Fuerteventura

Kuinka varaat lautan maasta Fuerteventura maahan Gran Canaria

Maan Fuerteventura ja Gran Canaria välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 35 lauttavuoroa viikossa. Naviera Armas operoi 2 reittiä, Puerto del Rosario - Las Palmas kulkee 6 kertaa viikossa & Morro Jable - Las Palmas noin 8 kertaa viikoittain. Fred Olsen Express operoi 1 reitti, Morro Jable - Las Palmas joka kulkee 3 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Fuerteventura maahan Gran Canaria hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Fuerteventura Gran Canaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

Fuerteventura - Gran Canaria lautat

Tietoa maasta Fuerteventura:

Fuerteventura on Atlantin valtameren Kanariansaarista lähinnä Afrikan rannikkoa.
Se on Teneriffan jälkeen toiseksi suurin Kanariansaarista ja sen sanotaan nauttivan keskimäärin 3000 aurinkoisesta tunnista vuodessa.
Matkailijoita on vastassa kilometrikaupalla hiekkarantoja ja turkoosi meri. Saari on rantalomailijan paratiisi ja sillä on saarista pisin rantaviiva.

Tietoa maasta Gran Canaria:

Atlantin valtameressä 150 kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta sijaitseva Gran Canaria on väkiluvultaan Kanariansaarten toiseksi suurin saari.
Vaihtelevan ilmastonsa ja monipuolisten maisemiensa ansiosta Gran Canaria tunnetaan ”Minimantereena”. Saarelta löytyy pitkiä hiekkarantoja ja valkohiekkaisia dyynejä sekä vehreitä rotkoja ja maalauksellisia kyliä.

Gran Canaria on rantaloimailijan unelma rattoisine ilmapiireineen ja verovapaine ostosmahdollisuuksineen. Saaren vetovoima piilee kuitenkin sen mahtavassa ilmastossa, joka tekee siitä ihanteellisen matkakohteen ympäri vuoden.