Hull
Rotterdam
Lautat maahan Hollanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Hullista Rotterdamiin

P&O Ferries yhdistää Englannin ja Hollannin liikennöimällä Hull-Rotterdam reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan 11 tuntia.

Hullin ja Rotterdamin väliset vuorot saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkempaa tietoa aikatauluista ja hinnoista löydät verkkosivumme reittihaun kautta.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Hull - Rotterdam?

Lautan ylitysaika Hull - Rotterdam on noin 11h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Hull - Rotterdam?

Hull to Rotterdam lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Hull - Rotterdam on 631 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Hull - Rotterdam?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Hull to Rotterdam ja tämä on
 • P&O Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Hull - Rotterdam?

Varaa lautat reitiltä Hull kohteeseen Rotterdam tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Hull - Rotterdam?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Hull - Rotterdam
 • P&O Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Hull - Rotterdam?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Hull ja Rotterdam välillä
 • P&O Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Hull - Rotterdam?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • P&O Ferries

Mikä on etäisyys Hull ja Rotterdam välillä?

Etäisyys Hull ja Rotterdam välillä on noin 285 meripeninkulmaa.

Hull Rotterdam lautta arvostelut

 • "Tehokas & rentouttava"

  Palvelu oli tehokas ja rentouttava vaihtoehto lentämiselle. Ei myöhästymisiä ja saavuin määränpäähän piristyneenä. Ylitys oli täydellisen rauhallinen kummallakin suunnalla, ehkä tilanne olisi ollut toinen jos sää olisi ollut myrskyisä. Siirtobussi Amsterdamiin täytyy kyllä ehdottomasti varata. Lautta itsessään oli hyvä & puhdas & hytti oli sopiva (vaikka selkeästikin hyvin pieni). Yksi valitus, ruoan ja juomien hinnat olivat kalliit, mutta olin ottanut omat eväät joten se ei ollut ongelma. Otan omat kaljat ensi kerralla.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HULL-ROTTERDAM P&O:LLA"

  Menin Hull-Rotterdam lautalla Eurooppaan laajennetulla lomamatkalla. Matkan varaus Direct Ferriesin kautta oli helppoa ja yksinkertaista, vaikka sivustolla ei voi varata aamiaisia etukäteen (jouduin tehdä tämän myöhemmin puhelimessa) Matka itsessään oli mukava ja tehokas, P&O:n henkilökunta on kohtelias ja avulias ja alus itse mukava; meillä oli miellyttävä ylitys 4-voiman tuulista huolimatta. Yksi pettymys oli aamiainen. Englantilainen aamiainen kärsii tavallisesta suurtalouden ongelmasta - ruokaa, joka on kokattu ja sitten pidetty kuumana liian kauan; Mannermainen aamiainen oli yksinkertaisesti pahin jonka olin syönyt yli 3 viikkoon. Hyvin rajallinen valikoima leipää tai juustoa, hyvin kylmää leipää, joka ei ollut enää tuoretta, ei maustamatonta tai makeuttamatonta jogurttia, jne.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rooterdamista Hulliin"

  Saavuimme terminaaliin noin klo 18:00 ja pystyimme hoitamaan sisäänkirjautuminen heti. Mikä Bonus!! Mukavan illallisen jälkeen (P&O:n hyvä tarjous illallinen & aamupala £24/aikuinen ja £13/lapsi) nautimme live show’sta juoden muutaman hyvän drinkin (loistava tarjous taas). Palvelu sisäänkirjautumisen yhteydessä ja koko matkalla oli erinomaista! Live viihde oli nautinnollista vaikka emme nähneet koko show’ta. Menimme nukkumaan melko aikaisin. Aamiainen oli erittäin hyvä. Buffet-illallinen ja aamupala toimii erittäin hyvin, paljon valintaa. Ainoa haittapuoli matkassa oli saapuminen Hulliin, tai paremminkin tulliin. Laivalta poistuminen toimi kuin unelma, mutta tullin läpi menemiseen meni noin 45 minuuttia. Kaikkiaan se oli todella hyvä kokemus ja menen tällä reitillä tulevaisuudessakin. Kiitos P&O

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän

Hull opas

Hull, tai Kingston upon Hull virallisesti, sijaitsee seremoniallisessa East Riding of Yorkshiren läänissä Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Hull- joen rannalla, jossa se kohtaa Humberin suiston, noin 40 km sisämaahan Pohjanmereltä. Kaupunki voi jäljittää sen juuret Meauxin Abbey munkkien aikaan 1100–luvulle, jolloin he tarvitsivat sataman voidakseen kuljettaa villaa.

Nykyisin kaupunki on enemmän kuin vain sen satama ja tämän näyttää myös sen vuonna 2017 saama nimike Britannian kulttuuripääkaupunki. Nähtävyyksiä kaupungissa ovat Vanhankaupunki ja Museum Quarter, Hullin venesatama ja Deep, joka on akvaario Sammy’s Pointissa. Kaupungissa on myös rikas urheiluperintö, johon kuuluu valioliigan jalkapallojoukkue, Hull City Football Club, ja Super League Rugby joukkue, Hull FC Rugby Club.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Alankomaiden Rotterdam/Europortiin, johon matka-aika on 10-11 tuntia. Belgian Zeebruggeen matka kestää 14 tuntia. Hullista lähtee myös viikottainen palvelu Haminaan.


Rotterdam opas

Rotterdam on Hollannin toiseksi suurin kaupunki Amsterdamin jälkeen. Kaupunki tarjoaa kävijöille ainutlaatuisen ulkonäön, koska suurin osa sen keskeisistä rakennuksista on 1940-luvun sotavahinkojen seurauksena moderneja. Vierailijat huomaavat, että viimeisimmät rakennushankkeet ovat muuttaneet Rotterdamia ja antaneet sille suorastaan uutta puhtia. Uudella Rotterdamilla on tyylikästä arkkitehtuuria, ja rakennuksia kuten Euromast ja sen korkeaa panoraamaravintola ei kannata jättää näkemättä. Kulttuuria Rotterdamissa on runsaasti, esimerkiksi Museumpark, jossa monet kaupungin parhaista museoista sijaitsevat. Museumparkin eteläpään Kunsthal-taidegalleria on yksi kaupungin parhaista, ja se isännöi säännöllisesti monia laadukkaita taidenäyttelyitä. Vaalien Alankomaiden rikasta merenkulun perinnettä, merenkulkumuseo on täynnä mielenkiintoisia malleja. Samanlaisen teeman omaava Rotterdam Openlucht Binnenvaart -museo sisältää laajan kokoelman historiallisia vesiväylien veneitä, ja on kätevästi lähellä Mariniers-museota Wijnhavenissa.

Lauttaliikenne Rotterdamista lähtee Hulliin Britanniassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
P&O Ferries 20:00 07:45 11 tuntia 45 minuuttia Mon
P&O Ferries Mini Cruise 20:00 07:45 11 tuntia 45 minuuttia Mon
P&O Ferries 20:00 08:00 12 tuntia Sun
P&O Ferries Mini Cruise 20:00 08:00 12 tuntia Sun
P&O Ferries 20:30 07:45 11 tuntia 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
P&O Ferries Mini Cruise 20:30 07:45 11 tuntia 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
P&O Ferries 20:30 08:00 11 tuntia 30 minuuttia La
P&O Ferries Mini Cruise 20:30 08:00 11 tuntia 30 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.