Nizza satamaan Bastia lautta

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Nizza Bastia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 55 minuuttia samalla kun Moby Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Nizza Bastia kohteiden Ranska ja Korsika välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Nizza satamaan Bastia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Korsika lautat sivullamme.

Nizza - Bastia lauttaoperaattorit

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 4 h 55 min
  • Etsi hinta
 • Moby Lines
  • 7 lähtöä viikoittain 7 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Nizza Bastia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Nizza Bastia on auto ja 2 matkustajaa.

Nizza Bastia lautta arvostelut

 • "Hyvä tapa matkustaa"

  Kaikki toimi loistavasti. Ruoka oli hyvää ja laivalla oli siistiä.

  'Anna-leena' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Yleisesti ottaen matka oli hyvä, mutta olin pettynyt ettei matkalla ollut Wifiä, se oli pitkä matka. Olin yllättynyt kuinka hitaasti lautta liikkui ottaen huomioon rauhallisen sään.

  'Elizabeth' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Five

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Korsikalle"

  Hyvä matka kummallakin suunnalla hyvin modernilla aluksella, jolla oli erinomaiset palvelut, ja kummatkin ylitykset olivat todella sujuvia. Matka oli myös kohtuullisesti hinnoiteltu.

  'Jeffrey' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Four

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Epämiellyttävä!"

  Otimme iltapäivämatkan (olisi pitänyt kestää 5h40min mutta kesti 6.5 tuntia) joten emme edes ajatelleet hytin varaamista. Yleiset istumapaikat osoittautuivat kuitenkin todella epämukaviksi niin pitkälle matkalle. Ne on mallinnettu baarityyppisiksi, matalalla selkänojalla ja suorilla tuoleilla ja banketti-tyyppisillä tuoleilla. Kaiken lisäksi siellä oli kylttejä joissa kiellettiin banketeilla makaaminen tai jalkojen ylösnostaminen (pyyntö olla nostamatta kenkiä huonekaluille olisi ollut täydellisen riittävä). Jos et ole tarpeeksi epäviihtyisässä tilassa tunnin matkan jälkeen, koko laivan täyttää taustamusiikki jolta et pääse pakoon. Miksi he tekevät niin? Rakastin Korsikaa, ja haluan mennä sinne uudelleen mutta teen parhaani välttääkseni Corsica Ferriesiä.

  'Jane' matkusti Nizza Bastia operaattorilla Corsica Sardinia Ferries aluksella Mega Express Five

  Lue lisää Näytä vähemmän

Nizza opas

Nizza on kaupunki joka sijaitsee Kaakkois-Ranskan rannikolla Välimerellä ja se on toiseksi suurin kaupunki Provence-Alpes-Côte d'Azur -alueella Marseillen jälkeen. Nizza on nauttinut viime vuosina, todellisesta taloudellisesta, kulttuurisesta, taiteellisesta ja arkkitehtuurisesta vallankumouksesta. Nizza on ollut suosittu matkailukohde jo vuosisatoja ja on ajomatkan päässä muista suosituista lomakohteista, kuten Cannesista, Antibesista ja Villefranche-sur-Meristä. Siellä on hyvä valikoima hotelleja sekä valikoima hostelleja ja ylellisisiä vaihtoehtoja, joista monet parhaat ovat Promenade des Anglaisilla. Nizzan huvilat eivät ole koskaan olleet yhtä suosittuja, ja parhaissa on näkymät Ranskan Rivieralle, kun taas toisista on näkymät ympäröiville kukkuloille ja viinitarhoille.

Sataman sijainti on keskellä kaupunkia ja se yhdistää Korsikan kohteet Nizzaan. Nizza on trendikäs turistikeskus, ja se tarjoaa ihanteellisen tukikohdan Ranskan Rivieran tutkimiseen. Tiloihin kahdessa lauttaterminaalissa kuuluu matkailutoimisto, ilmastoitu aula, pysäköintilaitos, puhelin, wc, suihku ja lastenhoitohuone. Satamasta voi ottaa lauttoja Korsikalle, Calviin, Bastiaan, Ajaccioon ja Ile Rousseen.

Bastia opas

Bastia on Korsikan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Korsikan itärannikolla, päin Italiaa ja maisemanaan Toscanan saaristo. Pohjoisessa, jonne pääsee autolla tai bussilla, on Le Cap Corse, villi niemimaa mikä on nastoitettu Genovalaisilla torneilla ja valtava luonnonsuojelualue, joksta on tullut vaeltajien paratiisi. Kuten monen Korsikan kaupunkien historia, Bastian alkaa Genovalaisten vallasta saarella 1300–luvulla, vaikka myöhemmät vuosisadat ovat myös jättäneet jälkensä - erityisesti barokin aikakausi 1800–luku. Vanha satama (Vieux Port) etelä-kaupungissa on hyvä paikka kävellä ympäriinsä nähden uupuneet rakennukset (jotka tuovat mieleen Venetsiaa) kalastusalusten ja huvialusten ympärillä. Satamasta lähtee Romieun puutarhat jotka saavuttavat linnoituksen sataman yläpuolella, joka on alkuperäinen genovalainen kaupunki, joka on suojattu puolustavilla seinillä jotka lisättyyn 1400–luvulla, kuten Porte Louis XVI, jonka kautta linnoitukseen saavutaan.

Bastian lauttasatamasta pääsee Ranskaan (Marseille, Nizza ja Toulon) ja Italiaan (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).