Marseille
Ajaccio
Lautat maahan Korsika
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Marseille satamaan Ajaccio

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Marseille Ajaccio, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 12 tuntia samalla kun La Meridionale reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 11 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Marseille Ajaccio kohteiden Ranska ja Korsika välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Marseille - Ajaccio?

  Lautan ylitysaika Marseille - Ajaccio on noin 11h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Marseille - Ajaccio?

  Marseille to Ajaccio lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Marseille - Ajaccio on 227 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Marseille - Ajaccio?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Marseille ja Ajaccio välillä. Nämä ovat
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Miten voin varata lauttalippuja Marseille - Ajaccio?

  Varaa lautat reitiltä Marseille kohteeseen Ajaccio tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Marseille - Ajaccio?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Marseille - Ajaccio
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Marseille - Ajaccio?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Marseille ja Ajaccio välillä
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Marseille - Ajaccio?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Corsica Linea
  • La Meridionale
 • Mikä on etäisyys Marseille ja Ajaccio välillä?

  Etäisyys Marseille ja Ajaccio välillä on noin 219 meripeninkulmaa.

Marseille Ajaccio lautta arvostelut

 • "Cordia linea"

  Kiva! Söin hyvää villisika pastaa😊

  'Paglia Orba' travelled on Paglia Orba

  Lue lisää Näytä vähemmän

Marseille opas

Marseille on Ranskan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Välimeren rannikolla maan eteläosassa. Kaupungin satama on myös Ranskan suurin kaupallinen satama. Kaupungin pääkatu ulottuu itäpäähän vanhasta satamasta (Vieux Port) Réforméssin kaupunginosaan. Kaksi suurta linnoitusta seisovat vanhan sataman sisäänkäynnillä -Fort Saint-Nicolas etelälaidalla ja Fort Saint-Jean pohjoispuolella. Kauempana Marseillen lahdella on Frioul-saaristo, joka koostuu neljästä saaresta, joista yksi, If, on i Château d'If:in sijainti, sen teki tunnetuksi Dumaksen romaani Monte Criston kreivi. Marseillen keskustassa on useita kävelyalueita, varsinkin rue St Ferréol, Cours Julien lähellä konservatoriossa, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves off, Vanha satama sekä Hôtel de Villen ympäristö.

Neljä laivayhtiötä pyörittää reittejä Marseilleen, ja näihin kuuluu reitit Korsikaan, Sardiniaan, Algeriaan ja Tunisiaan. Siellä on neljä eri terminaalia, jotka ovat kaikki "Gares Maritimes Sud"in (Etelä-terminaalit) alueella. National Terminaalit yksi ja kaksi palvelevat matkustajia Korsikaan ja Sardiniaan, kun Kansainväliset Terminaalit Kolme ja Neljä palvelevat matkustajia Algeriaan ja Tunisiaan.


Ajaccio opas

Ajaccio on suurin kaupunki Ranskan Korsikan saarella. Kaupunki sijaitsee Korsikan lounaisrannikolla noin 210 kilometriä kaakkoon Marseillesista. Kaupungin kukkulan suojaama satama on alkuperäisen linnoituksen itäpuolella niemimaan yllä. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla on metsäisten kukkuloiden juurella Ajacciolahden pohjoisrannalla. Ehkä kaupungin kuuluisin poika on Napoleon Bonaparte, joka syntyi vuonna 1769 Casa Buonapartessa, joka on nyt avoinna yleisölle. Kaupunki on loistava paikka käveskelylle, sillä sieltä löytyy sekä pehmeä värisiä rakennuksia, vilkkaita kahviloita sekä venesatama.

Ajacciosta on tullut tärkeä pysähdyspaikka risteilyille ja on toiseksi vilkkain satama Ranskassa, Marseillesin jälkeen. Kaupungin satamasta on yhteys Marseilleen, Touloon ja Nizzaan Ranskan mantereelle lähes päivittäin. Satamasta lähtee myös kausittaisia lauttoja Italian mantereelle Livornoon ja Sardiniaan, sekä Calviin ja Proprianoon. Kaksi suurta laivayhtiötä, jotka operoivat näitä reittejä, ovat SNCM ja Corsica Ferries.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Corsica Linea 18:15 07:00 12 tuntia 45 minuuttia Ti, To
La Meridionale 18:30 07:00 12 tuntia 30 minuuttia Ke, Pe
Corsica Linea 18:45 07:00 12 tuntia 15 minuuttia La
Corsica Linea 18:45 08:00 13 tuntia 15 minuuttia Mon
La Meridionale 19:00 08:00 13 tuntia Sun

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.