COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Caronte & Tourist

Caronte & Tourist tarjoaa säännöllisiä lauttaylityksiä manner-Italian Salernon ja Sisilian Messinan välillä.

Yhtiö aloitti yksityisten lauttapalveluiden tarjoamisen vuonna 1965. Salerno-Messina-reitti perustettiin vuonna 2001, uusien yleisen kuljettajien ajoaikaa rajoittavien lakien noudattamiseksi. Tätä reittiä kulkevat 25 solmun nopeudella Cartour Beta- ja Cartour Gamma-alukset, kuljettaen 800 autoa, 150 rekkaa ja noin 1 000 matkustajaa. Lautoilta löytyy lasten leikkialueita, kauppoja, ravintola ja loistavia hyttejä, jotka ovat täydellisiä yhdeksän tunnin ylitykselle.

Caronte & Tourist on aina painottanut toimintojensa tehokkuutta ja palvelunopeutta, mikä on johtanut vertaansa vailla olevaan palveluun. Messina salmet ovat maailman kauneimpien paikkojen joukossa: älä ohita ihailtavaa näkymää Sisilian ja Calabrian melkein toisiaan koskettavista rannikoista.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Caronte & Touristin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Caronte & Tourist reitit ja satamat

Operaattorin Caronte & Tourist kaikki reitit