Igoumenitsa
Brindisi
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Igoumenitsa satamaan Brindisi

Kreikka ja Italia yhdistyvät reitillä Igoumenitsa Brindisi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 7 tuntia 30 minuuttia samalla kun A-Ships Management S.A reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Igoumenitsa Brindisi kohteiden Kreikka ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Igoumenitsa - Brindisi?

Lautan ylitysaika Igoumenitsa - Brindisi on noin 8h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Igoumenitsa - Brindisi?

Igoumenitsa to Brindisi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Igoumenitsa - Brindisi on 260 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Igoumenitsa - Brindisi?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Igoumenitsa ja Brindisi välillä. Nämä ovat
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A

Miten voin varata lauttalippuja Igoumenitsa - Brindisi?

Varaa lautat reitiltä Igoumenitsa kohteeseen Brindisi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Igoumenitsa ja Brindisi välillä?

Etäisyys Igoumenitsa ja Brindisi välillä on noin 152 meripeninkulmaa.

Igoumenitsa Brindisi lautta arvostelut

  • "Vankiselli H-osastolla"

    Varasin "neljän hengen hytin" Patrasista brindisiin heinäkuussa 2013, ja kuva ei täsmännyt lainkaan itse hyttiin, mistä syystä tämän arvostelun otsikko. Siellä ei ollut tilaa kääntyä ympäri, ja meitä oli vain kaksi henkilöä! Älä vaivaudu varaamaan kallista hyttiä (ne ovat todella ylihinnoiteltuja), ota vain kansipaikka!

    'Catania' travelled on Catania

    Lue lisää Näytä vähemmän

Igoumenitsa opas

Igoumenitsa on kaupunki joka sijaitsee Luoteis-Kreikassa ja se on Thesprotian alueen pääkaupunki. Kaupunki on Igoumenitsan lahdella ja sitä ympäröi mäntyiset kukkulat ja upea vuorivaahterainen rannikko. Igoumenitsa toimii linkkinä Italian ja Kreikan välillä, ja tämä seikka perinteisesti houkuttelee useita turisteja. Kaupungista monet matkailijat saavat mahdollisuuden vierailla Korfun saarella, sekä vierailla Pääsiäissaareen nähtävyyksillä ja muissa mielenkiintoisissa paikoissa. Igoumenitsa toimii lähtökohtana monille retkireiteille, mutta itse kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle.

Kaupungin suurimmat kadut reunustavat kauniita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on terassi jolla voi nauttia lounaasta tai illallisesta seuraten samalla maailman menoa.

Kaupungin satamasta lautat kulkevat Barien, Brindisien, Ravennaan, Triesteen, Venetsiaan, Kerkyraan, Lefkimiin ja Paxiin.


Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grimaldi Lines 01:00 10:00 9 tuntia Jokapäiväinen
Grimaldi Lines 14:00 21:30 7 tuntia 30 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, La, Sun

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.