COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Torres - Propriano on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Porto Torres satamaan Propriano

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Korsika lautat sivullamme.

Porto Torres - Propriano lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Porto Torres satamaan Propriano

Sardinia ja Korsika yhdistyvät reitillä Porto Torres Propriano. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: La Meridionale. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Porto Torres Propriano matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Sardinian saaren luoteisrannikolla Italiassa. Se sijaitsee noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 1000-luvun kolme laivainen basilika Gavino joka on rakennettu käyttäen vain arvokkaita kovia kiviä kuten marmoria, porfyyriä ja graniittia. Kirkko on suurin romaaninen kirkko Sardiniassa. Kiinnostavia ovat myös katakombit Tanca Borgona, jotka ovat ihmisen uskonnon harjoittamiseen rakennettuja maanalaisia käytäviä.

Olbian jälkeen Porto Torresin satamassa on parhaat palvelut Sardiniassa. Sieltä pääsee Genovaan 11,5 tunnissa, Civitavecchiaan (7 tuntia ja 15 minuuttia), Barcelonaan (11 tuntia ja 15 minuuttia), Ajaccioon (3,5 tuntia), Proprianostaan (4 tuntia) ja Korsikalle ja Marseilleen (17 tuntia).


Propriano opas

Ranskan kaupunki Propriano sijaitsee Korsikan saarella, Lounais-saaren kärjessä Valincon lahdella ja luoteeseen Sartenesta. Kaupungin keskusta on miellyttävä paikka tutkia perinteisiä taloja, ylellisiä kauppoja, kahviloita ja baareja. Kaupunki on nyt yksi suosituimmista lomakohteista Korsikassa sen monen rannan ansiosta, jotka ovat lähellä, kuten Plage de Lido joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Monet Proprianon rakennukset ovat 1800–luvun alusta, kun satama perustettiin ja suurin osa kaupungista rakennettiin. Vaikka samassa paikassa oli asui ennen roomalaiset ja kreikkalaiset, varhaisesta Proprianosta on vain vähän jäljellä, sillä siihen on usein hyökätty ja merirosvot ovat tehneet tuhojaan 1700–luvulla.

Kaupungin sataman lauttaliikenne kulkee Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.