COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Marseille - Propriano on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Korsika lautat sivullamme.

Marseille - Propriano lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 12 hr 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Marseille satamaan Propriano

Ranska ja Korsika yhdistyvät reitillä Marseille Propriano. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: La Meridionale. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia 15 minuuttia.

Marseille Propriano matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Marseille opas

Marseille on Ranskan toiseksi suurin kaupunki joka sijaitsee Välimeren rannikolla maan eteläosassa. Kaupungin satama on myös Ranskan suurin kaupallinen satama. Kaupungin pääkatu ulottuu itäpäähän vanhasta satamasta (Vieux Port) Réforméssin kaupunginosaan. Kaksi suurta linnoitusta seisovat vanhan sataman sisäänkäynnillä -Fort Saint-Nicolas etelälaidalla ja Fort Saint-Jean pohjoispuolella. Kauempana Marseillen lahdella on Frioul-saaristo, joka koostuu neljästä saaresta, joista yksi, If, on i Château d'If:in sijainti, sen teki tunnetuksi Dumaksen romaani Monte Criston kreivi. Marseillen keskustassa on useita kävelyalueita, varsinkin rue St Ferréol, Cours Julien lähellä konservatoriossa, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves off, Vanha satama sekä Hôtel de Villen ympäristö.

Neljä laivayhtiötä pyörittää reittejä Marseilleen, ja näihin kuuluu reitit Korsikaan, Sardiniaan, Algeriaan ja Tunisiaan. Siellä on neljä eri terminaalia, jotka ovat kaikki "Gares Maritimes Sud"in (Etelä-terminaalit) alueella. National Terminaalit yksi ja kaksi palvelevat matkustajia Korsikaan ja Sardiniaan, kun Kansainväliset Terminaalit Kolme ja Neljä palvelevat matkustajia Algeriaan ja Tunisiaan.


Propriano opas

Ranskan kaupunki Propriano sijaitsee Korsikan saarella, Lounais-saaren kärjessä Valincon lahdella ja luoteeseen Sartenesta. Kaupungin keskusta on miellyttävä paikka tutkia perinteisiä taloja, ylellisiä kauppoja, kahviloita ja baareja. Kaupunki on nyt yksi suosituimmista lomakohteista Korsikassa sen monen rannan ansiosta, jotka ovat lähellä, kuten Plage de Lido joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Monet Proprianon rakennukset ovat 1800–luvun alusta, kun satama perustettiin ja suurin osa kaupungista rakennettiin. Vaikka samassa paikassa oli asui ennen roomalaiset ja kreikkalaiset, varhaisesta Proprianosta on vain vähän jäljellä, sillä siihen on usein hyökätty ja merirosvot ovat tehneet tuhojaan 1700–luvulla.

Kaupungin sataman lauttaliikenne kulkee Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.