COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Tarifa satamaan Tanger

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Marokko lautat sivullamme.

Tarifa - Tanger lauttaoperaattorit

  • 12 lähtöä päivittäin 1 tunti
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
  • 9 lähtöä päivittäin 1 tunti
  • Etsi hinta

Laiva Tarifasta Tangeriin

Espanja ja Marokko yhdistyvät Tarifa-Tanger välisellä reitillä jota liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiöä. FRS -lautta kulkee jopa 8 kertaa päivässä ja matka kestää noin tunnin, kun taas Inter Shipping kulkee 7 kertaa päivässä ja matka kestää 2 tuntia.

Satamien välillä tehdään täten yhteensä 15 päivittäistä ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Tarifa opas

Tarifa on kaupunki Cadizin maakunnassa Andalusiassa Etelä-Espanjan alueella. Kaupunki sijaitsee Costa de la Luzissa (Coast of Light) ja kohtaa Marokon poikki Gibraltarin salmen. Jäykät Atlantin tuulet houkuttelevat surffaajia, tuulisurffaajia ja leijalautailijoita, jotka antavat tälle muinaiselle pikkukaupungille rennon internationalistisen kuvan. Vaikka kaupunki toimii viimeisenä pysäkkinä Espanjassa ennen Marokkoa, se toimii myös esimakuna tulemaan. Marokon fuusioruoka on arkipäivää kaupungissa ja aidatussa vanhassa kaupungissa kapeine kalkittuine katuineen. Tarifa voi olla yhtä vanha kuin foinikialainen Cádiz ja oli ehdottomasti roomalaisten asutus, mutta se on saanut nimensä Tarif ibn Malikista, joka johti muslimien ryöstöretkiä AD 710, vuosi ennen varsinaista maurien hyökkäystä niemimaalla.

Tarifasta on säännöllinen lauttaliikenne Tangeriin.


Tanger opas

Tangier sijaitsee Pohjois-Marokossa, Pohjois-Afrikan rannikolla, Gibraltan salmen läntisellä sisäänkäynnillä, jossa Välimeri kohtaa Atlantin valtameren. Vanha kaupunki, Kasbah, on antiikin linnoituksia, jotka olivat kerran kaupungin puolustus. Nykyään eurooppalaiset ovat ostaneet monet kaupungin historialliset rakennukset ja palatsit ja muuttaneet ne yksityiskodeiksi tai hotelleiksi, ravintoloiksi ja museoiksi. Kasbah museo sijaitsee Place du Mechouarilla ja sisältää erilaisia muistomerkkejä kiviajalta 2000-luvulle, näyttäen Tangerin rikkaan historian. Täällä voit nähdä todisteita monista kansoista, jotka ovat asuneet tai hallinneet tällä alueella. Ei kannata jättää väliin kaunista mosaiikkia joka on peräisin Rooman kaupungista Volubilista eikä mukavaa kävelyä sulttaanin puistossa.