COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Algeciras - Ceuta on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Algeciras satamaan Ceuta

Algeciras - Ceuta lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 1 hour 29 min
  • Get price
  • 13 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Algeciras Ceuta lautta arvostelut

 • "Matka Menorcalta Mallorcalle"

  Erittäin hyvä ja henkilökunnan kanssa jutteleminen oli mukavaa, kahvilassa ei ollut paljon syömistä, heiltä loppui aamuapalatuotteet liian nopeasti, olisi ollut hyvä idea laittaa cuitadelan kartta satamaan jotta olisimme tienneet kuinka kaukana olemme keskustasta.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ruokapalvelut"

  Vaikkakin nautin matkastani lautalla olisi se ollut vielä parempi jos baari olisi ollut auki kauemmin. Kahvilassa oli hyvä valikoima ruokia. Todella mukava tapa matkustaa ja toivon että pääsen tekemään samankaltaisen reissun uudelleen.

  'Jaume II' travelled on Jaume II

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Cueta Algeciras Lautta"

  Todella siisti, sutjakka ja tehokas lautta. Mutta muista, että jos tulet Marokosta rajanylitykseen meenee aikaa ja Cueta toimii Espanjan ajassa (CEST).

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Acciones Algericas - Ceuta lautta"

  Ostaminen Directferries.co.uk:n kautta oli nopeaa ja helppoa. Saavuimme Algericaksen terminaaliin ja parkkeerasimme parkkihalliin (kolmen minuutin kävely terminaaliin). Kokonaissumma yön yli parkkeeraukselle oli 14+ euroa. Lautta oli siisti ja mukava, ja saimme istua missä halusimme. Lautta lähti aikataulun mukaan ja matkusti noin tunnin ajan rauhallisella merellä. Seuraavan päivän paluumatka oli aivan yhtä hyvä. Kaikki terminaalin ja laivan henkilökunnan jäsenet olivat avuliaita ja mukavia. Muista vaihtaa paluukuponkisi maihinnousukorttiin ensimmiäsessä kerroksessa ennen kuin menet yläkertaan portille. Kokonaisuudessaan todella miellyttävä kokemus.

  'Alborán' travelled on Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Algeciras satamaan Ceuta

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Algeciras Ceuta, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Trasmediterranea liikennöi reittiä jopa 5 kertaa päivä, Balearia 4 kertaa päivä, FRS 8 kertaa päivä, FRS 5 kertaa päivä & Naviera Armas kulkee reittiä jopa 5 kertaa päivä.

Kohteiden Espanja ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 27 päivä reitillä Algeciras Ceuta ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Algeciras opas

Algeciras on satamakaupunki etelä-Espanjassa, ja se on suurin kaupunki Gibraltarin lahdella. Algeciras on pääasiassa liikenteen solmukohta ja teollisuuskaupunki. Sen pääasiallinen toiminta liittyy satamaan, mikä toimii päälaivaannoususatamana Espanjan ja Tangierin sekä muiden Marokon satamien ja Kanariansaarten välillä. Kaupungin kalastusteollisuus on myös huomattavaa ja sen vientituotteisiin kuuluu erilaisia maataloustuotteita lähialueilta, kuten viljaa, tupakkaa ja maatalouseläimiä. Algericas ei ehkä ole kaunis kaupunki, mutta sillä on karu yksilöllisyys, toisin kuin muilla Costan lomakohteilla, ja se on erittäin aito, satamahenkisen ilmapiirin omaava kohde.
Algericaksen satama on yksi Euroopan ja maailman isoimmista satamista kolmessa kategoriassa: kontti, rahti ja jälleenlaivaus. Se sijaitsee 20km luoteeseen Tarifasta Río de la Mielillä, mikä on eteläisin joki Iberian niemimaalla ja Manner-Euroopassa. Satama on luokiteltu 16. vilkkaimmaksi satamaksi maailmassa. Vilkkaasta laivaliikenteestä huolimatta valaat ja delfiinit uiskentelevat satamaan aina silloin tällöin.


Ceuta opas

Ceuta on toinen kahdesta espanjalaisesta alueesta Pohjois-Afrikassa (toinen on Melilla). Alueella oli useita hallitsijoita ennen kuin Portugali valtasi kaupungin vuonna 1415. Vuodesta 1580 Ceuta on ollut Espanjan hallinnon alla, mutta on asemaltaan itsenäinen kaupunki, vaikka se sijaitsee Afrikan mantereella lähes suoraan etelään autonomisesta kaupungista Gibraltarista. Tärkeitä nähtävyyksiä ovat Royal Walls ja Välimeren Maritime Park. Jos olet kiinnostunut vesiurheilusta, tulet todella nauttimaan ajastaso Ceutan rannikolla. Voit meloa kajakkia, ja nähdä kilpikonnia, delfiinejä ja valaita. Mutta tämä rannikko on erityisesti sukeltajien suosikki, koska tämä on paikka, jossa Atlantin valtamerija Välimeri tapaavat ja sekoittuvat, mikä kannustaa jatkuvaa uudistumista sen kasvistolle ja eläimistölle.

Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Espanjan mantereelle.