Laiva Nizzasta Bastiaan

Ranska ja Korsika yhdistyvät Nizza-Bastia reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries sekä Moby Lines tekevät viikoittain 7 ylitystä. Corsica Sardinia Ferriesin matkat kestävät 4 tuntia 55 minuuttia kun taas Moby Linesin matkat kestävät 7 tuntia.
Nizza-Bastia reitillä tehdään viikottain 14 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden hintoja löytääksesi mieluisen hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Nizza - Bastia lauttaoperaattorit

 • Corsica Ferries
  • 6 lähtöä viikoittain 5 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Nizza Bastia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Nizza Bastia on auto ja 2 matkustajaa.

Nizza Bastia lautta arvostelut

 • "Hyvä tapa matkustaa"

  Kaikki toimi loistavasti. Ruoka oli hyvää ja laivalla oli siistiä.

  'Anna-leena' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Yleisesti ottaen matka oli hyvä, mutta olin pettynyt ettei matkalla ollut Wifiä, se oli pitkä matka. Olin yllättynyt kuinka hitaasti lautta liikkui ottaen huomioon rauhallisen sään.

  'Elizabeth' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Ferries aluksella Mega Express Five

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Korsikalle"

  Hyvä matka kummallakin suunnalla hyvin modernilla aluksella, jolla oli erinomaiset palvelut, ja kummatkin ylitykset olivat todella sujuvia. Matka oli myös kohtuullisesti hinnoiteltu.

  'Jeffrey' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Ferries aluksella Mega Express Four

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Epämiellyttävä!"

  Otimme iltapäivämatkan (olisi pitänyt kestää 5h40min mutta kesti 6.5 tuntia) joten emme edes ajatelleet hytin varaamista. Yleiset istumapaikat osoittautuivat kuitenkin todella epämukaviksi niin pitkälle matkalle. Ne on mallinnettu baarityyppisiksi, matalalla selkänojalla ja suorilla tuoleilla ja banketti-tyyppisillä tuoleilla. Kaiken lisäksi siellä oli kylttejä joissa kiellettiin banketeilla makaaminen tai jalkojen ylösnostaminen (pyyntö olla nostamatta kenkiä huonekaluille olisi ollut täydellisen riittävä). Jos et ole tarpeeksi epäviihtyisässä tilassa tunnin matkan jälkeen, koko laivan täyttää taustamusiikki jolta et pääse pakoon. Miksi he tekevät niin? Rakastin Korsikaa, ja haluan mennä sinne uudelleen mutta teen parhaani välttääkseni Corsica Ferriesiä.

  'Jane' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Ferries aluksella Mega Express Five

  Lue lisää Näytä vähemmän

Nizza opas

Nizza sijaitsee Kaakkois-Ranskan rannikolla Välimerellä ja se on toiseksi suurin kaupunki Provence-Alpes-Côte d'Azur -alueella Marseillen jälkeen. Nizza on kokenut viime vuosina todellisen taloudellisen, kulttuurisen, taiteellisen ja arkkitehtuurisen vallankumouksen. Nizza on ollut suosittu matkailukohde jo vuosisatoja, ja on vain ajomatkan päässä muista suosituista lomakohteista, kuten Cannesista, Antibesista ja Villefranche-sur-Meristä. Siellä on hyvä valikoima hotelleja sekä valikoima hostelleja ja ylellisiä vaihtoehtoja, joista parhaimmat sijaitsevat Promenade des Anglaisilla. Nizzan huvilat ovat suositumpia kuin koskaan, ja niistä parhaimmista niistä on upeat näkymät Ranskan Rivieralle, kun taas toisista on näkymät ympäröiville kukkuloille ja viinitarhoille.

Sataman sijaitsee keskellä kaupunkia ja se yhdistää Korsikan kohteet Nizzaan. Nizza on trendikäs turistikeskus, ja se tarjoaa ihanteellisen tukikohdan Ranskan Rivieran tutkimiseen. Kahden lauttaterminaalin tiloihin kuuluu matkailutoimisto, ilmastoitu aula, pysäköintialue, puhelin, WC, suihku ja lastenhoitohuone. Satamasta voi ottaa lauttoja Korsikalle, Calviin, Bastiaan, Ajaccioon ja Ile Rousseen.

Bastia opas

Bastia on Italiaan päin katsova Korsikan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Korsikan itärannikolla ja jolta on upeat näkymät Toscanan saaristoon. Pohjoisessa on Le Cap Corsen villi niemimaa sekä valtava, varsinkin vaeltajien suosima, luonnonsuojelualue lukuisilla Genovalaisilla torneillaan. Kuten monen Korsikan kaupunkien historia, myös Bastian historia alkaa 1300-luvulta, jolloin Genovalaiset ottivat saaren haltuun. Kaupungin eteläpuolella sijaitseva Old Port on melko samallainen muiden Venetsian satamien kanssa, mutta se on oivallinen alue kävelyretkille kalasataman tienoilla, joilla voi eksyä kaupungin kyltyneiden rakennuksien keskelle. Satamasta pääsee myös helposti Romieun puutarhaan, jonka läpi voi kulkea Genovalaisten muinaiseen linnoitukseen, jota ympäröivät 1400-luvulla rakennetut puolustavat muurit sekä tunnettu holvikaarisisäänkäynti Porte Louis XVI.
Bastian lauttasatamasta pääsee Ranskaan (Marseille, Nizza ja Toulon) ja Italiaan (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).