Santa Cruz de La Palma satamaan San Sebastian de la Gomera lautta

La Palma ja La Gomera yhdistyvät reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 50 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä viikko reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera kohteiden La Palma ja La Gomera välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 8 lähtöä viikoittain 2 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 9 lähtöä viikoittain 1 h 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera on auto ja 2 matkustajaa.

Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de la Palma on kaupunki joka sijaitsee La Palman saaren rannikolla Kanariansaarilla, Espanjassa. Se on saaren toiseksi suurin kaupunki, Los Llanos de Aridanen jälkeen, mutta on silti saaren pääkaupunki. Kaupungin perusti Alonso Fernández de Lugo vuonna 1493. Se sijaitsi joen rannalla Tedote-luolan (nyt Cueva de Carías, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella) vieressä. Kaupunki, alunperin nimeltään Villa del Apurón, toimi satamana joka yhdisti reitit Amerikassa ja kulejtti tavaroita saarelta. Kaupunki on kuuluisa puisista parvekkeista, mukulakivikaduista ja vanhoista rakennuksista. Se on kävelymatkan päässä Los Cancajoksen lomakeskuksesta. Lautalta poistuvat matkustajat pääsevät helposti kaupungin keskustaan satamasta, joka on vain tien toisella kaupungista.

Santa Cruz de la Palman satama on ainoa satama saarella, ja sen lauttareitit menevät Cádiziin Espanjassa sekä Teneriffalle, Gran Canarialle ja Lanzaroteen. Tärkeimmät operaattorit ovat Naviera Armas ja Fred Olsen Express. Monet risteily-yritykset toimivat myös satamasta.

San Sebastian de la Gomera opas

Espanjalainen kaupunki San Sebastian de La Gomera on pääkaupunki La Gomeran saarella Kanariansaarilla. Se tunnetaan myös nimellä "Isla Colombina" johtuen sen historiallisista siteestä Amerikan löytämiseen. Kaupunki kasvoi luonnollisen lahden ympärille, ja tämä päivä on säilynyt monia paikkoja ja muistomerkkejä, kuten kirkko La Asunción, Pozo de la Aguada ja Torre del Conde (Tower of Count).Kaupungissa on erinomainentarjonta vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten mahdollisuus harjoitella kaikenlaisia meriurheilua satama-alueella. Sisämaassa, vaellus- tai pyöräilypolut ovat parhaita tapoja tutustua vuoristoiseen maisemaan ja löytämään sen luonnon aarteita, kuten Majona luonnonsuojelualue ja kansallispuisto Garajonay.

Lukuisten Teneriffan päivittäisten lauttojen lisäksi satama tarjoaa myös matkoja saaren ympäri katamaraanilla.