Kykladit

Kuinka varaat lautan maasta Kykladit maahan Kreeta

Maan Kykladit ja maan Kreeta välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 5 satamat maassa Kykladit ja sataman 2 satamat maassa Kreeta.

Lauttamatkoja on yhteensä 49 ylitystä joka viikko reiteillä 8 lauttareittiä, joita operoidaan 4 lauttayhtiötä, mukaanlukien Minoan Lines, Anek Lines, SeaJets & Golden Star Ferries. Nopein ylitys kestää noin 1 tunti 45 minuuttia (Thira (Santorini) - Heraklion).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Kykladit ja maan Kreeta välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Kykladit Kreeta lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreeta:

Noin puolen miljoonan asukkaan Kreeta on viidenneksi suurin saari Välimerellä ja suurin Kreikan saarista.
Kreikan saarten kauneuskilpailussa Kreeta olisi varmasti yksi suosikeista. Huolimatta sen 1000 kilometrin rantaviivasta, Kreeta ei ole pelkkää aurinkoa, merta ja hiekkaa: joukosta erottuva saari on täynnä elämää, lämpöä, vieraanvaraisuutta, kulttuuria ja tietysti erinomaista infrastruktuuria.
Kreeta tunnetaan hyvin merestä ja rannoista, mutta sillä on myös upeat suurten kontrastien maisemat. Saarella hedelmällisen rannikon tasangot muuttuvat karuiksi vuoriksi ja kiireiset metropolit rauhallisiksi rinnekodeiksi. Lomamajoitus vaihtelee luksushotelleista pienempiin perheomisteisiin asuntoihin ja retkeilyalueisiin.