Marseille
Propriano
Lautat maahan Korsika
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Marseille satamaan Propriano

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Marseille Propriano, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia samalla kun La Meridionale reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 12 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Marseille Propriano kohteiden Ranska ja Korsika välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Marseille - Propriano?

Lautan ylitysaika Marseille - Propriano on noin 11h 37m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Marseille - Propriano?

Marseille to Propriano lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Marseille - Propriano on 561 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Marseille - Propriano?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Marseille ja Propriano välillä. Nämä ovat
  • Corsica Linea
  • La Meridionale

Miten voin varata lauttalippuja Marseille - Propriano?

Varaa lautat reitiltä Marseille kohteeseen Propriano tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Marseille ja Propriano välillä?

Etäisyys Marseille ja Propriano välillä on noin 233 meripeninkulmaa.

Marseille opas

Marseille on Ranskan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Välimeren rannikolla maan eteläosassa. Kaupungin satama on myös Ranskan suurin kaupallinen satama. Kaupungin pääkatu ulottuu itäpäähän vanhasta satamasta (Vieux Port) Réforméssin kaupunginosaan. Kaksi suurta linnoitusta seisovat vanhan sataman sisäänkäynnillä -Fort Saint-Nicolas etelälaidalla ja Fort Saint-Jean pohjoispuolella. Kauempana Marseillen lahdella on Frioul-saaristo, joka koostuu neljästä saaresta, joista yksi, If, on i Château d'If:in sijainti, sen teki tunnetuksi Dumaksen romaani Monte Criston kreivi. Marseillen keskustassa on useita kävelyalueita, varsinkin rue St Ferréol, Cours Julien lähellä konservatoriossa, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves off, Vanha satama sekä Hôtel de Villen ympäristö.

Neljä laivayhtiötä pyörittää reittejä Marseilleen, ja näihin kuuluu reitit Korsikaan, Sardiniaan, Algeriaan ja Tunisiaan. Siellä on neljä eri terminaalia, jotka ovat kaikki "Gares Maritimes Sud"in (Etelä-terminaalit) alueella. National Terminaalit yksi ja kaksi palvelevat matkustajia Korsikaan ja Sardiniaan, kun Kansainväliset Terminaalit Kolme ja Neljä palvelevat matkustajia Algeriaan ja Tunisiaan.


Propriano opas

Ranskan kaupunki Propriano sijaitsee Korsikan saarella, Lounais-saaren kärjessä Valincon lahdella ja luoteeseen Sartenesta. Kaupungin keskusta on miellyttävä paikka tutkia perinteisiä taloja, ylellisiä kauppoja, kahviloita ja baareja. Kaupunki on nyt yksi suosituimmista lomakohteista Korsikassa sen monen rannan ansiosta, jotka ovat lähellä, kuten Plage de Lido joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Monet Proprianon rakennukset ovat 1800–luvun alusta, kun satama perustettiin ja suurin osa kaupungista rakennettiin. Vaikka samassa paikassa oli asui ennen roomalaiset ja kreikkalaiset, varhaisesta Proprianosta on vain vähän jäljellä, sillä siihen on usein hyökätty ja merirosvot ovat tehneet tuhojaan 1700–luvulla.

Kaupungin sataman lauttaliikenne kulkee Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Corsica Linea 18:30 07:30 13 tuntia Ti, To, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.