Santa Teresa di Gallura
Bonifacio
Lautat maahan Korsika
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Santa Teresa di Gallurasta Bonifacioon

Moby Lines sekä Blu Navy yhdistävät Sardinian ja Korsikan saaret operoimalla Santa Teresa di Galluran ja Bonifacion välillä. Molemmat laivayhtiöt kulkevat reittiä jopa neljästi päivässä ja matkat kestävät nopeimmillaan alle tunnin.
Kohteiden välillä tehdään viikottain täten jopa 56 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajan matkallesi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Santa Teresa di Gallura satamaan Bonifacio

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Korsika lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Lautan ylitysaika Santa Teresa di Gallura - Bonifacio on noin 55m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Santa Teresa di Gallura to Bonifacio lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Santa Teresa di Gallura - Bonifacio on 107 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Santa Teresa di Gallura ja Bonifacio välillä. Nämä ovat
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Varaa lautat reitiltä Santa Teresa di Gallura kohteeseen Bonifacio tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santa Teresa di Gallura - Bonifacio
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Santa Teresa di Gallura ja Bonifacio välillä
  • Moby Lines
  • Ichnusa Lines
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Santa Teresa di Gallura - Bonifacio?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.
 • Mikä on etäisyys Santa Teresa di Gallura ja Bonifacio välillä?

  Etäisyys Santa Teresa di Gallura ja Bonifacio välillä on noin 9 meripeninkulmaa.

Santa Teresa di Gallura Bonifacio lautta arvostelut

 • "Bonifaciosta Santa Teresa di Galluralle"

  Se ei olisi voinut olla helpompaa tai sujuvampaa. Ensinnäkin, Bonifacio on kaunis kaupunki missä on paljon tekemistä. Kun Mobyn (palveluntarjoaja johon Directferries yhdisti meidät) tiski aukesi kaksi tuntia ennen lähtöä, saavuimme paikalla Directferries vahvistuksemme kanssa ja saimme lippumme noin sekunnissa. Itse matkasta - se oli kaunis, nautittava sekä helppo. Kiitos sekä Mobylle että Directferriesille. Saumatonta ja helppoa. En voisi pyytää enempää.

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa Gallura on kaupunki Italiassa, Sardinian saaren pohjois-kärjessä, Bonifacion salmella. Kaupungin rannikolta voi nähdä Korsikan etelärannikon koreilevan horisontissa. Kaupungin pääaukiolla on useita turistikauppoja ja ravintoloita, mutta kävijöiden kannattaa tarkkailla alueen off-season- aikoja, jolloin suurin osa kaupoista on kiinni. Kaupungin pohjoispuolella on Rena Bianca, Santa Teresan tärkein ranta, joka on kesällä lähes aina täynnä kun vierailijat nauttivat kristallin kirkkaasta ja lämpimästä vedestä. Yksi kiinnostavimmista kohteista on kallioisella niemellä sijaitseva Longosardon torni, joka katsoo merelle päin. Se pystytettiin 1500–luvulla Aragonian aikana, ja tarjoaa näkymät Porto Longonen lahdelle. Taustalla koreilevat valkoiset kalliot, jotka ympäröivät Corsican kaupunkia, Bonifaciota. Vasemmalla puolella rannikko laskeutuu kohti Rena Biancan rantaa, päättyen "Isola Monica" kallioon, jolta löytyy jälkiä hylätyistä luolista.

Rooman vallan aikana Santa Teresa Gallura (Longonis) oli Sardinian ensisijainen satama ja tarjosi suojatun maihinnousupaikan sen syvyyden ja luonnollisuuden ansiosta. Nykyään Santa Teresan uusi satama on yksi nykyaikaisimmista ja parhaiten varustetuista merenkulun keskuksista koko alueella, tarjoten lauttayhteyksiä Sardinian ja Korsikan välillä.


Bonifacio opas

Bonifacio on kaupunki Ranskan Korsikan saaren eteläpäässä. Se sijaitsee Välimeren rannikolla, erottuen Sardiniasta 11 km leveällä Bonifacion salmella. Kaupunki on suosittu matkailukohde kesäisin, sekä sen kauniiden rantojen että historian ja nähtävyyksiensä vuoksi, joihin kuuluvat Torra di Sant' Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio and Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.
Bonifaciolla on kaksi merkityksellistä esihistoriallista kohdetta: Araguina-Sennola, muinainen luolasuoja Capellon kylän lähellä sekä Vasculacciu, hautakammio lähellä Figaria. Ensimmäinen kuuluu Lady of Bonifaciolle, haudattu naispuolinen hahmo joka on hiilipäivätty vuoteen 6570 e.a.a., joko mesoliittiselle tai aikaiselle neoliittiselle kaudelle. Toinen kuuluu megaliittiseen kulttuuriin ja on peräisin keski-neoliittiselta ajalta. Näiden kahden yhdistelmä sekä laaja piikiven käyttö on todiste siitä, että Bonifacion salmi on ollut tärkeä reitti Korsikan sisämaahan jo tuhansia vuosia sitten.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Ichnusa Lines 07:30 08:30 1 tunti Jokapäiväinen
Ichnusa Lines 11:00 12:00 1 tunti Jokapäiväinen
Ichnusa Lines 15:30 16:30 1 tunti Jokapäiväinen
Ichnusa Lines 19:00 20:00 1 tunti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.