Turkey

Vertaile lauttoja maasta Turkki maahan Dodekanesian saaret

Maan Turkki ja maan Dodekanesian saaret välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 4 satamat maassa Turkki ja sataman 3 satamat maassa Dodekanesian saaret.

Lauttamatkoja on yhteensä 3 ylitystä joka päivä reiteillä 5 ferry routes, joita operoidaan 4 lauttayhtiötä, mukaanlukien Sky Marine, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 20 minuutti (Kos).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Turkki ja maan Dodekanesian saaret välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Turkki Dodekanesian saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Turkki:

Turkki on “euraasialainen” maa, joka levittyy Kaakkois-Euroopasta Länsi-Aasiaan vastassaan Mustameri pohjoisessa, Egeanmeri lännessä ja Välimeri lounaassa.
Turkki on laaja ja vaihteleva maa, joka neljän meren ympäröimänä voi ylpeillä uskomattomilla maisemilla ja luonnonihmeillä. Turkki tunnetaan hyvin rentouttavana rantalomakohteena, mutta se tarjoaa myös urheiluaktiviteetteja, joitain maailman tärkeimpiä antiikin monumentteja ja monipuolisen paikallisen ruokakulttuurin.
Turistikohteena Turkki on todella mielenkiintoinen sekoitus länttä ja itää ja jatkaa suosionsa kasvattamista.

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.