Dodecanese Islands

Vertaile lauttoja maasta Dodekanesian saaret maahan Samos

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Dodekanesian saaret maahan Samos. Agathonisi - Pythagorio, Arki - Pythagorio, Patmos - Pythagorio & Vathi, Lipsi - Pythagorio, Leros - Pythagorio & Vathi, Kalymnos - Pythagorio, Kos - Pythagorio & Vathi, Rodos - Pythagorio & Vathi & Astypalea - Pythagorio välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 13 ferry routes.
Nopein reitti maan Dodekanesian saaret ja maan Samos välillä on Pythagorio, mikä kestää noin 0 tunti 35 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Dodekanesian saaret Samos lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.

Tietoa maasta Samos:

Samos on kreikkalainen saari Egeanmeressä Anatolian edustalla joka sijaitsee Khiosin eteläpuolella sekä Patmoksen ja Dodekanesian saarten pohjoispuolella.
Samos on erittäin vehreä saari täynnä kauniita rantoja. Vaikka Samoksella on useita hienoja arkeologisia kohteita, turisteja saarelle vetävät erinomaiset rannat ja kävely-, maastopyöräily- sekä purjelautailumahdollisuudet.