Newcastle
Amsterdam
Lautat maahan Hollanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Newcastle satamaan Amsterdam

Englanti ja Hollanti yhdistyvät reitillä Newcastle Amsterdam. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 15 tuntia 45 minuuttia.

Newcastle Amsterdam matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Newcastle - Amsterdam?

Lautan ylitysaika Newcastle - Amsterdam on noin 15h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Newcastle - Amsterdam?

Newcastle to Amsterdam lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Newcastle - Amsterdam on 318 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Newcastle - Amsterdam?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Newcastle to Amsterdam ja tämä on
 • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Newcastle - Amsterdam?

Varaa lautat reitiltä Newcastle kohteeseen Amsterdam tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Newcastle - Amsterdam?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Newcastle - Amsterdam
 • DFDS Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Newcastle - Amsterdam?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Newcastle ja Amsterdam välillä
 • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Newcastle - Amsterdam?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Newcastle ja Amsterdam välillä?

Etäisyys Newcastle ja Amsterdam välillä on noin 392 meripeninkulmaa.

Newcastle Amsterdam lautta arvostelut

 • "Suosittelemme"

  Matkakokemuksemme oli myönteinen. Ainaisen lentämisen sijaan päätimme matkustaa lautalla, jonka ensimmäinen iso etu on ettei määränpäässä tarvitse vuokrata autoa. Lapsemme rakastivat sitä ja siellä oli paljon tekemistä laivan lähtemisen ja nukkumaanmenoajan välillä. King Seaways oli parempi laiva, sillä on myös (enemmän) Commodore ja Commodore Deluksus hyttejä. Varasimme Commodore hytin jota voin hyvin suositella! Hinta ei ole niin paljon korkeampi kuin normaali hytti, mutta se on tilavampi ja se sisältää ensisijaisen lähtöselvityksen (joka on plussaa tullissa) ja aamiaisen. Toisella matkan osuudella matkustimme Princess Seawaysillä joka oli myös ok, mutta näytti hieman vanhalta. Vaikka varasimme matkan kuukautta etukäteen, emme voineet saada Commodore hyttiä. Aamiainen oli melko kallis eikä kovni erityinen. Koko ruokakokemus ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Olin lukenut arvosteluja ennen matkaa ja päätimme tuoda omat eväät. King Seawaysillä on jopa piknikkipöytiä kansilla niin, että idea toimi hienosti. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, lapset rakastivat sitä ja matka oli ihan mukava (erityisesti Commodore luokka).

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sopiva ja aikaa säästävä"

  Helppo pääsy lautalle. Siisti ja sopivasti varusteltu moottoripyörien sitomiseen. Sekä illallis- että aamupalabuffet olivat kohtuullisesti hinnoiteltuja ja hyviä. Mukava tapa säästää 900km ajomatka ja sen sijaan nauttia hyvistä aterioista, dinkeistä, viihdykkeestä ja saada hyvät uöunet.

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Moottoripyörällä Skotlantiin"

  Todella hyvä kokemus. Laiva oli todella siisti ja ruoka todella herkullista , Suosittelen.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Commodore Deluxe & Plus"

  Erinomainen majoitus ja me nautimme ja arvostimme huomaamatonta pääsyä ja avointa baaria/ aulabaaria King Seawaysillä. Paluumme oli Princess Seawaysillä ja olimme pettyneitä, koska meillä ei ollut samoja mahdollisuuksia ja oleskelutiloja. Emme olleet ymmärtäneet, että alukset olisivat erilaisia. Ravintolassa jotkut henkilökunnan jäsenet tuntuivat olevan hieman kiireisiä, mikä ei auttanut heitä tarjoamaan niin laadukasta palvelua kuin voisi olettaa. He tekivät pari virhettä, mutta korjasivat ne heti ja varmistivat laskun oikeellisuuden. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin verkkosivuilla auttaisi niitä, jotka ovat Direct Ferriesin uusia käyttäjiä, ja myös eri laivojen erot ja niiden palvelut voisi selittää selkeämmin. Kaiken kaikkiaan olimme iloisesti yllättyneitä aluksen laadusta ja ehdottomasti matkustamme tällä tavalla uudelleen. Sue Shelley, Luxemburg

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Newcastle opas

Newcastle, tai Newcastle upon Tyne, on kaupunki Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Tyne joen pohjoispenkalla ja on noin 14 km päässä Pohjanmerestä. Newcastlestä kasvoi tärkeä villakaupan keskus ja siitä tuli myöhemmin tunnettu kaivostoiminnasta. Kaupungin satama juontaa juurensa 1500–luvulta ja yhdessä sen telakoiden kanssa se oli yksi maailman suurimmista laivanrakennus- ja korjauskeskuksia. Monet ikonit edustavat kaupunkia, kuten Newcastle Brown Ale, Newcastle United Football Club ja kaupungin Tyne Bridge. Tyne-jokea pitkin, sen molemmilla puolilla on Metro (Newcastle's light railway network), joka yhdistää Newcastlen historiallisiin nähtävyyksiin ja Whitley Bayn ja Tynemouthin hiekkarantoihin. Huomaa, että rannat täällä eivät ole mitään verrattuna laaturantoihin, jotka sijaitsevat ylempänä Northumberlandin rannikolla!

Newcastlen satama sijaitsee 16 km itään keskustasta Tyne-joen pohjoisrannalla. Moderni, äskettäin uusittu lauttaterminaali tarjoaa erinomaiset tilat ja katetutkulkutiet, kuusi lähtöselvitystiskiä ja automatisoidun matkatavaroiden käsittelyn. Satamasta on päivittäiset purjehdukset Amsterdamiin Hollannissa.


Amsterdam opas

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam sijaitsee Pohjois-Hollannin maakunnassa maan länsiosassa. Kaupunki houkuttelee noin 4 miljoonaa kävijää vuosittain. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu mm. Amsterdam Museum, Anne Frankin talo, Hermitage Amsterdam, Stedelijk museo, Van Gogh-museo, Rijksmuseum ja kaupungin ihanat historialliset kanavat. Kaupungissa on noin 100 kilometriä kanavia ja tärkeimmät niistä ovat Prinsengracht, Herengracht ja Keizersgracht, jotka ovat kaikki purjehduskelpoisia. Sen kanavien, jotka yhdistävät noin 90 saarta ja joitakin 1200 siltoja, vuoksi Amsterdamia on joskus kutsuttu "Pohjolan Venetsiaksi".

Amsterdam on kuuluisa vilkkaasta ja monipuolisesta yöelämästä. Kaupungissa on monia kahviloita (baareja), jotka vaihtelevat suurista ja modernista pieneen ja kodikkaaseen. Tyypillinen Bruine Kroeg (ruskea kahvila) tuo lisää vanhanaikaista tunnelmaa himmennetyillä valoilla, kynttilöillä ja hieman vanhemmalla asiakaskunnalla. Useimmilla kahviloilla on terassit kesäisin. Yleinen näky kesäisellä Leidsepleinillä on aukio täynnä terasseja täynnä ihmisiä juomassa olutta tai viiniä.

Amsterdam on yksi maailman polkupyöräystävällisin suurkaupunki ja se on polkupyöräkulttuurin keskus tarjoten hyvät tilat pyöräilijöille, kuten pyörätiet ja pyörätelineet, ja useat vartioidut pyörävarastointiautotallit (fietsenstalling), joita voidaan käyttää nimellistä maksua vastaan. Vuonna 2013 Amsterdamissa oli noin 1,2 miljoonaa polkupyörää, mikä oil enemmän kuin kaupungin asukkaita.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Seaways 17:00 08:45 15 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen
DFDS Seaways Mini Cruise 17:00 08:45 15 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.