Livorno
Bastia
Lautat maahan Korsika
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Livornosta Bastiaan

Italia ja Korsika yhdistyvät Livorno-Bastia reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries kulkee reitillä kolmesti päivässä ja matkat kestävät 4 tuntia, kun taas Moby Lines kulkee 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia.
Livorno-Bastia välisiä matkoja tehdään viikossa jopa 28. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi

Lauttavaihtoehdot satamasta Livorno satamaan Bastia

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Korsika lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Livorno - Bastia?

Lautan ylitysaika Livorno - Bastia on noin 4h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Livorno - Bastia?

Livorno to Bastia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Livorno - Bastia on 214 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Livorno - Bastia?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Livorno ja Bastia välillä. Nämä ovat
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Livorno - Bastia?

Varaa lautat reitiltä Livorno kohteeseen Bastia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Livorno - Bastia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Livorno - Bastia
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Livorno - Bastia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Livorno ja Bastia välillä
 • Moby Lines
 • Corsica Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Livorno - Bastia?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Corsica Ferries

Mikä on etäisyys Livorno ja Bastia välillä?

Etäisyys Livorno ja Bastia välillä on noin 71 meripeninkulmaa.

Livorno Bastia lautta arvostelut

 • "EI PARAS"

  En ollut oikein tyytyväinen hyttiin, sillä jouduin nukkumaan yläsängyssä. Se oli todella klaustrofobista ja hankalaa päästä ylös ja alas. Kylpyhuoneen tilat olivat OK. Saapuminen oli kamalaa, emme saaneet mitään ohjeita tai neuvoja minne mennä. Ei takseja.

  'Sardinia Regina' travelled on Sardinia Regina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ferry trip from Nice to Calvi"

  Our family enjoyed the voyage from Nizza to Calvi. The ferry was not too crowded and everything worked well.

  'Mega Express Two' travelled on Mega Express Two

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mainio"

  Minulla ja miehelläni oli loistava lauttamatka Korsikalta Livornoon. Tämän tyyppisen matkustamisen prosessit olivat helppoja ja tervetulleita.

  'Corsica Marina' travelled on Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka Italia-Corsika"

  Ainoa suuri miinus on se että laivaan pääsy on ohjattu todella huonosti autolla liikkuville asiakkaille, meitä oli paljon eksyneitä jotka hakivat check inn paikkaa pitkin satama-aluetta, kyseessä on Livernon satama Italiassa ja kohteena Corsika.

  'Moby Vincent' travelled on Moby Vincent

  Lue lisää Näytä vähemmän

Livorno opas

Livorno on kaupunki ja satama, joka sijaitsee Ligurian merellä Toscanan länsirannikolla Italiassa. New Venice kaupunginosa on säilyttänyt paljon alkuperäisestä kaduista ja arkkitehtuurista, kuten siltoja, kapeita kujia, aateliston taloja ja kanavaverkostosta mitä käytettiin yhteytenä sataman ja varastojen välillä. Kaupungissa on monia neo-klassisia rakennuksia, puistoja, museoita ja kulttuuri-instituutiota. Museo Mascagnano sisältää muistoesineitä, asiakirjoja ja oopperoita säveltäjä Pietro Mascagnilta, joka asui kaupungissa. Joka vuosi hänen oopperaansa soitetaan, perinteisesti lyyrisellä musiikkikaudella, jonka järjestää Traditional Theatre of Livorno.

Livorno on kolmanneksi suurin satama Italian länsirannikolla ja se tarjoaa monia palveluja, rahtiliikenteestä matkustajaliikenteeseen. Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuolin luiskat ja wc: t ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, matkustajan tietopalvelukioskeja, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Golfo Aranciin, Cagliariin ja Tunisiaan.


Bastia opas

Bastia on Italiaan päin katsova Korsikan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Korsikan itärannikolla ja jolta on upeat näkymät Toscanan saaristoon. Pohjoisessa on Le Cap Corsen villi niemimaa sekä valtava, varsinkin vaeltajien suosima, luonnonsuojelualue lukuisilla Genovalaisilla torneillaan. Kuten monen Korsikan kaupunkien historia, myös Bastian historia alkaa 1300-luvulta, jolloin Genovalaiset ottivat saaren haltuun. Kaupungin eteläpuolella sijaitseva Old Port on melko samallainen muiden Venetsian satamien kanssa, mutta se on oivallinen alue kävelyretkille kalasataman tienoilla, joilla voi eksyä kaupungin kyltyneiden rakennuksien keskelle. Satamasta pääsee myös helposti Romieun puutarhaan, jonka läpi voi kulkea Genovalaisten muinaiseen linnoitukseen, jota ympäröivät 1400-luvulla rakennetut puolustavat muurit sekä tunnettu holvikaarisisäänkäynti Porte Louis XVI.
Bastian lauttasatamasta pääsee Ranskaan (Marseille, Nizza ja Toulon) ja Italiaan (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Moby Lines 08:00 12:30 4 tuntia 30 minuuttia Ke, To, La, Sun
Corsica Ferries 08:30 13:00 4 tuntia 30 minuuttia Mon, Pe, Sun
Corsica Ferries 13:45 18:45 5 tuntia Ke
Corsica Ferries 14:00 19:00 5 tuntia La
Corsica Ferries 14:30 19:30 5 tuntia Ti, To
Moby Lines 16:00 20:30 4 tuntia 30 minuuttia Mon
Moby Lines 22:30 07:30 9 tuntia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.