Trasmediterranea
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Trasmediterranea

Trasmediterranea on valtava laivayhtiö, jolla on laaja laivareittien verkosto. Se yhdistää Pyreneiden Niemimaan Baleaareihin, Kanariaan, Ceutan ja Melillan autonomisiin kaupunkeihin sekä Pohjois-Afrikan Marokkoon ja Algeriaan.

Vuonna 1917 perustettu Trasmediterranea, Suomennettuna Välimeren ylittäjä, on Espanjan päälaivayhtiö ja yksi Euroopan suurimmista. Sen monet laivat yhdistävät lukuisat kohteet toisiinsa ympäri vuoden. Acciona, yksi Espanjan suurimmista yhtiöistä, osti Trasmediterranean vuonna 2002. Tämä varmisti yhtiön eksponentiaalisen kasvun seuraavan vuosikymmenen aikana.

Lyhyillä matkoilla käytetään nopeita laivoja, jolloin nopeus ja kätevyys on avaintekijä, mutta pidemmät matkat taittuvat mukavilla laivoilla, jolloin itse matka on houkutteleva osa lomaa. Laivastoon kuuluu moderneja ja tyylikkäitä nopeita aluksia, neljä rahtialusta, ja monta tavallista matkustajalaivaa tilavilla hyteillä ja ylellisellä sisustuksella.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Trasmediterranea -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Trasmediterranea -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Trasmediterranea asiakasarviot

 • "hyvä matkakokemus"

  siisti, hyvä ympäristö, tilava, aikataulussa. tulen käyttämään uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Purjehdus merellä"

  Mukavat istuimet ja espanjalainen Novello Tv draama viihdyttämässä. Avulias ja informoiva henkilökunta. Auringonottotuolit kansilla auringonottoa tai torkkujen ottoa varten lautan lipuessa merten yli.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä matka"

  Matkustimme Almeriasta Melillaan. Varasimme 2-sängyn hytin. Hytti oli kohtuullinen, vähän vanhanaikainen mutta siellä oil kohtuullisesti tilaa. Lautta oli melko vanha, mutta sen henkilökunta avulias. Ruokavaihtoehdot tuntuivat olevan hyviä ja hinnat kohtuullisia. Kokonaisuudessaan hyvä kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Acciones Algericas - Ceuta lautta"

  Ostaminen Directferries.co.uk:n kautta oli nopeaa ja helppoa. Saavuimme Algericaksen terminaaliin ja parkkeerasimme parkkihalliin (kolmen minuutin kävely terminaaliin). Kokonaissumma yön yli parkkeeraukselle oli 14+ euroa. Lautta oli siisti ja mukava, ja saimme istua missä halusimme. Lautta lähti aikataulun mukaan ja matkusti noin tunnin ajan rauhallisella merellä. Seuraavan päivän paluumatka oli aivan yhtä hyvä. Kaikki terminaalin ja laivan henkilökunnan jäsenet olivat avuliaita ja mukavia. Muista vaihtaa paluukuponkisi maihinnousukorttiin ensimmiäsessä kerroksessa ennen kuin menet yläkertaan portille. Kokonaisuudessaan todella miellyttävä kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.