COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kapellskär - Paldiski on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Kapellskär satamaan Paldiski

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Viro lautat sivullamme.

Kapellskär - Paldiski lauttaoperaattorit

    • 6 Sailings Weekly 10 hr 30 min
    • Get price

Laiva Kapellskäristä Paldiskiin

DFDS Seaways yhdistää Ruotsin ja Viron liikennöiden Kapellskär-Paldiski reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 9 tuntia.

Kapellskärin ja Paldiskin välisten matkojen säännöllisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella kausiluontaisesti, joten tarkempaa tietoa hinnoista ja aikatauluista löydät verkkosivumme reittihaun kautta.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Tukholmasta.
Kaupunki kuuluu Norrtäljen kuntaan, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satama on Tukholman pohjoisin ja on tärkeä sekä matkustajille että rahtitavaralle matkaten Suomen, Norjan ja Venäjän satamiin. Satamaan pääsee erittäin nopeasti, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin.


Paldiski opas

Paldiskin kaupunki on entinen Venäjän laivastotukikohta ja se sijaitsee Pakrin niemimaalla luoteis-Virossa, noin 50 km päässä Tallinnasta. Viron sana Paldiski, tuli kaupungin viralliseksi nimeksi vuonna 1933. Vuonna 1962, Paldiskista tuli Neuvostoliiton laivaston ydinsukellusvenekoulutuskeskus. Koska se oli merkittävä, koko kaupunki oli suljettiin piikkilangalla, kunnes viimeinen venäläinen sotalaiva lähti vuoden 1994 elokuussa. Niemimaaa on kuuluisa upeista kalkkikivikallioista ja läheisistä perheystävällisistä rannoista. Siellä on Viron korkein majakka ja on myös harvinaisia riskilöitä, jotka näyttävät vähän pingviinteiltä. Se on siis vetoavi luonnosta ja lintujen tarkkailusta kiinnostuneille.

Kaupungin satamasta pääsee Kapellskäriin.