Skopelos Island

Vertaile lauttoja maasta Skopelos maahan Sporadit

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Skopelos maahan Sporadit. Chora (Skopelos) - Alonissos, Skiathos & Glossa (Skopelos) & Glossa (Skopelos) - Skiathos, Chora (Skopelos) & Alonissos välillä toimii 4 lauttayhtiötä tarjoten 6 ferry routes.
Nopein reitti maan Skopelos ja maan Sporadit välillä on Alonissos, mikä kestää noin 0 tunti 15 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Skopelos Sporadit lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Skopelos:

Manner-Kreikasta itään, Skiathoksen ja Alonissoksen välissä sijaitsee pohjoisten Sporadien toinen saari Skopelos.
21 kilometriä pitkä ja noin 8 kilometriä leveä saari on saksofonin muotoinen. Sen ”kaula” osoittaa luoteeseen ja ”torviosa” itään.
Skopleoksen rantaviiva on erinomainen ja sen lounaispuolta leimaavat tyynivetiset hiekkarannat. Läntisiä ja itäisiä osia hallitsevat vuoret.

Tietoa maasta Sporadit:

Kreikan Sporadit ovat noin 24 saaren saariryhmä Kreikan itärannikolla. Saarista vain muutamalla on asutusta.
Sporadit ovat yksi Välimeren vehreimmistä alueista. Mäntymetsien peittämien vuorten rinteet muuttuvat yksiksi Egeanmeren parhaista rannoista. Monille Sporadien rannoista on myönnetty eurooppalainen sinilippu, joka vahvistaa saarten vesien ja rantojen kuuluvan Euroopan puhtaimpiin.