Igoumenitsa
Venetsia
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Igumenitsasta Venetsiaan

Kreikka ja Italia yhdistyvä Igoumenitsa-Venetsia reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Minoan Lines kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää noin 25 tuntia. Anek Superfast kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 h 30 min.

Satamien välillä tehdään viikoittain jopa 4 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat aikataulut sekä hinnat.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Igoumenitsa - Venetsia?

  Lautan ylitysaika Igoumenitsa - Venetsia on noin 25h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Igoumenitsa - Venetsia?

  Igoumenitsa to Venetsia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Igoumenitsa - Venetsia on 342 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Igoumenitsa - Venetsia?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Igoumenitsa to Venetsia ja tämä on
  • Anek Superfast
 • Miten voin varata lauttalippuja Igoumenitsa - Venetsia?

  Varaa lautat reitiltä Igoumenitsa kohteeseen Venetsia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Igoumenitsa - Venetsia?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Igoumenitsa - Venetsia
  • Anek Superfast
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Igoumenitsa - Venetsia?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Igoumenitsa ja Venetsia välillä
  • Anek Superfast
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Igoumenitsa - Venetsia?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.
 • Mikä on etäisyys Igoumenitsa ja Venetsia välillä?

  Etäisyys Igoumenitsa ja Venetsia välillä on noin 587 meripeninkulmaa.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.


Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Anek Superfast 06:30 08:00 25 tuntia 30 minuuttia Ke, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.