Laiva Algecirasista Tanger Mediin

Espanjan ja Marokon satamien, Algecirasin ja Tanger Medin, välillä liikennöi tällä hetkellä 5 laivayhtiötä. Balearia sekä FRS matkaavat jopa 8 kertaa päivässä, Trasmediterranea 6 kertaa päivässä, Inter Shipping 3 kertaa päivässä ja AML 4 kertaa päivässä.
Satamien välillä tehdään viikoittain täten jopa 29 matkaa, mutta matkojen määrä ja säännöllisyys saattaa vaihdella kausiluonteisesti. Tarkempaa tietoa aikatauluista ja hinnoista löydät verkkosivumme reitti- ja satamahaku osiosta.

Algeciras - Tanger Med lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 4 lähtöä päivittäin 2 h 29 min
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 5 lähtöä päivittäin 2 h 30 min
  • Etsi hinta
 • FRS
  • 8 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Inter Shipping
  • 36 lähtöä viikoittain 1 h 30 min
  • Etsi hinta
 • AML
  • 6 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Algeciras Tanger Med

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Algeciras Tanger Med on auto ja 2 matkustajaa.

Algeciras Tanger Med lautta arvostelut

 • "Algeciras - Tangiers Med "

  Henkilökunta oli todella avulias matkani kummallakin suunnalla. Mutta laiva oli todella paljon myöhässä aamulla, saapuen määränpäähänsä tunnin myöhässä. Matka oli miellyttävä lumoavissa näköaloissa. Odotin innolla seuraavaa matkaani Balearialla.

  'Peter' matkusti Algeciras Tanger Med operaattorilla Balearia aluksella Alhucemas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Salmia"

  Matkustimme kumpaankin suuntaan tällä lautalla. Kummallakin kerralla lähtö myöhästyi, kaksi tuntia Algericaksesta Tangier Mediin ja tunnin paluumatkalla. Satama Tangier Medissä ei ole valmistunut kokonaan ja jalkamatkustajien piti ottaa bussi (ilmainen) terminaaliin missä oli auton vuokraus- sekä muut palvelut. Kommunikaatio oli olematonta. En tekisi tätä uudelleen vaikkakin salmien maisemat olivat hulppeita selvänä päivänä, ja jos olet onnekas saatat nähdä delfiinejä.

  'Anonyymi' matkusti Algeciras Tanger Med operaattorilla Trasmediterranea

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka!"

  Simppelisti mahtava matka maanosien välillä! :)

  'Roman' matkusti Algeciras Tanger Med operaattorilla Trasmediterranea aluksella Ciudad de Malaga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Transmediterranean lautta Tangier Mediin"

  Ensinnäkin - lautta menee Tangier Mediin mikä on noin tunnin bussimatkan päässä Tangierista. Bussi maksaa noin 3 euroa. Otimme taksin takaisin, se oli 20€ (neljä matkustajaa). Bussi jättää sinut kaupungin keskustaan missä ihmiset yrittävät opastaa sinua - maksua vastaan. DirectFerries sanoi että matka kestäisi 30 minuuttia - se kesti kolme tuntia. Lautan pääalueella oli kamala haju. Takaisintulolautta oli paljon parempi ja kesti vain tunnin. Kokonaisuudessaan lauttamatka oli hyväksyttävä, mutta suosittelisin kokeilemaan lauttaa joka menee suoraan Tangieriin.

  'Jay' matkusti Algeciras Tanger Med operaattorilla Trasmediterranea aluksella Ciudad de Malaga

  Lue lisää Näytä vähemmän

Algeciras opas

Algeciras on satamakaupunki etelä-Espanjassa, ja se on suurin kaupunki Gibraltarin lahdella. Algeciras on pääasiassa liikenteen solmukohta ja teollisuuskaupunki. Sen pääasiallinen toiminta liittyy satamaan, mikä toimii päälaivaannoususatamana Espanjan ja Tangierin sekä muiden Marokon satamien ja Kanariansaarten välillä. Kaupungin kalastusteollisuus on myös huomattavaa ja sen vientituotteisiin kuuluu erilaisia maataloustuotteita lähialueilta, kuten viljaa, tupakkaa ja maatalouseläimiä. Algericas ei ehkä ole kaunis kaupunki, mutta sillä on karu yksilöllisyys, toisin kuin muilla Costan lomakohteilla, ja se on erittäin aito, satamahenkisen ilmapiirin omaava kohde.
Algericaksen satama on yksi Euroopan ja maailman isoimmista satamista kolmessa kategoriassa: kontti, rahti ja jälleenlaivaus. Se sijaitsee 20km luoteeseen Tarifasta Río de la Mielillä, mikä on eteläisin joki Iberian niemimaalla ja Manner-Euroopassa. Satama on luokiteltu 16. vilkkaimmaksi satamaksi maailmassa. Vilkkaasta laivaliikenteestä huolimatta valaat ja delfiinit uiskentelevat satamaan aina silloin tällöin.

Tanger Med opas

Tanger-Med on rahtisatama joka sijaitsee noin 40 km itään marokon Tangierin kaupungista. Se on yksi suurimmista satamista Välimerellä ja Afrikassa kapasiteetiltaan ja aloitti palveluksen heinäkuussa 2007. Rakentamisen toinen vaihe alkoi vuonna 2009 vastaamaan nopeasti kasvavaan konttikuljetusten kysyntään. Konttiliikenteen lisäksi Tanger-Medin satamaan on myös hiljattain rakennettu matkustajaterminaali, joka korvaa kaupungin Tangerin kaupungin sataman kohdelauttoja ja matkustaja-aluksia Euroopasta. Sisäpuolella terminaalirakennuksessa voit löytää Bureau de Changen, pankkiautomaatit, ja pienen myymälän mikä myy sanomalehtiä, kirjoja, savukkeita ja välipaloja jne. Yläkerrassa on myös kahvila.

Tangerin historia on hyvin rikas, sillä monet sivilisaatiot ja kulttuurit olivat paikalla ennen 400-vuosisadalla eKr. Tanger oli turvapaikka monelle kulttuurille strategisen berberikaupungin ja sitten foinikialaisten kauppakeskus aikojen välillä, itsenäisyyden aikakauden ympärille 1950. Vuonna 1923, Tangerin katsottiin omaavan kansainvälisen aseman ulkomaisten siirtomaavaltojen ja siitä tuli kohde monille Euroopan ja Amerikan diplomaateille, vakoojille, kirjailijoille ja liikemiehille.