Igoumenitsa satamaan Bari lautta

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Bari, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Ventouris Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia 30 minuuttia samalla kun Anek Superfast reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Igoumenitsa Bari kohteiden Kreikka ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Igoumenitsa satamaan Bari lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.

Igoumenitsa - Bari lauttaoperaattorit

  • Ventouris Ferries
    • 7 lähtöä viikoittain 11 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Anek Superfast
    • 7 lähtöä viikoittain 9 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Igoumenitsa Bari hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Igoumenitsa Bari on auto ja 2 matkustajaa.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.

Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian alueen Puglian pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut klusterin kapeita kujille, jotka muodostavat Vecchia Barin. Kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitä, mitkä edelleen sijaitsevat kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin kivikatos marmori piispan valtaistuin, mikä tunnetaan Cattedra di Eliana, 1000–luvulta.

Barin sataamsta lautat lähtevät päämäränään Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor tai Dubrovnik.