Kapellskär satamaan Paldiski lautta

Ruotsi ja Viro yhdistyvät reitillä Kapellskär Paldiski. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 9 tuntia.

Kapellskär Paldiski matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kapellskär satamaan Paldiski lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Viro lautat sivullamme.

Kapellskär - Paldiski lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 7 lähtöä viikoittain 9 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Kapellskär Paldiski hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Kapellskär Paldiski on auto ja 2 matkustajaa.

Kapellskär opas

Kapellskär on satamakaupunki noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen.

Kaupunki sijaitsee Itämeren rannikolla, ja sitä palvelee säännöllinen matkustajalauttayhteys Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Kapellskär on Tukholman alueen pohjoisin satama, ja se on yksi Ruotsin suurimmista ro-ro satamia ja tärkeä sekä matkustajille että rahdille. Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Paldiski opas

Paldiskin kaupunki on entinen Venäjän laivastotukikohta ja se sijaitsee Pakrin niemimaalla luoteis-Virossa, noin 50 km päässä Tallinnasta. Viron sana Paldiski, tuli kaupungin viralliseksi nimeksi vuonna 1933. Vuonna 1962, Paldiskista tuli Neuvostoliiton laivaston ydinsukellusvenekoulutuskeskus. Koska se oli merkittävä, koko kaupunki oli suljettiin piikkilangalla, kunnes viimeinen venäläinen sotalaiva lähti vuoden 1994 elokuussa. Niemimaaa on kuuluisa upeista kalkkikivikallioista ja läheisistä perheystävällisistä rannoista. Siellä on Viron korkein majakka ja on myös harvinaisia riskilöitä, jotka näyttävät vähän pingviinteiltä. Se on siis vetoavi luonnosta ja lintujen tarkkailusta kiinnostuneille.

Kaupungin satamasta pääsee Kapellskäriin.