Lautta satamasta Algeciras satamaan Ceuta

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Algeciras Ceuta, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Balearia liikennöi reittiä jopa 10 kertaa päivä, Trasmediterranea 5 kertaa päivä & FRS kulkee reittiä jopa 5 kertaa päivä.

Kohteiden Espanja ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 20 päivä reitillä Algeciras Ceuta ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Algeciras - Ceuta lauttaoperaattorit

 • Balearia
  • 10 lähtöä päivittäin 1 h
  • Etsi hinta
 • Trasmediterranea
  • 5 lähtöä päivittäin 1 h 10 min
  • Etsi hinta
 • FRS
  • 5 lähtöä päivittäin 1 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Algeciras Ceuta

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Algeciras Ceuta on auto ja 2 matkustajaa.

Algeciras Ceuta lautta arvostelut

 • "Acciones Algericas - Ceuta lautta"

  Ostaminen Directferries.co.uk:n kautta oli nopeaa ja helppoa. Saavuimme Algericaksen terminaaliin ja parkkeerasimme parkkihalliin (kolmen minuutin kävely terminaaliin). Kokonaissumma yön yli parkkeeraukselle oli 14+ euroa. Lautta oli siisti ja mukava, ja saimme istua missä halusimme. Lautta lähti aikataulun mukaan ja matkusti noin tunnin ajan rauhallisella merellä. Seuraavan päivän paluumatka oli aivan yhtä hyvä. Kaikki terminaalin ja laivan henkilökunnan jäsenet olivat avuliaita ja mukavia. Muista vaihtaa paluukuponkisi maihinnousukorttiin ensimmiäsessä kerroksessa ennen kuin menet yläkertaan portille. Kokonaisuudessaan todella miellyttävä kokemus.

  'David' matkusti Algeciras Ceuta operaattorilla Trasmediterranea aluksella Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Terminaalissa oli hämmentävää lähtiessämme Algericaksesta, mutta henkilökunta tarjosi erinomaista asiakaspalvelua ja matka Ceutaan oli erittäin miellyttävä. Ainoa valitukseni on, että ikkunat olivat merisuolan peitossa eikä ulos nähnyt kovin hyvin.

  'James' matkusti Algeciras Ceuta operaattorilla Trasmediterranea aluksella Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nopea ja halpa"

  Puolet Balearian hinnasta. Ei kuumia aterioita tarjolla, vain patonkeja.

  'Anonyymi' matkusti Algeciras Ceuta operaattorilla Trasmediterranea

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "satumainen"

  Se oli satumaista. Elämänkokemus, sillä meri oli vihainen, mutta mahtava!

  'Ildiko' matkusti Algeciras Ceuta operaattorilla Trasmediterranea aluksella Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän

Algeciras opas

Algeciras on satamakaupunki etelä-Espanjassa, ja se on suurin kaupunki Gibraltarin lahdella. Algeciras on pääasiassa liikenteen solmukohta ja teollisuuskaupunki. Sen pääasiallinen toiminta liittyy satamaan, mikä toimii päälaivaannoususatamana Espanjan ja Tangierin sekä muiden Marokon satamien ja Kanariansaarten välillä. Kaupungin kalastusteollisuus on myös huomattavaa ja sen vientituotteisiin kuuluu erilaisia maataloustuotteita lähialueilta, kuten viljaa, tupakkaa ja maatalouseläimiä. Algericas ei ehkä ole kaunis kaupunki, mutta sillä on karu yksilöllisyys, toisin kuin muilla Costan lomakohteilla, ja se on erittäin aito, satamahenkisen ilmapiirin omaava kohde.
Algericaksen satama on yksi Euroopan ja maailman isoimmista satamista kolmessa kategoriassa: kontti, rahti ja jälleenlaivaus. Se sijaitsee 20km luoteeseen Tarifasta Río de la Mielillä, mikä on eteläisin joki Iberian niemimaalla ja Manner-Euroopassa. Satama on luokiteltu 16. vilkkaimmaksi satamaksi maailmassa. Vilkkaasta laivaliikenteestä huolimatta valaat ja delfiinit uiskentelevat satamaan aina silloin tällöin.

Ceuta opas

Ceuta on toinen kahdesta espanjalaisesta alueesta Pohjois-Afrikassa (toinen on Melilla). Alueella oli useita hallitsijoita ennen kuin Portugali valtasi kaupungin vuonna 1415. Vuodesta 1580 Ceuta on ollut Espanjan hallinnon alla, mutta on asemaltaan itsenäinen kaupunki, vaikka se sijaitsee Afrikan mantereella lähes suoraan etelään autonomisesta kaupungista Gibraltarista. Tärkeitä nähtävyyksiä ovat Royal Walls ja Välimeren Maritime Park. Jos olet kiinnostunut vesiurheilusta, tulet todella nauttimaan ajastaso Ceutan rannikolla. Voit meloa kajakkia, ja nähdä kilpikonnia, delfiinejä ja valaita. Mutta tämä rannikko on erityisesti sukeltajien suosikki, koska tämä on paikka, jossa Atlantin valtamerija Välimeri tapaavat ja sekoittuvat, mikä kannustaa jatkuvaa uudistumista sen kasvistolle ja eläimistölle.

Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Espanjan mantereelle.