COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Harwich - Hoek van Holland on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Hollanti lautat sivullamme.

Harwich - Hoek van Holland lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price

Harwich Hoek van Holland lautta arvostelut

 • "Hieno reissu, mutta yrittäkää selvittää tarjoatteko vai ettekö tarjoa wifiä"

  Tämä laiva on erinomainen ja matka meni todella nopeasti. Nautin elokuvateatterista ja monista muista tekemisistä jotka tappoivat aikaa matkan aikana. Jos voisin suositella yhtä asiaa, se olisi paremman wifin hankkiminen tai koko systeemin poistaminen. Kukaan matkustajista ei kynnet yhdistämään nettiin millään laitteella. Parempi olla tarjoamatta palvelua ollenkaan kuin mainostaa hyödytöntä nettiä.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Stenan lautta oli oikein mukava ja ajoissa. Suosittelen Stena plussaa.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Onnistunut edestakainen matka"

  Seuraavallakin kerralla käytän matkalla Englantiin Stena Linen laivoja. Helppoa ja vaivatonta.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen"

  Loistava!!! Laivalla on mahtavat palvelut ja tilat matkan kestoon verrattuna.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Harwichista Hoek van Hollandiin

Stena Line yhdistää Englannin ja Hollannin liikennöiden Harwich-Hoek van Holland reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matka kestää noin 7 tuntia.
Harwich-Hoek van Holland väliset matkat sekä aikataulut saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkemmat matkatiedot löydät verkkosivuiltamme.

Harwich opas

Harwich on kaupunki ja satama Essexissä, joka sijaitsee Pohjanmerellä Englannin itärannikolla. Kaupunki sijaitsee jokien Stour ja Orwell suistoissa, mikä on johtanut sen pitkään merenkulun historiaan sekä sotilas- ja kauppalaivastolla. Kaupungista tuli laivaston tukikohta vuonna 1652, ja se oli vahvasti linnoitettu Harwich Redoubtin, Beacon Hill Batteryn ja Bath Side Batteryn toimesta. Harwichin vanha kaupunki on suojelualue, joka sisältää monia historiallisia rakennuksia. Naapurikaupunki Dovercourt, vaikkakin esiintyy paljon nykyaikaisempana, on ansainnut maininnan Domesday Bookissa.

Tällä hetkellä kansainvälinen lauttaliikenne yhdistää Harwichin Hook of Hollandiin. Paikallisesti jalkamatkustajalaiva ja vesitaksipalvelut yhdistävät Harwichin Shotleyn ja Felixstowen kanssa. Suuri määrä risteilyalusia käyvät Harwichissa, ja jatkavat matkaansa ympäri maailmaa. Terminaalin tilat on remontoitu hiljattain ja ne tarjoavat matkustajille tilavat oleskelutilat, kauppoja, valuutanvaihtopalveluja ja kahviloita ja ravintoloita ilmastoidussa ympäristössä. Sisäänkirjautumisjärjestelmä on myös tehokas ja virtaviivainen, mikä vähentää huomattavasti odotusaikoja jalka- ja ajoneuvomatkustajille.


Hoek van Holland opas

Länsi-Alankomaissa sijaitseva Hook of Holland on kaupunki, joka sijaitsee Nieuwe Waterwegin suulla (kanava joka virtaa Pohjanmerelle). Kaupungin nimi viittaa sen maantieteelliseen sijaintiin. Kaupungilla on suuri historiallinen merkitys. Sijaintinsa vuoksi sitä käytti saksalaiset strategioihinsa, joihin kuului myös satama. Kuitenkin se on myös upea paikka rannan ystäville. On pitkiä hiekkarantoja, jotka kulkevat Hook Scheveningeniin, joka on 18 kilometrin päässä. Se on hieno paikka viettää muutama päivä nauttien auringosta ja merestä. Mutta varoituksena: yksi rannan osa on varattu naturisteille, joten se ei ehkä ole heikkohermoisille. Pitkin tätä rantaa, löydät myös useita liikkuvia dyynejä, jotka odottavat löytäjäänsä. Suurimmassa osassa tätä aluetta on pyöräteitä, joten polkaise pyörälenkille jos se kuulostaa hyvältä.

Lauttaterminaalissa liikennöi Stena Line joka pyörittää lauttayhteyttä Harwichiinn Essexiin. Terminaalin palveluihin kuuluu lähikauppa ja kahvila/baari. Kaikilla lautoilla on kauppa, valuutanvaihtopalvelut, infopiste, video lounge ja kasino.