähtöä Belfastiin Pohjois-Irlantiin, jonne matka-aika noin kahdeksan tuntia.

Birkenheadin telakkajärjestelmä on osa Liverpoolin satamaa, sitä hoitaa Mersey Docks ja Harbour Company. Kahdentoista laiturin lauttaterminaali palvelee tavara- ja henkilöliikennettä Dubliniin ja Belfastiin. Mersey Ferry Woodside kuljettaa matkustajalauttaa Mersey joella Liverpooliin. Talvikuukausina, Isle of Man Steam Packet Company pyörittää lauttaa Birkenheadistä Douglasiin, Isle of Maniin.


Douglas opas

Saaren itärannikolla sijaitseva Douglas on Mansaaren suurin kaupunki ja se tarjoaa laajan valikoiman asioita joita nähdä ja tehdä. Kaupunki sijaitsee lahden ja hiekkarannan reunalla, jossa on kiireisiä kävelykatuja täynnä toimintaa. Matkailijat voivat ottaa hevoasjelun pitkin kävelykatua ja ihailla upeaa merinäkymää. Vierailijoille, jotka ovat kiinnostuneita saaren historiasta, Douglas on hyvä paikka aloittaa. Story of Mann -polku, joka opastaa sinut joillekin tunnetuimmista paikoista, alkaa Manx Museolta. Matka ’Great Union Camera Obscuraan’ on myös tutustumisen arvoinen. Moottoriurheilusta kiinnostuneet voivat käydä TT Grandstandissä, jossa sinulla on lintuperspektiivi lähtö- ja maaliviivalle kun polkupyörät yrittävät uuvuttavaa 37 ¾ kilometrin Mountain Coursea.

Steam Packet Company toimii lauttayhteytenä Isle of Maniin Heyshamista, Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Matkustajat voivat valita perinteisen lautan, Ben-my-Chreen, joka toimii ympäri vuoden Birkenheadistä, Heyshamista, Dubliniista ja Belfastista, tai nopean lautan, Manannanin, joka kulkee maaliskuusta marraskuuhun Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Molemmilla aluksilla on kauppoja, kahviloita ja baareja sekä premium ja executive -oleskelutiloja jos halaut matkustaa tyylillä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja joillakin lautoilla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Steam Packet 11:15 14:00 2 tuntia 45 minuuttia Mon, Ti, Ke, La, Sun
Steam Packet 19:15 22:00 2 tuntia 45 minuuttia Mon, Ti, Ke, Pe, La
Steam Packet 20:00 22:45 2 tuntia 45 minuuttia Sun

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.