Lautta satamasta Igoumenitsa satamaan Brindisi

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Brindisi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines -lautta kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 7 tuntia 30 minuuttia samalla kun European Seaways reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Igoumenitsa Brindisi kohteiden Kreikka ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Igoumenitsa - Brindisi lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 11 lähtöä viikoittain 7 h 30 min
    • Etsi hinta
  • European Seaways
    • 5 lähtöä viikoittain 10 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Igoumenitsa Brindisi

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Igoumenitsa Brindisi on auto ja 2 matkustajaa.

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.

Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.