La Palma

Vertaile lauttoja maasta La Palma maahan La Gomera

Maan La Palma ja La Gomera välillä on 1 ferry routes, yhteensä 22 lauttavuoroa viikossa. Naviera Armas operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera joka kulkee 10 kertaa päivittäin. Fred Olsen Express operoi 1 routes, Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera joka kulkee 12 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta La Palma maahan La Gomera hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

La Palma La Gomera lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta La Palma:

La Palma on Kanariansaarista luoteisin ja sijaitsee muutaman sadan kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta.
Saarella on monia yllättävän erilaisia luonnon kauniita alueita ja sen ilmasto on mukavan vakaa ja leppeä ympäri vuoden.
Turistin näkökulmasta La Palma on hiljainen, turmeltumaton ja rauahallinen saari , jolla voi kokea aidon Kanariansaaren.

Tietoa maasta La Gomera:

Kanarian pieni kakunmallinen La Gomeran saari on suurimmillaankin vain 25 kilometriä leveä ja 22 kilometriä pitkä.
Suosittuihin kohteisiin saarella kuuluvat lännen Valle Gran Ray sekä pohjoisen Hermigua ja Agulo. La Gomeralle ei pääse lentämään suoraan Euroopan mantereelta, joten useimmat matkailijat saapuvat saarelle laivalla tai lentäen Teneriffan kautta. Lentokenttä sijaitsee saaren eteläpäässä ja laivasatamat lounaassa.
La Gomeralla ei ole kilometrikaupalla hiekkarantoja tai naapurinsa Teneriffan villiä yöelämää, joten sen henkeäsalpaavat maisemat ja luonto vetävät saarelle toisenlaisia turisteja.