Laiva Kapellskäristä Paldiskiin

DFDS Seaways yhdistää Ruotsin ja Viron liikennöiden Kapellskär-Paldiski reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 9 tuntia.

Kapellskärin ja Paldiskin välisten matkojen säännöllisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella kausiluontaisesti, joten tarkempaa tietoa hinnoista ja aikatauluista löydät verkkosivumme reittihaun kautta.

Kapellskär - Paldiski lauttaoperaattorit

  • DFDS Seaways
    • 7 lähtöä viikoittain 9 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Kapellskär Paldiski

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Kapellskär Paldiski on auto ja 2 matkustajaa.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Tukholmasta.
Kaupunki kuuluu Norrtäljen kuntaan, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satama on Tukholman pohjoisin ja on tärkeä sekä matkustajille että rahtitavaralle matkaten Suomen, Norjan ja Venäjän satamiin. Satamaan pääsee erittäin nopeasti, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin.

Paldiski opas

Paldiskin kaupunki on entinen Venäjän laivastotukikohta ja se sijaitsee Pakrin niemimaalla luoteis-Virossa, noin 50 km päässä Tallinnasta. Viron sana Paldiski, tuli kaupungin viralliseksi nimeksi vuonna 1933. Vuonna 1962, Paldiskista tuli Neuvostoliiton laivaston ydinsukellusvenekoulutuskeskus. Koska se oli merkittävä, koko kaupunki oli suljettiin piikkilangalla, kunnes viimeinen venäläinen sotalaiva lähti vuoden 1994 elokuussa. Niemimaaa on kuuluisa upeista kalkkikivikallioista ja läheisistä perheystävällisistä rannoista. Siellä on Viron korkein majakka ja on myös harvinaisia riskilöitä, jotka näyttävät vähän pingviinteiltä. Se on siis vetoavi luonnosta ja lintujen tarkkailusta kiinnostuneille.

Kaupungin satamasta pääsee Kapellskäriin.