Caronte & Tourist
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Caronte & Tourist

Caronte & Tourist tarjoaa säännöllisiä lauttaylityksiä manner-Italian Salernon ja Sisilian Messinan välillä.

Yhtiö aloitti yksityisten lauttapalveluiden tarjoamisen vuonna 1965. Salerno-Messina-reitti perustettiin vuonna 2001, uusien yleisen kuljettajien ajoaikaa rajoittavien lakien noudattamiseksi. Tätä reittiä kulkevat 25 solmun nopeudella Cartour Beta- ja Cartour Gamma-alukset, kuljettaen 800 autoa, 150 rekkaa ja noin 1 000 matkustajaa. Lautoilta löytyy lasten leikkialueita, kauppoja, ravintola ja loistavia hyttejä, jotka ovat täydellisiä yhdeksän tunnin ylitykselle.

Caronte & Tourist on aina painottanut toimintojensa tehokkuutta ja palvelunopeutta, mikä on johtanut vertaansa vailla olevaan palveluun. Messina salmet ovat maailman kauneimpien paikkojen joukossa: älä ohita ihailtavaa näkymää Sisilian ja Calabrian melkein toisiaan koskettavista rannikoista.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Caronte & Touristin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.