Vertaile lauttoja maasta Wales maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Wales

Historialtaan ja luonnonkauneudeltaan rikkaan Walesin kulttuuri eroaa selvästi Yhdistyneiden kuningaskuntien muista osista. Matkaajia vetää Walesiin sen kauniit maisemat, sen upeiden kansallispuistojen laajat ja avoimet näkymät sekä historian ja kulttuurin runsaus.
Wales sijaitsee Ison-Britannian länsirannikolla ja sillä on viisi aluetta, jotka ovat saaneet erityisen luonnonkauneutensa ansiosta Britanniassa nimikkeen ”Area of Outstanding Natural Beauty”, kolme kansallispuistoa (mukaanlukien Britannian ainoa rannikkokansallispuisto), ja vain 3 miljoonaa asukasta! Eikä tässä kaikki: Walesilla on kaksi kieltä, 400 linnaa, suurin impressionistisen taiteen kokoelma Pariisin ulkopuolella ja maasto, joka tarjoaa mahdollisuuksia kaikenlaisiin aktiviteetteihin kuten muunmuassa kävelyyn, pyöräilyyn, kiipeilemiseen, golfiin, maastopyöräilyyn, vesiurheiluun ja riippuliitoon.
Walesissa voi ihailla puhtaudestaan sinilipulla palkitun rannan kultaisia hiekkoja tai ensiluokkaista puutarhaa. Itsensä voi löytää myös kansallispuistosta tai Unescon maailmanperintokohteesta. Mitä enemmän Walesia tutkii sitä enemmän siitä saa irti.
Monet taiteilijat ja runoilijat ovat löytäneet Walesissa inspiraationsa. Matkusta siis Walesiin ja inspiroidu!

Tietoa maasta Irlanti

Kaukana takana ovat ajat, jolloin Irlanti oli yksi Euroopan köyhimmistä maista ja sen asukkaat levisivät maailman kaikkiin kolkkiin paremman elämän perässä.
Nykyään on siistiä olla irlantilainen ja The Corrsin, Boyzonen ja U2:n ansiosta populaarikulttuurista ympäri maailman löytyy vahvoja irlantilaisuuden mielikuvia.
Nyky-Irlanti on moderni, edistysmielinen eurooppalainen valtio, jonka talous kukki vuosituhannen vaihteessa ja nimettiin ”kelttiläiseksi tiikeriksi”. Yhä useammat matkailijatkin ovat löytäneet Irlannin ilot.
Useimmat matkailijat Irlantiin tuo sen maisemat ja irlantilaiset ihmiset. Todellisuus irlantilaisuuden takana ei tuota pettymystä matkailijalle, joka etsii vehreitä sumuisia vuonoja ja kesyttömiä jyrkkärinteisiä rantaviivoja, vaivatonta keskustelua ja tarinan iskentää sekä rentoa elämän rytmiä. Yllätävämpää lienee kuinka paljon vaihtelua tämän pienen maan maaseutuun mahtuu.
Vuodesta 2004 lähes kaikki työpaikat, baarit, ravintolat ja kahvilat mukaanlukien, ovat olleet savuttomia. Laki ei kiellä tupakointia hotelleissa ja aamiasmajoituspaikoissa, mutta useimmat niistä ovat savuttomia.

Wales - Irlanti lautat

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.