Ateena

Kuinka varaat lautan maasta Ateena maahan Kreeta

Maan Ateena ja Kreeta välillä on 3 lauttareittiä, yhteensä 24 lauttavuoroa viikossa. Minoan Lines operoi 2 reittiä, Pireus - Heraklion kulkee 6 kertaa viikossa & Pireus - Chania noin 2 kertaa viikoittain. Anek Lines operoi 2 reittiä, Pireus - Heraklion kulkee 1 kerran viikossa & Pireus - Sitia noin Kerran viikoittain. Anek Superfast operoi 2 reittiä, Pireus - Heraklion kulkee 5 kertaa viikossa & Pireus - Chania noin 9 kertaa viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Ateena maahan Kreeta hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Ateena Kreeta lauttakartta

Klikkaa karttaa

Ateena - Kreeta lautat

Tietoa maasta Kreeta:

Noin puolen miljoonan asukkaan Kreeta on viidenneksi suurin saari Välimerellä ja suurin Kreikan saarista.
Kreikan saarten kauneuskilpailussa Kreeta olisi varmasti yksi suosikeista. Huolimatta sen 1000 kilometrin rantaviivasta, Kreeta ei ole pelkkää aurinkoa, merta ja hiekkaa: joukosta erottuva saari on täynnä elämää, lämpöä, vieraanvaraisuutta, kulttuuria ja tietysti erinomaista infrastruktuuria.
Kreeta tunnetaan hyvin merestä ja rannoista, mutta sillä on myös upeat suurten kontrastien maisemat. Saarella hedelmällisen rannikon tasangot muuttuvat karuiksi vuoriksi ja kiireiset metropolit rauhallisiksi rinnekodeiksi. Lomamajoitus vaihtelee luksushotelleista pienempiin perheomisteisiin asuntoihin ja retkeilyalueisiin.