Porto Torres
Ajaccio
Lautat maahan Korsika
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Porto Torres satamaan Ajaccio

Sardinia ja Korsika yhdistyvät reitillä Porto Torres Ajaccio, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 45 minuuttia samalla kun Moby Lines reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Porto Torres Ajaccio kohteiden Sardinia ja Korsika välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Porto Torres satamaan Ajaccio

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Korsika lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Porto Torres - Ajaccio?

Lautan ylitysaika Porto Torres - Ajaccio on noin 3h 52m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Porto Torres - Ajaccio?

Porto Torres to Ajaccio lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Porto Torres - Ajaccio on 241 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Porto Torres - Ajaccio?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Porto Torres ja Ajaccio välillä. Nämä ovat
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Miten voin varata lauttalippuja Porto Torres - Ajaccio?

Varaa lautat reitiltä Porto Torres kohteeseen Ajaccio tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porto Torres - Ajaccio?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porto Torres - Ajaccio
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Porto Torres - Ajaccio?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Porto Torres ja Ajaccio välillä
  • Corsica Ferries
  • Moby Lines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Porto Torres - Ajaccio?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Corsica Ferries

Mikä on etäisyys Porto Torres ja Ajaccio välillä?

Etäisyys Porto Torres ja Ajaccio välillä on noin 67 meripeninkulmaa.

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Sardinian saaren luoteisrannikolla Italiassa. Se sijaitsee noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 1000-luvun kolme laivainen basilika Gavino joka on rakennettu käyttäen vain arvokkaita kovia kiviä kuten marmoria, porfyyriä ja graniittia. Kirkko on suurin romaaninen kirkko Sardiniassa. Kiinnostavia ovat myös katakombit Tanca Borgona, jotka ovat ihmisen uskonnon harjoittamiseen rakennettuja maanalaisia käytäviä.

Olbian jälkeen Porto Torresin satamassa on parhaat palvelut Sardiniassa. Sieltä pääsee Genovaan 11,5 tunnissa, Civitavecchiaan (7 tuntia ja 15 minuuttia), Barcelonaan (11 tuntia ja 15 minuuttia), Ajaccioon (3,5 tuntia), Proprianostaan (4 tuntia) ja Korsikalle ja Marseilleen (17 tuntia).


Ajaccio opas

Ajaccio on suurin kaupunki Ranskan Korsikan saarella. Kaupunki sijaitsee Korsikan lounaisrannikolla noin 210 kilometriä kaakkoon Marseillesista. Kaupungin kukkulan suojaama satama on alkuperäisen linnoituksen itäpuolella niemimaan yllä. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla on metsäisten kukkuloiden juurella Ajacciolahden pohjoisrannalla. Ehkä kaupungin kuuluisin poika on Napoleon Bonaparte, joka syntyi vuonna 1769 Casa Buonapartessa, joka on nyt avoinna yleisölle. Kaupunki on loistava paikka käveskelylle, sillä sieltä löytyy sekä pehmeä värisiä rakennuksia, vilkkaita kahviloita sekä venesatama.

Ajacciosta on tullut tärkeä pysähdyspaikka risteilyille ja on toiseksi vilkkain satama Ranskassa, Marseillesin jälkeen. Kaupungin satamasta on yhteys Marseilleen, Touloon ja Nizzaan Ranskan mantereelle lähes päivittäin. Satamasta lähtee myös kausittaisia lauttoja Italian mantereelle Livornoon ja Sardiniaan, sekä Calviin ja Proprianoon. Kaksi suurta laivayhtiötä, jotka operoivat näitä reittejä, ovat SNCM ja Corsica Ferries.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Corsica Ferries 14:30 19:15 4 tuntia 45 minuuttia Pe
Moby Lines 20:00 23:00 3 tuntia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.