Lautta satamasta St Malo satamaan Portsmouth

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä St Malo Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 50 minuuttia.

St Malo Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

St Malo - Portsmouth lauttaoperaattorit

 • Brittany Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 8 h 50 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä St Malo Portsmouth

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä St Malo Portsmouth on auto ja 2 matkustajaa.

St Malo Portsmouth lautta arvostelut

 • "HYVÄ MATKA"

  ENSIMMÄINEN KERTA TÄLLÄ REITILLÄ JA OLIN TODELLA ILOINEN. EI MINKÄÄNLAISIA ONGELMIA.

  'Anonyymi' matkusti St Malo Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka St Malosta Portmouthiin lautalla"

  Nautin todella paljon sekä menosta Portsmouthiin että St Maloon - kaikki oli hyvää.

  'Myra' matkusti St Malo Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Satumainen kokemus tavallisella hinnalla"

  En voi koskaan ymmärtää lentokoneiden menestystä, kaikki se odottelu, jonot, jäykät tullimiehet ja kokovartaloskannaus. Teoriassa voit päästä määränpäähän nopeammin mutta en ole koskaan kuullut paljon lentäviltä kavereiltani kuinka kuinka erityinen lento oli. Siksi olen aina matkustanut maalla ja merellä. Vaikka odotan saapumista tiedän myös, että matkani on tärkeä osa koko matkakokemusta. Merimatka St. Malosta Portsmouthiin on loistava ja vielä parempi kun taivas on kirkkaansininen jolloin Bretagnen aurinkokannet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutua olutlasillisen tai viinilasillisen kera ihaillen Ranskan ohi lipuvia luotoja, ainoa huoleni on että matka kestää vain yhdeksän tuntia eikä pidempään. Bretagne on erinomainen laiva, jolla on hyvät palvelut. Valitettavasti baarit tarjoilevat vain Bass olutta eikä asianmukaista katkeraa, mutta et voi saada kaikkea. Parhaiten varjeltu salaisuus on buffet-ravintola, ensin hinta vaikuttaa korkealta, kaksikymmentäviisi puntaa, mutta ruoan laatu yhdistettynä ruoan määrään tekevät tästä laivan erikoisuuden. Ja mikä voisi olla parempaa kuin päästä ruokalevolle yhteen laivan erinomaisista hyteistä. Olin onnekas saadessani kahden hengen hytin itselleni, joka tarjosi erinomaista vastinetta siitä ylimääräistä kahdestakympistä mitä se maksoi. Joten, miten koko kokemusta voidaan parantaa? Matka voisi olla pidempi ehkä kiertotiellä Kanaalisaarten ympäri ja olut voisi olla entistä tarkempaa, esimerkiksi englantilaisesta panimosta, tämä laiva tarjoaa houkuttelevan risteilyn budjettimatkan hinnalla. Robert

  'Robert' matkusti St Malo Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatkustus"

  Lumoavat palvelut laivalla. Mahtava rentouttava ja luonnonkaunis tapa matkustaa Ranskan ja Englannin välillä.

  'Paul' matkusti St Malo Portsmouth operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän

St Malo opas

St Malo on satamakaupunki Pohjanmeren rannikolla Bretagnessa Luoteis-Ranskassa. St Malo on rakennettu saaren graniitista ja siellä on ainutlaatuinen antiikin tunnelma, henkeäsalpaavia maisemia ja upeita rantoja. St Malon antiikkisten muurien kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde matkailijoille eri puolilta Eurooppaa ja erityisesti Britanniasta. Joillekin se edustaa aloman alkua tai loppua St Malon lauttaterminaalin kautta Brittanyyn, toisille taas tämä historiallinen satama/lomakohde on niiden tärkein kohde. Tänäpäivänä St Malo on monien mielestä houkuttelevin Ranskan kanavasatama ja sen mukulakivikadut ovat täynnä hotelleja, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Korkeat graniittikartanokorttelit linjaavat persoonallisia kujia ja aukioita, jotka ovat puolestaan ympäröity täydellisen massiivisilla valleilla. Nykyaikainen satama yhdistää linnoituksen mantereelle.

Saint Malon sataman kautta kulkee yli miljoona matkustajaa vuosittain. Monet ovat saapuneet UK:sta, Jerseystä, Guernseystä ja Irlannista. Satamassa on kaksi hiljattain rakennettua lauttaterminaalia, jotka sisältävät useita lahja- ja matkamuistomyyntipisteitä, valuutanvaihtopalvelut ja kahviloita. St Malosta on lauttayhteydet Pooleen, Portsmouthiin ja Weymouthiin Kanaalisaarten kautta.

Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.