Ateena (Piraeus)
Milos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Milos

Ateena ja Kykladit yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Milos, jolla liikennöi tällä hetkellä 6 lauttayhtiötä. Anek Lines liikennöi reittiä jopa 1 kertaa viikko, Aegean Speed Lines 7 kertaa viikko, SeaJets 4 kertaa päivä, Zante Ferries 3 kertaa viikko, Minoan Lines 5 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Ateena ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 50 viikko reitillä Ateena (Piraeus) Milos ja koska tarjolla on 6 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Milos?

Lautan ylitysaika Pireus - Milos on noin 4h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Milos?

Pireus to Milos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Milos on 260 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Milos?

On olemassa 6 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Milos välillä. Nämä ovat
  • Anek Lines
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Minoan Lines
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Milos?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Milos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Pireus ja Milos välillä?

Etäisyys Pireus ja Milos välillä on noin 82 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Milos opas

Kreikan saari Milos on kaikkein läntisin Kykladien saari. Siellä on noin 5000 asukasta hajallaan 7 pikkukaupungissa (kuten Adamas, Plaka). Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa). Turismi on vasta hiljattain alkanut havahtumaan Miloksen kauniisiin rantoihin, joissa on kiviä ja kristallinkirkasta vettä. Milos on myös nimetty "Island of Coloursiksi" upean vulkaanisen alkuperänsä ansiosta.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Sea Lines 07:00 13:25 6 tuntia 25 minuuttia La
Aegean Sea Lines 07:00 14:40 7 tuntia 40 minuuttia Sun
SeaJets 07:40 11:05 3 tuntia 25 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
SeaJets 09:00 11:55 2 tuntia 55 minuuttia Mon, La
SeaJets 09:00 12:25 3 tuntia 25 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
SeaJets 12:00 15:25 3 tuntia 25 minuuttia Mon, La
Zante Ferries 14:15 20:55 6 tuntia 40 minuuttia Ti, To
Aegean Sea Lines 14:55 22:35 7 tuntia 40 minuuttia Ke
Minoan Lines 21:00 01:00 4 tuntia Jokapäiväinen

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.