Lautta satamasta Santa Cruz de La Palma satamaan San Sebastian de la Gomera

La Palma ja La Gomera yhdistyvät reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 45 minuuttia samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 50 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera kohteiden La Palma ja La Gomera välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 5 lähtöä viikoittain 4 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 9 lähtöä viikoittain 1 h 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera on auto ja 2 matkustajaa.

Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de la Palma on kaupunki joka sijaitsee La Palman saaren rannikolla Kanariansaarilla, Espanjassa. Se on saaren toiseksi suurin kaupunki, Los Llanos de Aridanen jälkeen, mutta on silti saaren pääkaupunki. Kaupungin perusti Alonso Fernández de Lugo vuonna 1493. Se sijaitsi joen rannalla Tedote-luolan (nyt Cueva de Carías, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella) vieressä. Kaupunki, alunperin nimeltään Villa del Apurón, toimi satamana joka yhdisti reitit Amerikassa ja kulejtti tavaroita saarelta. Kaupunki on kuuluisa puisista parvekkeista, mukulakivikaduista ja vanhoista rakennuksista. Se on kävelymatkan päässä Los Cancajoksen lomakeskuksesta. Lautalta poistuvat matkustajat pääsevät helposti kaupungin keskustaan satamasta, joka on vain tien toisella kaupungista.

Santa Cruz de la Palman satama on ainoa satama saarella, ja sen lauttareitit menevät Cádiziin Espanjassa sekä Teneriffalle, Gran Canarialle ja Lanzaroteen. Tärkeimmät operaattorit ovat Naviera Armas ja Fred Olsen Express. Monet risteily-yritykset toimivat myös satamasta.

San Sebastian de la Gomera opas

Espanjalainen kaupunki San Sebastian de La Gomera on pääkaupunki La Gomeran saarella Kanariansaarilla. Se tunnetaan myös nimellä "Isla Colombina" johtuen sen historiallisista siteistä Amerikkojen löytöretkiin. Kaupunki kasvoi luonnollisen lahden ympärille, ja on suojellut sen monia paikkoja ja muistomerkkejä, kuten La Asunción -kirkko, Pozo de la Aguada ja Torre del Conde (Kreivin torni). Kaupungissa on erinomainen tarjonta vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten mahdollisuus harjoitella meriurheilua satama-alueella. Sisämaassa, vaellus- tai pyöräilypolkujen kulku on nokkela keino tutustua vuoristoiseen maisemaan ja löytää saaren luonnon aarteita, joihin kuuluvat Majonan luonnonsuojelualue ja kansallispuisto Garajonay.

Päivittäisten Teneriffalle kulkevien lauttojen lisäksi satama tarjoaa myös matkoja saaren ympäri katamaraanilla.