COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hull - Rotterdam on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Hollanti lautat sivullamme.

Hull - Rotterdam lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price

Hull Rotterdam lautta arvostelut

 • "Tehokas & rentouttava"

  Palvelu oli tehokas ja rentouttava vaihtoehto lentämiselle. Ei myöhästymisiä ja saavuin määränpäähän piristyneenä. Ylitys oli täydellisen rauhallinen kummallakin suunnalla, ehkä tilanne olisi ollut toinen jos sää olisi ollut myrskyisä. Siirtobussi Amsterdamiin täytyy kyllä ehdottomasti varata. Lautta itsessään oli hyvä & puhdas & hytti oli sopiva (vaikka selkeästikin hyvin pieni). Yksi valitus, ruoan ja juomien hinnat olivat kalliit, mutta olin ottanut omat eväät joten se ei ollut ongelma. Otan omat kaljat ensi kerralla.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hullista Rotterdamiin 28.5."

  Kyytiin nouseminen tapahtui nopeasti ja yksinkertaisesti - tosin tiedän tieni Hullin satamassa erittäin hyvin mikä ei ole helppoa ensikertalaiselle - rahdin ja matkustajien viitat ovat epäselviä ja hämmentäviä. Laiva, hytti, ravintola ja baari olivat kaikki siistejä ja mukavia ja niissä palveli kohtelias filippiiniläishenkilökunta. Kabaree oli hyvä, kaikki oli kohtuullisesti hinnoiteltu ja nautin matkasta. Illallinen Brasserie Loungessa oli erinomainen ja viinilista oli laaja. Minulla ei ole mitään valitettavaa tai haitallisia kommenteja.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HULL-ROTTERDAM P&O:LLA"

  Menin Hull-Rotterdam lautalla Eurooppaan laajennetulla lomamatkalla. Matkan varaus Direct Ferriesin kautta oli helppoa ja yksinkertaista, vaikka sivustolla ei voi varata aamiaisia etukäteen (jouduin tehdä tämän myöhemmin puhelimessa) Matka itsessään oli mukava ja tehokas, P&O:n henkilökunta on kohtelias ja avulias ja alus itse mukava; meillä oli miellyttävä ylitys 4-voiman tuulista huolimatta. Yksi pettymys oli aamiainen. Englantilainen aamiainen kärsii tavallisesta suurtalouden ongelmasta - ruokaa, joka on kokattu ja sitten pidetty kuumana liian kauan; Mannermainen aamiainen oli yksinkertaisesti pahin jonka olin syönyt yli 3 viikkoon. Hyvin rajallinen valikoima leipää tai juustoa, hyvin kylmää leipää, joka ei ollut enää tuoretta, ei maustamatonta tai makeuttamatonta jogurttia, jne.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Hullista Rotterdamiin

P&O Ferries yhdistää Englannin ja Hollannin liikennöimällä Hull-Rotterdam reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan 11 tuntia.

Hullin ja Rotterdamin väliset vuorot saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkempaa tietoa aikatauluista ja hinnoista löydät verkkosivumme reittihaun kautta.

Hull opas

Hull, tai Kingston upon Hull virallisesti, sijaitsee seremoniallisessa East Riding of Yorkshiren läänissä Koillis-Englannissa. Kaupunki sijaitsee Hull- joen rannalla, jossa se kohtaa Humberin suiston, noin 40 km sisämaahan Pohjanmereltä. Kaupunki voi jäljittää sen juuret Meauxin Abbey munkkien aikaan 1100–luvulle, jolloin he tarvitsivat sataman voidakseen kuljettaa villaa.

Nykyisin kaupunki on enemmän kuin vain sen satama ja tämän näyttää myös sen vuonna 2017 saama nimike Britannian kulttuuripääkaupunki. Nähtävyyksiä kaupungissa ovat Vanhankaupunki ja Museum Quarter, Hullin venesatama ja Deep, joka on akvaario Sammy’s Pointissa. Kaupungissa on myös rikas urheiluperintö, johon kuuluu valioliigan jalkapallojoukkue, Hull City Football Club, ja Super League Rugby joukkue, Hull FC Rugby Club.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Alankomaiden Rotterdam/Europortiin, johon matka-aika on 10-11 tuntia. Belgian Zeebruggeen matka kestää 14 tuntia. Hullista lähtee myös viikottainen palvelu Haminaan.


Rotterdam opas

Rotterdam on Hollannin toiseksi suurin kaupunki Amsterdamin jälkeen. Kaupunki tarjoaa kävijöille ainutlaatuisen ulkonäön, koska suurin osa sen keskeisistä rakennuksista on 1940-luvun sotavahinkojen seurauksena moderneja. Vierailijat huomaavat, että viimeisimmät rakennushankkeet ovat muuttaneet Rotterdamia ja antaneet sille suorastaan uutta puhtia. Uudella Rotterdamilla on tyylikästä arkkitehtuuria, ja rakennuksia kuten Euromast ja sen korkeaa panoraamaravintola ei kannata jättää näkemättä. Kulttuuria Rotterdamissa on runsaasti, esimerkiksi Museumpark, jossa monet kaupungin parhaista museoista sijaitsevat. Museumparkin eteläpään Kunsthal-taidegalleria on yksi kaupungin parhaista, ja se isännöi säännöllisesti monia laadukkaita taidenäyttelyitä. Vaalien Alankomaiden rikasta merenkulun perinnettä, merenkulkumuseo on täynnä mielenkiintoisia malleja. Samanlaisen teeman omaava Rotterdam Openlucht Binnenvaart -museo sisältää laajan kokoelman historiallisia vesiväylien veneitä, ja on kätevästi lähellä Mariniers-museota Wijnhavenissa.

Lauttaliikenne Rotterdamista lähtee Hulliin Britanniassa.