Igoumenitsa
Ancona
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Igoumenitsa satamaan Ancona

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Ancona, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Minoan Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 tuntia 30 minuuttia samalla kun Anek Superfast reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 19 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Igoumenitsa Ancona kohteiden Kreikka ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Igoumenitsa - Ancona?

Lautan ylitysaika Igoumenitsa - Ancona on noin 19h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Igoumenitsa - Ancona?

Igoumenitsa to Ancona lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Igoumenitsa - Ancona on 303 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Igoumenitsa - Ancona?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Igoumenitsa ja Ancona välillä. Nämä ovat
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Miten voin varata lauttalippuja Igoumenitsa - Ancona?

Varaa lautat reitiltä Igoumenitsa kohteeseen Ancona tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Igoumenitsa - Ancona?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Igoumenitsa - Ancona
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Igoumenitsa - Ancona?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Igoumenitsa ja Ancona välillä
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Igoumenitsa - Ancona?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Minoan Lines

Mikä on etäisyys Igoumenitsa ja Ancona välillä?

Etäisyys Igoumenitsa ja Ancona välillä on noin 469 meripeninkulmaa.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.


Ancona opas

Anconan moderni satamakaupunki sijaitsee Le Marchen alueella Keski-Italiassa. Alue on saanut suosiota viime aikoina, etenkin sen koskemattoman luonnon kauneuden sekä herkullisen ruoan ansiosta, ja vaikka Ancona itsessään ei ole ehdoton turistikaupunki, sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Ancona sijaitsee Adrianmerellä noin 200 km päässä Bolognasta ja 280 km Italian pääkaupungista, Roomasta. Syracusen ensimmäiset asukkaat pystyivät helposti suojelemaan kaupunkia sillä se sijaitsee Monte Astagnon ja Monte Coneron välisillä rinteillä. Kreikan kauppiaat perustivat Tyrian violetin tehtaan kaupunkiin ja sen vaikutus alueella on ollut merkittävä. Rooman valtakunnan aikaan alueella puhuttiin kreikkaa ja kaupungilla oli oma kolikkojärjestelmä.

Ancona on erittäin tärkeä merisatama ja sieltä on äärimmäisen hyvät yhteydet moniin muihin kohteisiin. Paras ja helpoin tapa päästä Anconaan on lautoilla, jotka kulkevat Splittiin, Rijekaan, Zadariin, Hvariin, Korculaan, Dubrovnikkiin, Patrasiin, Igoumenitsaan, ja Dugi Otokiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Minoan Lines 00:30 21:00 20 tuntia 30 minuuttia Pe
Anek Superfast 01:00 18:30 17 tuntia 30 minuuttia Ti
Anek Superfast 04:15 20:00 15 tuntia 45 minuuttia Sun
Anek Superfast 21:30 14:30 17 tuntia Pe
Minoan Lines 21:30 18:00 20 tuntia 30 minuuttia Mon, Ti, Ke, La, Sun
Anek Superfast 23:15 15:00 15 tuntia 45 minuuttia Ke, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.