COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Porto Torres - Propriano on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Porto Torres satamaan Propriano

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Korsika lautat sivullamme.

Porto Torres - Propriano lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Porto Torres satamaan Propriano

Direct Ferriesien kautta voit vertailla lauttoja maasta Sardinia maahan Korsika reitillä Porto Torres Propriano nopealla ja helpolla saatavuus- ja hintahaullamme.

Käyttämällä Aikataulut & hinnat –hakuamme voit tarkistaa hintoja ja saatavuuden sekä varata lauttoja satamasta Porto Torres satamaan Propriano, tai vaihtoehtoisesti vertailla reittiä tai satamia toisten vaihtoehtojen kanssa.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Korsika ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Porto Torres ja tulosatama Propriano vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Sardinian saaren luoteisrannikolla Italiassa. Se sijaitsee noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 1000-luvun kolme laivainen basilika Gavino joka on rakennettu käyttäen vain arvokkaita kovia kiviä kuten marmoria, porfyyriä ja graniittia. Kirkko on suurin romaaninen kirkko Sardiniassa. Kiinnostavia ovat myös katakombit Tanca Borgona, jotka ovat ihmisen uskonnon harjoittamiseen rakennettuja maanalaisia käytäviä.

Olbian jälkeen Porto Torresin satamassa on parhaat palvelut Sardiniassa. Sieltä pääsee Genovaan 11,5 tunnissa, Civitavecchiaan (7 tuntia ja 15 minuuttia), Barcelonaan (11 tuntia ja 15 minuuttia), Ajaccioon (3,5 tuntia), Proprianostaan (4 tuntia) ja Korsikalle ja Marseilleen (17 tuntia).


Propriano opas

Ranskan kaupunki Propriano sijaitsee Korsikan saarella, Lounais-saaren kärjessä Valincon lahdella ja luoteeseen Sartenesta. Kaupungin keskusta on miellyttävä paikka tutkia perinteisiä taloja, ylellisiä kauppoja, kahviloita ja baareja. Kaupunki on nyt yksi suosituimmista lomakohteista Korsikassa sen monen rannan ansiosta, jotka ovat lähellä, kuten Plage de Lido joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Monet Proprianon rakennukset ovat 1800–luvun alusta, kun satama perustettiin ja suurin osa kaupungista rakennettiin. Vaikka samassa paikassa oli asui ennen roomalaiset ja kreikkalaiset, varhaisesta Proprianosta on vain vähän jäljellä, sillä siihen on usein hyökätty ja merirosvot ovat tehneet tuhojaan 1700–luvulla.

Kaupungin sataman lauttaliikenne kulkee Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.