Igoumenitsa satamaan Ancona lautta

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Ancona, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Minoan Lines reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 15 tuntia 30 minuuttia samalla kun Anek Superfast reitti kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 15 h 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä viikko reitillä Igoumenitsa Ancona kohteiden Kreikka ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Igoumenitsa satamaan Ancona lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.

Igoumenitsa - Ancona lauttaoperaattorit

  • Minoan Lines
    • 8 lähtöä viikoittain 15 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Anek Superfast
    • 9 lähtöä viikoittain 15 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Igoumenitsa Ancona hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Igoumenitsa Ancona on auto ja 2 matkustajaa.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.

Ancona opas

Moderni satamakaupunki Ancona sijaitsee Le Marchen alueella Keski-Italiassa. Alue on saanut suosiota viime aikoina, etenkin sen koskematon luonnon kauneus ja herkullinen ruoka, ja vaikka Ancona itsessään ei ole ehdoton turistikaupunki on sillä paljon tarjottavaa vierailijoille. Ancona sijaitsee Adrianmerellä noin 200 km päässä Bolognasta ja 280 km Roomasta, Italian pääkaupungista. Sijaiten Monte Astagnon ja Monte Coneron välisillä rinteillä teki kaupungin puolustamisen helpoksi Syracusen uudisasukkaille. Ancona on perustettu noin 386 eKr, ja sen vierailijat ilahtuvat historiallisesta kaupungista kukkulalla sataman läheisyydessä. Kreikan kauppiaat perustivat Tyrian violetin tehtaan kaupunkiin ja sen vaikutus alueella on merkittävä. Rooman aikojen aikana kaupungilla oli oma kolikkojärjestelmä ja kreikkaa puhuttiin koko alueella.

Ancona on erittäin tärkeä merisatama ja sieltä on erittäin hyvät yhteydet moniin muihin paikkoihin. Paras ja helpoin tapa päästä Anconaan on lautoilla, jotka kulkevat kohteisiin kuten Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa, ja Dugi Otok.