COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - La Gomera lautat sivullamme.

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 50 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 50 min
  • Get price

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera lautta arvostelut

 • "Sujuvaa "

  Sujuvaa ja nopeaa. Paljon istuinpaikkoja sekä 3 baaria. Kätevää laittaa matkalaukku satamassa boxiin ( 1€ ) joka viedään laivaan.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "A trip to La Gomera"

  Very easy and nice boattrip.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Merielämys"

  Aikataulut piti paikkansa ja mukava matkustaa reitillä katsellen merimaisemaa. Juomapuolikin hoitui tarvittaessa. Kohtelias henkilökunta. Mukavaa, oli luotettavan tuntuinen iso alus, jolla voi atlantilla matkustaa.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo laivamatka"

  Vaivaton matka

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Los Cristianosista San Sebastian de la Gomeraan

Teneriffan ja La Gomeran saaret yhdistyvät Los Cristianos-San Sebastian de la Gomera reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas kulkee reitillä jopa 14 kertaa viikossa ja matkat kestävät tunnin. Fred Olsen Express kulkee reitillä jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 50 minuuttia.
Teneriffan ja La Gomeran välillä tehdään täten yhteensä 35 ylitystä viikossa. Vertaile laivayhtiöitä, jotta löydät itsellesi parhaimman hinnan ja aikataulut.

Los Cristianos opas

Los Cristianos on satamakaupunki Teneriffan saarella, joka on yksi Kanariansaarista. Keskellä kaupunkia on Los Cristianosksen lahti, mutta se laajentuu hiljalleen sisämaahan. Kaupungissa on monia rakennuksia, jotka rakennettiin ennen turisminousukautta 20 luvun lopulla. Kaupungissa on kaksi rantaa jotka koostuvat mustasta vulkaanisesta hiekasta. Kaupungissa on myös monia baareja, ravintoloita ja klubeja, jotka palvelevat matkailijoita ympäri vuoden. Poistuessa rannoilta ja Promenaden alueelta, voit löytää erilaisia kauppoja kuten pikkuputiikkeja, designer-kauppoja ja muita oivallisia paikkoja mistä löytää edullisia ostoksia ja löytöjä.

Seuraamalla Promenadea länteen, Los Cristianos sulautuu Playa de las Americakseen, joka on Teneriffan juhlimispääkaupunkiin kiitos sen rohkeista yökerhoista sekä erinomaisesta valikoimasta kauppoja. Jos haluat jotain hillitympää, hyppää lauttaan La Gomeran saarelle, josta löydät sademetsiä, jotka suorastaan houkuttelevat vierailijoita. Matka La Gomeralle kestää noin 70 minuuttia.

Kaupungin satamasta voi ottaa lautan Valverdelle, San Sebastian de la Gomeralle ja Santa Cruz de La Palmalle.


San Sebastian de la Gomera opas

Espanjalainen kaupunki San Sebastian de La Gomera on pääkaupunki La Gomeran saarella Kanariansaarilla. Se tunnetaan myös nimellä "Isla Colombina" johtuen sen historiallisista siteistä Amerikkojen löytöretkiin. Kaupunki kasvoi luonnollisen lahden ympärille, ja on suojellut sen monia paikkoja ja muistomerkkejä, kuten La Asunción -kirkko, Pozo de la Aguada ja Torre del Conde (Kreivin torni). Kaupungissa on erinomainen tarjonta vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten mahdollisuus harjoitella meriurheilua satama-alueella. Sisämaassa, vaellus- tai pyöräilypolkujen kulku on nokkela keino tutustua vuoristoiseen maisemaan ja löytää saaren luonnon aarteita, joihin kuuluvat Majonan luonnonsuojelualue ja kansallispuisto Garajonay.

Päivittäisten Teneriffalle kulkevien lauttojen lisäksi satama tarjoaa myös matkoja saaren ympäri katamaraanilla.