Los Cristianos satamaan San Sebastian de la Gomera lautta

Teneriffa ja La Gomera yhdistyvät reitillä Los Cristianos San Sebastian de la Gomera, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 50 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 49 ylitystä viikko reitillä Los Cristianos San Sebastian de la Gomera kohteiden Teneriffa ja La Gomera välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 4 lähtöä päivittäin 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Los Cristianos San Sebastian de la Gomera hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Los Cristianos San Sebastian de la Gomera on auto ja 2 matkustajaa.

Los Cristianos opas

Los Cristianos on kaupunki ja satama joka sijaitsee Teneriffan saarella, joka on yksi Kanariansaarista. Keskellä kaupunkia on Los Cristianosksen lahti, mutta se hiljalleen laajentuu sisämaahan. Kaupungilla on historia, jota edeltää turistinousukausi 20-luvun lopulla, minkä vaikutus voidaan yhä nähdä sen vanhoissa rakennuksissa. Kuitenkin matkailualaa palvelemaan kaupungissa on kaksi rantaa ja mustaa vulkaanista hiekkaa ja monia baareja, ravintoloita ja klubeja palvelemaan matkailijoita ympäri vuoden. Poistuessa rannoilta ja Promenaden alueelta, voit löytää labyrintin kauppoja kuten pikkuputiikkeja, designer-kauppoja ja muita hienoja paikkoja mistä löytää hyviä diilejä.

Seuraa Promenadea länteen ja Los Cristianosin sulautuu Playa de las Americakseen,Teneriffan juhlimispääkaupunkiin, kiitos sen rohkeista yökerhoista. Baarien lisäksi siellä on hyvä valikoima kauppoja. Jos haluat jotain hillitympää, hyppää lauttaan La Gomeran saarelle, joka kestää noin 70 minuuttia, josta löydät sademetsiä jotka vain odottavat löytäjäänsä.

Kaupungin satamasta voi ottaa lautan Valverdelle, San Sebastian de la Gomeralle ja Santa Cruz de La Palmalle.

San Sebastian de la Gomera opas

Espanjalainen kaupunki San Sebastian de La Gomera on pääkaupunki La Gomeran saarella Kanariansaarilla. Se tunnetaan myös nimellä "Isla Colombina" johtuen sen historiallisista siteestä Amerikan löytämiseen. Kaupunki kasvoi luonnollisen lahden ympärille, ja tämä päivä on säilynyt monia paikkoja ja muistomerkkejä, kuten kirkko La Asunción, Pozo de la Aguada ja Torre del Conde (Tower of Count).Kaupungissa on erinomainentarjonta vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten mahdollisuus harjoitella kaikenlaisia meriurheilua satama-alueella. Sisämaassa, vaellus- tai pyöräilypolut ovat parhaita tapoja tutustua vuoristoiseen maisemaan ja löytämään sen luonnon aarteita, kuten Majona luonnonsuojelualue ja kansallispuisto Garajonay.

Lukuisten Teneriffan päivittäisten lauttojen lisäksi satama tarjoaa myös matkoja saaren ympäri katamaraanilla.