Caen
Portsmouth
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Caen satamaan Portsmouth

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Caen Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia.

Caen Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Caen - Portsmouth?

Lautan ylitysaika Caen - Portsmouth on noin 6h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Caen - Portsmouth?

Caen to Portsmouth lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Caen - Portsmouth on 429 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Caen - Portsmouth?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Caen to Portsmouth ja tämä on
 • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Caen - Portsmouth?

Varaa lautat reitiltä Caen kohteeseen Portsmouth tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Caen - Portsmouth?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Caen - Portsmouth
 • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Caen - Portsmouth?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Caen ja Portsmouth välillä
 • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Caen - Portsmouth?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Caen ja Portsmouth välillä?

Etäisyys Caen ja Portsmouth välillä on noin 104 meripeninkulmaa.

Caen Portsmouth lautta arvostelut

 • "Hyvä kokemus miinuksena WiFin puute"

  Kokemukseni sekä Normandiella että Mont St. Michelillä olivat positiivisia: laiva oli puhdas, henkilökunta ystävällinen (odotin hiljaisia, kivikasvoisia asiakaspalvelijoita), ja palvelut helppokäyttöisiä ja käteviä. Hytti oli erinomainen ja lisämaksun arvoinen. Oli kuitenkin turhauttavaa että tein tämän matkan businessmielessä, enkä voinut käyttää wifiä kummallakaan suunnalla; menomatkalla se oli kokonaan alhaalla ja paluumatkalla se oli niin hidas etten pystynyt edes lukemaan sähköpostejani. Vaikka lomamatkailijoita asia ei niinkään haitannut, huomasin muitakin liikemiehiä joita tilanne selvästi harmitti.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Portsmouthista Caeniin Brittany Ferriesillä"

  Vuosien takainen edellinen lauttakokemus (lyhyt kanaalin ylitys) vakuutti minut käyttämään tunnelia, mutta viimeaikainen kokemukseni muutti mieleni. Lautta oli siisti, tilava eikä ylikuormitettu. Henkilökunta oli tehokas ja avulias, ja etenkin ruokapalvelut olivat hyvänlaatuisia eivätkä ylihinnoiteltuja.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viimeinen ylitys Portsmouthista Caeniin"

  Käytimme Normandian lauttaa ylitykseen Portsmouthista Caeniin matkallamme Pohjois-Ranskan lomalle. Voin suositella lämpimästi tätä matkaa joka oli hyvin organisoitu ja todella nautinnollinen kokemus. En epäröisi ollenkaan suositellessani sitä muille tai tehden saman matkan itse uudestaan.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän

Caen opas

Caen on kaupunki ja satama luoteis-Ranskassa. Se on ala-Normandian suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee noin 15km sisämaahan Englannin kanavalta ja kaksi tuntia luoteeseen Pariisista. Matkailijat voivat ihailla kaupungin upeaa linnaa, joka rakennettiin vuoden 1060 tienoilla William Valloittajan toimesta, joka onnistuneesti valloitti Englannin vuonna 1066. Linna on yksi suurimmista keskiaikaisista linnoista Länsi-Euroopassa, ja se luovutettiin Ranskan kruunulle vuonna 1204.
Jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta, käy tutustumassa Jardin Botanique de Caeniin, kasvitieteelliseen puutarhaan ja puulajipuistoon missä on yli 8000 lajia kasveja.
Caenin kaupunkia palvelee pieni Ouistrehamin satama mikä sijaitsee Caenin kanaalin suulla, missä se tapaa Englannin kanaalin. Lauttapalvelut kulkevat Portsmouthin, Englannin ja Caenin/Ouistrehamin välillä sekä perinteisillä autolautoilla että supernopeilla lautoilla, jotka kulkevat maaliskuusta marraskuuhun. Lauttaterminaali on noin 15km päässä Caenista, minne jalkamatkustajat pääsevät bussikuljetuksella.


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 08:30 14:30 6 tuntia Mon, Ti, Ke, Pe, La, Sun
Brittany Ferries 14:00 21:45 7 tuntia 45 minuuttia To
Brittany Ferries 16:30 22:30 6 tuntia Mon, Ti, Ke, Pe, La, Sun
Brittany Ferries 23:00 07:15 8 tuntia 15 minuuttia To
Brittany Ferries 23:30 07:15 7 tuntia 45 minuuttia Mon, Ti, Ke, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.