Porto Torres
Propriano
Lautat maahan Korsika
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Porto Torres satamaan Propriano

Direct Ferriesien kautta voit vertailla lauttoja maasta Sardinia maahan Korsika reitillä Porto Torres Propriano nopealla ja helpolla saatavuus- ja hintahaullamme.

Käyttämällä Aikataulut & hinnat –hakuamme voit tarkistaa hintoja ja saatavuuden sekä varata lauttoja satamasta Porto Torres satamaan Propriano, tai vaihtoehtoisesti vertailla reittiä tai satamia toisten vaihtoehtojen kanssa.

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Korsika ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Porto Torres ja tulosatama Propriano vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Lauttavaihtoehdot satamasta Porto Torres satamaan Propriano

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Korsika lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Porto Torres - Propriano?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Porto Torres to Propriano ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Porto Torres - Propriano?

Varaa lautat reitiltä Porto Torres kohteeseen Propriano tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porto Torres - Propriano?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Porto Torres - Propriano?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Porto Torres - Propriano?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Sardinian saaren luoteisrannikolla Italiassa. Se sijaitsee noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 1000-luvun kolme laivainen basilika Gavino joka on rakennettu käyttäen vain arvokkaita kovia kiviä kuten marmoria, porfyyriä ja graniittia. Kirkko on suurin romaaninen kirkko Sardiniassa. Kiinnostavia ovat myös katakombit Tanca Borgona, jotka ovat ihmisen uskonnon harjoittamiseen rakennettuja maanalaisia käytäviä.

Olbian jälkeen Porto Torresin satamassa on parhaat palvelut Sardiniassa. Sieltä pääsee Genovaan 11,5 tunnissa, Civitavecchiaan (7 tuntia ja 15 minuuttia), Barcelonaan (11 tuntia ja 15 minuuttia), Ajaccioon (3,5 tuntia), Proprianostaan (4 tuntia) ja Korsikalle ja Marseilleen (17 tuntia).


Propriano opas

Ranskan kaupunki Propriano sijaitsee Korsikan saarella, Lounais-saaren kärjessä Valincon lahdella ja luoteeseen Sartenesta. Kaupungin keskusta on miellyttävä paikka tutkia perinteisiä taloja, ylellisiä kauppoja, kahviloita ja baareja. Kaupunki on nyt yksi suosituimmista lomakohteista Korsikassa sen monen rannan ansiosta, jotka ovat lähellä, kuten Plage de Lido joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Monet Proprianon rakennukset ovat 1800–luvun alusta, kun satama perustettiin ja suurin osa kaupungista rakennettiin. Vaikka samassa paikassa oli asui ennen roomalaiset ja kreikkalaiset, varhaisesta Proprianosta on vain vähän jäljellä, sillä siihen on usein hyökätty ja merirosvot ovat tehneet tuhojaan 1700–luvulla.

Kaupungin sataman lauttaliikenne kulkee Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.