Laiva Livornosta Bastiaan

Italia ja Korsika yhdistyvät Livorno-Bastia reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries kulkee reitillä kolmesti päivässä ja matkat kestävät 4 tuntia, kun taas Moby Lines kulkee 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia.
Livorno-Bastia välisiä matkoja tehdään viikossa jopa 28. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi

Livorno - Bastia lauttaoperaattorit

 • Corsica Ferries
  • 10 lähtöä viikoittain 4 h 5 min
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Livorno Bastia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Livorno Bastia on auto ja 2 matkustajaa.

Livorno Bastia lautta arvostelut

 • "Laivamatka Italia-Corsika"

  Ainoa suuri miinus on se että laivaan pääsy on ohjattu todella huonosti autolla liikkuville asiakkaille, meitä oli paljon eksyneitä jotka hakivat check inn paikkaa pitkin satama-aluetta, kyseessä on Livernon satama Italiassa ja kohteena Corsika.

  'Pekka' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Moby Lines aluksella Moby Vincent

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Neljän tunnin lepo"

  Pidin takakannesta jossa oli uima-allas, auringonottotuoleja ja baari - siellä tunnet olevasi lomalla.

  'Mariusz' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Corsica Ferries aluksella Mega Express Two

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Korsikalle"

  Erinomainen ajoitus. Lähtö ja saapuminen ajoissa. Siisti ja hiljainen, iso tila laivan keskiosassa jossa voit lukea ja surffailla. Suuren kysynnän vuoksi Internet-yhteyttä pitäisi parantaa jos vain teknisesti mahdollista. Vessatilat pitää siivota ja niitä pitää ylläpitää säännöllisemmin.

  'Aleksandar' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Moby Lines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas ja kustannustehokas"

  Lautta hoiti hommansa tehokkaasti, eli kuljetti minut ja kolme muuta Livornosta Bastiaan. Laiva lähti ajoissa ja lastaus ja purku tapahtuivat nopeasti ja helpsoti. Ruoka oli hyvänlaatuista mutta munat ja pekoni olisivat voineet olla hieman lämpimämpiä (huono ajoitus?). Kokonaisuudessaan suosittelisin tätä ylitystä, etenkin jos matkustat auton kanssa.

  'James Gunstone' matkusti Livorno Bastia operaattorilla Corsica Ferries aluksella Corsica Marina

  Lue lisää Näytä vähemmän

Livorno opas

Livorno on kaupunki ja satama, joka sijaitsee Ligurian merellä Toscanan länsirannikolla Italiassa. New Venice kaupunginosa on säilyttänyt paljon alkuperäisestä kaduista ja arkkitehtuurista, kuten siltoja, kapeita kujia, aateliston taloja ja kanavaverkostosta mitä käytettiin yhteytenä sataman ja varastojen välillä. Kaupungissa on monia neo-klassisia rakennuksia, puistoja, museoita ja kulttuuri-instituutiota. Museo Mascagnano sisältää muistoesineitä, asiakirjoja ja oopperoita säveltäjä Pietro Mascagnilta, joka asui kaupungissa. Joka vuosi hänen oopperaansa soitetaan, perinteisesti lyyrisellä musiikkikaudella, jonka järjestää Traditional Theatre of Livorno.

Livorno on kolmanneksi suurin satama Italian länsirannikolla ja se tarjoaa monia palveluja, rahtiliikenteestä matkustajaliikenteeseen. Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuolin luiskat ja wc: t ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, matkustajan tietopalvelukioskeja, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Golfo Aranciin, Cagliariin ja Tunisiaan.

Bastia opas

Bastia on Italiaan päin katsova Korsikan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Korsikan itärannikolla ja jolta on upeat näkymät Toscanan saaristoon. Pohjoisessa on Le Cap Corsen villi niemimaa sekä valtava, varsinkin vaeltajien suosima, luonnonsuojelualue lukuisilla Genovalaisilla torneillaan. Kuten monen Korsikan kaupunkien historia, myös Bastian historia alkaa 1300-luvulta, jolloin Genovalaiset ottivat saaren haltuun. Kaupungin eteläpuolella sijaitseva Old Port on melko samallainen muiden Venetsian satamien kanssa, mutta se on oivallinen alue kävelyretkille kalasataman tienoilla, joilla voi eksyä kaupungin kyltyneiden rakennuksien keskelle. Satamasta pääsee myös helposti Romieun puutarhaan, jonka läpi voi kulkea Genovalaisten muinaiseen linnoitukseen, jota ympäröivät 1400-luvulla rakennetut puolustavat muurit sekä tunnettu holvikaarisisäänkäynti Porte Louis XVI.
Bastian lauttasatamasta pääsee Ranskaan (Marseille, Nizza ja Toulon) ja Italiaan (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).