Trasmediterranea

Trasmediterranea on valtava laivayhtiö, jolla on laaja laivareittien verkosto. Se yhdistää Pyreneiden Niemimaan Baleaareihin, Kanariaan, Ceutan ja Melillan autonomisiin kaupunkeihin sekä Pohjois-Afrikan Marokkoon ja Algeriaan.

Vuonna 1917 perustettu Trasmediterranea, Suomennettuna Välimeren ylittäjä, on Espanjan päälaivayhtiö ja yksi Euroopan suurimmista. Sen monet laivat yhdistävät lukuisat kohteet toisiinsa ympäri vuoden. Acciona, yksi Espanjan suurimmista yhtiöistä, osti Trasmediterranean vuonna 2002. Tämä varmisti yhtiön eksponentiaalisen kasvun seuraavan vuosikymmenen aikana.

Lyhyillä matkoilla käytetään nopeita laivoja, jolloin nopeus ja kätevyys on avaintekijä, mutta pidemmät matkat taittuvat mukavilla laivoilla, jolloin itse matka on houkutteleva osa lomaa. Laivastoon kuuluu moderneja ja tyylikkäitä nopeita aluksia, neljä rahtialusta, ja monta tavallista matkustajalaivaa tilavilla hyteillä ja ylellisellä sisustuksella.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Trasmediterranea -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin. Vertaa ennen varaamista Trasmediterranea -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Trasmediterranea kaikki reitit

Trasmediterranea asiakasarviot

 • "Acciones Algericas - Ceuta lautta"

  Ostaminen Directferries.co.uk:n kautta oli nopeaa ja helppoa. Saavuimme Algericaksen terminaaliin ja parkkeerasimme parkkihalliin (kolmen minuutin kävely terminaaliin). Kokonaissumma yön yli parkkeeraukselle oli 14+ euroa. Lautta oli siisti ja mukava, ja saimme istua missä halusimme. Lautta lähti aikataulun mukaan ja matkusti noin tunnin ajan rauhallisella merellä. Seuraavan päivän paluumatka oli aivan yhtä hyvä. Kaikki terminaalin ja laivan henkilökunnan jäsenet olivat avuliaita ja mukavia. Muista vaihtaa paluukuponkisi maihinnousukorttiin ensimmiäsessä kerroksessa ennen kuin menet yläkertaan portille. Kokonaisuudessaan todella miellyttävä kokemus.

  'David' matkusti operaattorilla Trasmediterranea aluksella Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Varastetut rahat"

  Nukuimme penkkialueella ja joku hyvin ammattimainen otti rahaa lompakostani ja korvasi sen. Selkeästi jotain mitä tehdään säännöllisesti. Istuimet olivat todella epämukavat ja meidän piti nukkua lattialla kuin elukoiden. Suosittelisin ehdottomasti varaamaan hytin.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Trasmediterranea aluksella Ciudad Autonoma Melilla

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Cueta Algeciras Lautta"

  Todella siisti, sutjakka ja tehokas lautta. Mutta muista, että jos tulet Marokosta rajanylitykseen meenee aikaa ja Cueta toimii Espanjan ajassa (CEST).

  'Laurence' matkusti operaattorilla Trasmediterranea aluksella Alborán

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava!"

  Tilat, sisustus ja hytti olivat loistavia ja iloisia yllätyksiä. Baari ja ravintola olivat todella valaistuja, isoja, puhtaita, tilavia ja kauniisti sisustettuja. Hytti oli mahtava, siellä oli ikkuna ja oma kylpyhuone! Kylpyhuoneen pyyhkeet olivat todella pieniä eivätkä kovin tyydyttäviä suihkun jälkeen, mutta pärjäsimme silti. Hieno kokemus. Drinkit olivat äärettömän kalliita.

  'David' matkusti operaattorilla Trasmediterranea aluksella Ciudad de Mahón

  Lue lisää Näytä vähemmän