Lautta satamasta Newcastle satamaan Amsterdam

Englanti ja Hollanti yhdistyvät reitillä Newcastle Amsterdam. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 15 tuntia 45 minuuttia.

Newcastle Amsterdam matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Newcastle - Amsterdam lauttaoperaattorit

 • DFDS Seaways
  • 7 lähtöä viikoittain 15 h 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Newcastle Amsterdam

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Newcastle Amsterdam on auto ja 1 matkustaja.

Newcastle Amsterdam lautta arvostelut

 • "Suosittelemme"

  Matkakokemuksemme oli myönteinen. Ainaisen lentämisen sijaan päätimme matkustaa lautalla, jonka ensimmäinen iso etu on ettei määränpäässä tarvitse vuokrata autoa. Lapsemme rakastivat sitä ja siellä oli paljon tekemistä laivan lähtemisen ja nukkumaanmenoajan välillä. King Seaways oli parempi laiva, sillä on myös (enemmän) Commodore ja Commodore Deluksus hyttejä. Varasimme Commodore hytin jota voin hyvin suositella! Hinta ei ole niin paljon korkeampi kuin normaali hytti, mutta se on tilavampi ja se sisältää ensisijaisen lähtöselvityksen (joka on plussaa tullissa) ja aamiaisen. Toisella matkan osuudella matkustimme Princess Seawaysillä joka oli myös ok, mutta näytti hieman vanhalta. Vaikka varasimme matkan kuukautta etukäteen, emme voineet saada Commodore hyttiä. Aamiainen oli melko kallis eikä kovni erityinen. Koko ruokakokemus ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Olin lukenut arvosteluja ennen matkaa ja päätimme tuoda omat eväät. King Seawaysillä on jopa piknikkipöytiä kansilla niin, että idea toimi hienosti. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, lapset rakastivat sitä ja matka oli ihan mukava (erityisesti Commodore luokka).

  'Anonyymi' matkusti Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sopiva ja aikaa säästävä"

  Helppo pääsy lautalle. Siisti ja sopivasti varusteltu moottoripyörien sitomiseen. Sekä illallis- että aamupalabuffet olivat kohtuullisesti hinnoiteltuja ja hyviä. Mukava tapa säästää 900km ajomatka ja sen sijaan nauttia hyvistä aterioista, dinkeistä, viihdykkeestä ja saada hyvät uöunet.

  'Goran' matkusti Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Viimeinen matkani Newcastlesta Ijmuijdeniin DFDS Princess Seawaysillä oli totaalinen nautinto. Ainoa töyssy tapahtui saapuessani lähtöselvitykseen Royal Quaysiin; lähtöselvityksen väki luuli että olin jo tehnyt lähtöselvityksen ja joudui odottamaan aika kauan kun he tutkivat asiaa. Kun pääsin lautalle purjehdus sujui hyvin ja se oli todella nautittava kumpaankin suuntaan.

  'Maggie' matkusti Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hollannnin loma 2013"

  Matkustimme Amsterdamiin kesäkuun lopussa matkallamme Moto GP:hen Asseniin ja aloittaen 10 päivän lomamme. Lauttamatka oli erinomainen. Matkustin mieheni ja kahden lapsemme, 16- ja 15-vuotiaiden, kanssa. Kummankin matkan viihde oli hyvää. Laiva oli puhdas ja henkilökunta todella avulias. Meillä oli kylpyhuoneellinen sisähytti, mikä oli pieni, mutta osasimme odottaa sitä. Varmista, että otat mukaasi runsaasti rahaa, sillä ruoat ja juomat ovat kalliita, ja vaikka vaihtoehtoja on paljon, oli tämä ainoa matkan huono puoli. Suosittelisin tätä matkustustapaa kaikille, sillä saavut määränpäähäsi levänneenä ja virkistäytyneenä. Matkustaisin tällä reitillä ehdottomasti uudelleen tulevaisuudessa.

  'Anonyymi' matkusti Newcastle Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Newcastle opas

Newcastle, tai Newcastle upon Tyne, on kaupunki Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Tyne joen pohjoispenkalla ja on noin 14 km päässä Pohjanmerestä. Newcastlestä kasvoi tärkeä villakaupan keskus ja siitä tuli myöhemmin tunnettu kaivostoiminnasta. Kaupungin satama juontaa juurensa 1500–luvulta ja yhdessä sen telakoiden kanssa se oli yksi maailman suurimmista laivanrakennus- ja korjauskeskuksia. Monet ikonit edustavat kaupunkia, kuten Newcastle Brown Ale, Newcastle United Football Club ja kaupungin Tyne Bridge. Tyne-jokea pitkin, sen molemmilla puolilla on Metro (Newcastle's light railway network), joka yhdistää Newcastlen historiallisiin nähtävyyksiin ja Whitley Bayn ja Tynemouthin hiekkarantoihin. Huomaa, että rannat täällä eivät ole mitään verrattuna laaturantoihin, jotka sijaitsevat ylempänä Northumberlandin rannikolla!

Newcastlen satama sijaitsee 16 km itään keskustasta Tyne-joen pohjoisrannalla. Moderni, äskettäin uusittu lauttaterminaali tarjoaa erinomaiset tilat ja katetutkulkutiet, kuusi lähtöselvitystiskiä ja automatisoidun matkatavaroiden käsittelyn. Satamasta on päivittäiset purjehdukset Amsterdamiin Hollannissa.