COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Caen - Portsmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Caen - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 5 hr 45 min
  • Get price

Caen Portsmouth lautta arvostelut

 • "Mahtava tapa päättää loma"

  Erittäin helppo kotimatka, eikä se olisi voinut olla rentouttavampi. Tunneli menomatkalla ja lautta paluumatkalla. Mahtava loma ja käytimme viimeiset rahamme miehistöön joka piti meistä huolta.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä kokemus miinuksena WiFin puute"

  Kokemukseni sekä Normandiella että Mont St. Michelillä olivat positiivisia: laiva oli puhdas, henkilökunta ystävällinen (odotin hiljaisia, kivikasvoisia asiakaspalvelijoita), ja palvelut helppokäyttöisiä ja käteviä. Hytti oli erinomainen ja lisämaksun arvoinen. Oli kuitenkin turhauttavaa että tein tämän matkan businessmielessä, enkä voinut käyttää wifiä kummallakaan suunnalla; menomatkalla se oli kokonaan alhaalla ja paluumatkalla se oli niin hidas etten pystynyt edes lukemaan sähköpostejani. Vaikka lomamatkailijoita asia ei niinkään haitannut, huomasin muitakin liikemiehiä joita tilanne selvästi harmitti.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen matka"

  Matkustimme jaloin ja reissu oli erinomainen. Varattu "lounge" oli hiljainen ja sieltä oli hyvät näkymät merelle. Palvelut olivat hyviä - tax free, kahviasema ja ilmainen wifi (toimii parhaiten laivan keskiosassa). Alan Robertson.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Supermatka"

  Suora lauttamatka Caenista Portsmouthiin oli parannusta edellisiin lauttamatkoihini. Hieno alus, fantastista ruokaa, paljon tilaa pitää hauskaa. Supermahtava kokemus.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Caen satamaan Portsmouth

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Caen Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Caen Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Caen opas

Caen on kaupunki ja satama luoteis-Ranskassa. Se on ala-Normandian suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee noin 15km sisämaahan Englannin kanavalta ja kaksi tuntia luoteeseen Pariisista. Matkailijat voivat ihailla kaupungin upeaa linnaa, joka rakennettiin vuoden 1060 tienoilla William Valloittajan toimesta, joka onnistuneesti valloitti Englannin vuonna 1066. Linna on yksi suurimmista keskiaikaisista linnoista Länsi-Euroopassa, ja se luovutettiin Ranskan kruunulle vuonna 1204.
Jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta, käy tutustumassa Jardin Botanique de Caeniin, kasvitieteelliseen puutarhaan ja puulajipuistoon missä on yli 8000 lajia kasveja.
Caenin kaupunkia palvelee pieni Ouistrehamin satama mikä sijaitsee Caenin kanaalin suulla, missä se tapaa Englannin kanaalin. Lauttapalvelut kulkevat Portsmouthin, Englannin ja Caenin/Ouistrehamin välillä sekä perinteisillä autolautoilla että supernopeilla lautoilla, jotka kulkevat maaliskuusta marraskuuhun. Lauttaterminaali on noin 15km päässä Caenista, minne jalkamatkustajat pääsevät bussikuljetuksella.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.