Tenerife

Vertaile lauttoja maasta Teneriffa maahan Gran Canaria

Maan Teneriffa ja Gran Canaria välillä on 2 ferry routes, yhteensä 15 lauttavuoroa päivässä. Trasmediterranea operoi 1 routes, Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas joka kulkee 1 kertaa päivittäin. Naviera Armas operoi 1 routes, Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas joka kulkee 7 kertaa päivittäin. Fred Olsen Express operoi 1 routes, Santa Cruz de Tenerife - Agaete joka kulkee 8 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Teneriffa maahan Gran Canaria hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Teneriffa Gran Canaria lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Teneriffa:

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarista suurin ja sijaitsee noin 320 kilometriä luoteeseen Afrikan rannikolta.
Vaikka saarella on hieman alle miljoona vakituista asukasta, vetää se rannoillaan ja taatulla auringonpaisteellaan puoleensa noin 4 miljoonaa turistia vuosittain.
Kahden lentokentän ja suoran mantereen laivayhteyden ansiosta Teneriffa on Kanarian napa. Saaren kuumempi ja kuivempi eteläosa monine Play de las Americasin ja Los Cristianoksen tapaisine lomakohteineen on turistimaisempi kuin kypsempien matkaajien suosima vehreä, kotoisampi ja kosmopoliittisempi pohjoinen.

Tietoa maasta Gran Canaria:

Atlantin valtameressä 150 kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta sijaitseva Gran Canaria on väkiluvultaan Kanariansaarten toiseksi suurin saari.
Vaihtelevan ilmastonsa ja monipuolisten maisemiensa ansiosta Gran Canaria tunnetaan ”Minimantereena”. Saarelta löytyy pitkiä hiekkarantoja ja valkohiekkaisia dyynejä sekä vehreitä rotkoja ja maalauksellisia kyliä.

Gran Canaria on rantaloimailijan unelma rattoisine ilmapiireineen ja verovapaine ostosmahdollisuuksineen. Saaren vetovoima piilee kuitenkin sen mahtavassa ilmastossa, joka tekee siitä ihanteellisen matkakohteen ympäri vuoden.