COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Santa Teresa di Gallura satamaan Bonifacio

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Korsika lautat sivullamme.

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Daily 50 min
    • Get price
    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price

Laiva Santa Teresa di Gallurasta Bonifacioon

Moby Lines sekä Blu Navy yhdistävät Sardinian ja Korsikan saaret operoimalla Santa Teresa di Galluran ja Bonifacion välillä. Molemmat laivayhtiöt kulkevat reittiä jopa neljästi päivässä ja matkat kestävät nopeimmillaan alle tunnin.
Kohteiden välillä tehdään viikottain täten jopa 56 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajan matkallesi.

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa Gallura on kaupunki Italiassa, Sardinian saaren pohjois-kärjessä, Bonifacion salmella. Kaupungin rannikolta voi nähdä Korsikan etelärannikon koreilevan horisontissa. Kaupungin pääaukiolla on useita turistikauppoja ja ravintoloita, mutta kävijöiden kannattaa tarkkailla alueen off-season- aikoja, jolloin suurin osa kaupoista on kiinni. Kaupungin pohjoispuolella on Rena Bianca, Santa Teresan tärkein ranta, joka on kesällä lähes aina täynnä kun vierailijat nauttivat kristallin kirkkaasta ja lämpimästä vedestä. Yksi kiinnostavimmista kohteista on kallioisella niemellä sijaitseva Longosardon torni, joka katsoo merelle päin. Se pystytettiin 1500–luvulla Aragonian aikana, ja tarjoaa näkymät Porto Longonen lahdelle. Taustalla koreilevat valkoiset kalliot, jotka ympäröivät Corsican kaupunkia, Bonifaciota. Vasemmalla puolella rannikko laskeutuu kohti Rena Biancan rantaa, päättyen "Isola Monica" kallioon, jolta löytyy jälkiä hylätyistä luolista.

Rooman vallan aikana Santa Teresa Gallura (Longonis) oli Sardinian ensisijainen satama ja tarjosi suojatun maihinnousupaikan sen syvyyden ja luonnollisuuden ansiosta. Nykyään Santa Teresan uusi satama on yksi nykyaikaisimmista ja parhaiten varustetuista merenkulun keskuksista koko alueella, tarjoten lauttayhteyksiä Sardinian ja Korsikan välillä.


Bonifacio opas

Bonifacio on kaupunki Ranskan Korsikan saaren eteläpäässä. Se sijaitsee Välimeren rannikolla, erottuen Sardiniasta 11 km leveällä Bonifacion salmella. Kaupunki on suosittu matkailukohde kesäisin, sekä sen kauniiden rantojen että historian ja nähtävyyksiensä vuoksi, joihin kuuluvat Torra di Sant' Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio and Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.
Bonifaciolla on kaksi merkityksellistä esihistoriallista kohdetta: Araguina-Sennola, muinainen luolasuoja Capellon kylän lähellä sekä Vasculacciu, hautakammio lähellä Figaria. Ensimmäinen kuuluu Lady of Bonifaciolle, haudattu naispuolinen hahmo joka on hiilipäivätty vuoteen 6570 e.a.a., joko mesoliittiselle tai aikaiselle neoliittiselle kaudelle. Toinen kuuluu megaliittiseen kulttuuriin ja on peräisin keski-neoliittiselta ajalta. Näiden kahden yhdistelmä sekä laaja piikiven käyttö on todiste siitä, että Bonifacion salmi on ollut tärkeä reitti Korsikan sisämaahan jo tuhansia vuosia sitten.