trasmediterranea_santa_cruz_de_tenerife

Santa Cruz de Tenerife

Trasmediterranea ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Trasmediterranea eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Trasmediterranean Santa Cruz de Tenerifen lautalla löydät hyttejä, turistiluokan istumapaikkoja, baari-kahvilan, itsepalveluravintolan, puhelinkioskin, lemmikkieläinten kennelin ja myymälän.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on valikoima sisä- ja ulkohyttejä (merinäköala), joko kahden, kolmen ja neljän hengen, aulassa on myös makuuasentoon kääntyviä standardeja istuinpaikkoja ja TV.

Ravintolat

Laivalla on itsepalveluravintola, jossa on laaja valikoima ruokia ja ja päivittäinen menu, josta voit valita. Herkullista kahvia ja virkistäviä juomia on tarjolla laivan baari-kahvilassa. Löydät myös myyntiautomaatteja, joissa on välipaloja ja makeisia ja voit käyttää niitä milloin tahansa.

Ostokset

Vieraile Santa Cruz de Tenerife laivan itsepalvelu duty free-myymälässä, jossa on valikoima kirjoja, lehtiä, makeisia, leluja ja lahjoja.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, on suositeltavaa ilmoittaa meille ennen varauksen tekoa, jotta voimme varmistaa että tarpeenne voidaan toteuttaa. Opaskoirat matkustavat ilmaiseksi.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Santa Cruz de Tenerife oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Santa Cruz de Tenerife arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!