Skopelos

Kuinka varaat lautan maasta Skopelos maahan Sporadit

Maan Skopelos ja maan Sporadit välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Skopelos ja sataman 2 satamat maassa Sporadit.

Lauttamatkoja on yhteensä 19 ylitystä joka päivä reiteillä 6 lauttareittiä, joita operoidaan 5 lauttayhtiötä, mukaanlukien SeaJets, Blue Star Ferries, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins & Magic Sea Ferries. Nopein ylitys kestää noin 15 minuuttia (Chora (Skopelos) - Alonissos).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Skopelos ja maan Sporadit välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Skopelos Sporadit lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Skopelos:

Manner-Kreikasta itään, Skiathoksen ja Alonissoksen välissä sijaitsee pohjoisten Sporadien toinen saari Skopelos.
21 kilometriä pitkä ja noin 8 kilometriä leveä saari on saksofonin muotoinen. Sen ”kaula” osoittaa luoteeseen ja ”torviosa” itään.
Skopleoksen rantaviiva on erinomainen ja sen lounaispuolta leimaavat tyynivetiset hiekkarannat. Läntisiä ja itäisiä osia hallitsevat vuoret.

Tietoa maasta Sporadit:

Kreikan Sporadit ovat noin 24 saaren saariryhmä Kreikan itärannikolla. Saarista vain muutamalla on asutusta.
Sporadit ovat yksi Välimeren vehreimmistä alueista. Mäntymetsien peittämien vuorten rinteet muuttuvat yksiksi Egeanmeren parhaista rannoista. Monille Sporadien rannoista on myönnetty eurooppalainen sinilippu, joka vahvistaa saarten vesien ja rantojen kuuluvan Euroopan puhtaimpiin.