Lautta satamasta Porto Torres satamaan Ajaccio

Sardinia ja Korsika yhdistyvät reitillä Porto Torres Ajaccio, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Sardinia Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia samalla kun Corsica Linea reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Porto Torres Ajaccio kohteiden Sardinia ja Korsika välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Porto Torres - Ajaccio lauttaoperaattorit

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 4 h
    • Etsi hinta
  • Corsica Linea
    • 3 lähtöä viikoittain 4 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Porto Torres Ajaccio

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Porto Torres Ajaccio on auto ja 2 matkustajaa.

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Sardinian saaren luoteisrannikolla Italiassa. Se sijaitsee noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 1000-luvun kolme laivainen basilika Gavino joka on rakennettu käyttäen vain arvokkaita kovia kiviä kuten marmoria, porfyyriä ja graniittia. Kirkko on suurin romaaninen kirkko Sardiniassa. Kiinnostavia ovat myös katakombit Tanca Borgona, jotka ovat ihmisen uskonnon harjoittamiseen rakennettuja maanalaisia käytäviä.

Olbian jälkeen Porto Torresin satamassa on parhaat palvelut Sardiniassa. Sieltä pääsee Genovaan 11,5 tunnissa, Civitavecchiaan (7 tuntia ja 15 minuuttia), Barcelonaan (11 tuntia ja 15 minuuttia), Ajaccioon (3,5 tuntia), Proprianostaan (4 tuntia) ja Korsikalle ja Marseilleen (17 tuntia).

Ajaccio opas

Ajaccio on suurin kaupunki Ranskan Korsikan saarella. Kaupunki sijaitsee Korsikan lounaisrannikolla noin 210 kilometriä kaakkoon Marseillesista. Kaupungin kukkulan suojaama satama on alkuperäisen linnoituksen itäpuolella niemimaan yllä. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla on metsäisten kukkuloiden juurella Ajacciolahden pohjoisrannalla. Ehkä kaupungin kuuluisin poika on Napoleon Bonaparte, joka syntyi vuonna 1769 Casa Buonapartessa, joka on nyt avoinna yleisölle. Kaupunki on loistava paikka käveskelylle, sillä sieltä löytyy sekä pehmeä värisiä rakennuksia, vilkkaita kahviloita sekä venesatama.

Ajacciosta on tullut tärkeä pysähdyspaikka risteilyille ja on toiseksi vilkkain satama Ranskassa, Marseillesin jälkeen. Kaupungin satamasta on yhteys Marseilleen, Touloon ja Nizzaan Ranskan mantereelle lähes päivittäin. Satamasta lähtee myös kausittaisia lauttoja Italian mantereelle Livornoon ja Sardiniaan, sekä Calviin ja Proprianoon. Kaksi suurta laivayhtiötä, jotka operoivat näitä reittejä, ovat SNCM ja Corsica Ferries.