COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ceuta - Algeciras on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Ceuta satamaan Algeciras

Ceuta - Algeciras lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Ceuta Algeciras lautta arvostelut

 • "Cueta Algeciras Lautta"

  Todella siisti, sutjakka ja tehokas lautta. Mutta muista, että jos tulet Marokosta rajanylitykseen meenee aikaa ja Cueta toimii Espanjan ajassa (CEST).

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Ceuta satamaan Algeciras

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Ceuta Algeciras, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Trasmediterranea liikennöi reittiä jopa 5 kertaa päivä, Balearia 8 kertaa päivä, FRS 8 kertaa päivä & FRS kulkee reittiä jopa 4 kertaa päivä.

Kohteiden Espanja ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 25 päivä reitillä Ceuta Algeciras ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Ceuta opas

Ceuta on Espanjalle kuuluva itsehallintokaupunki, mikä sijaitsee Afrikan pohjoisrannikolla ja jakaa rajan Marokon kanssa. Se sijaitsee Välimeren ja Atlantin rajalla. Gibraltarin salmi erottaa sen Espanjasta.
Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Royal Walls, rannikkotyyppinen puolustussysteemi, sekä Mediterranean Maritime Park mikä on kooltaan 56,000 m2 ja jossa on kaksi suolavesijärveä, auringonottotuoleja ja puutarhoja. Sen keskellä on upea linna, mistä Ceutan kaupungin muurit ovat saaneet innoituksensa. Puistossa on myös kasino, ravintola ja yökerho sekä venesatama.
Kaupungin satamaan saapuu suuri määrä lauttoja päivittäin. Suurin osa lautoista tulee Algericaksesta, Andaluciasta etelä-Espanjasta. Satunnaiset risteilyalukset pysähtyvät satamassa silloin tällöin. Kaupungin läpi kulkee bussiverkosto, mutta se ei mene Marokkoon asti.


Algeciras opas

Algeciras, joka sijaitsee Etelä-Espanjassa, on satamakaupunki Gibraltarinlahdella. Algeciras on kaupunki, jolla on vahva merenkulkuperinne, vaikka se on samaan aikaan moderni ja kosmopoliittinen sen strategisen sijainnin (kahden mantereen välillä) ja sen suuren satamainfrastruktuurin ansiosta. Asutusta on ollut jo paleoliittisena aikana, ja tämä on myös alue, jossa foinikialaisten ja Karthagon siirtokunnat kerran seisoi. Ensimmäinen kaupunki, joka sijaitsi nykyisen kaupungin alueella oli Rooman kaupunki Iulia Traducta (0–100 jKr). Vuonna 711, Tarik ja hänen joukkonsa löysivät Al Yazirat-al-Hadran (Green Island) Rooman raunioista. Plaza Altalla, kaupungin sosiaalisessa keskuksessa, on useita tärkeitä monumentteja kuten Seurakuntakirkko Nuestra Señora de la Palma ja pieni kappeli Nuestra Señora de Europa. Algeciraksen perintö rakennuksissa on kaupungintalo, kauppatori, kappeli Santo Cristo de la Alameda ja kappeli San Antonin, mikä muodostaa harmonisen kokonaisuuden Hospital de la Caridadin kanssa.

Algeciraksen satama sijaitsee 20 km koilliseen Tarifata Rio de la Mielillä, joka on eteläisin joki Iberian niemimaalla ja manner-Euroopassa. Huolimatta useista laivareiteistä, valaat ja delfiinit tunnetusti uivat satamaan ajoittain.