Cherbourg
Poole
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Cherbourg satamaan Poole

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Cherbourg Poole, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Brittany Ferries -lautta kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia samalla kun Condor Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 55 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Cherbourg Poole kohteiden Ranska ja Englanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cherbourg - Poole?

Lautan ylitysaika Cherbourg - Poole on noin 4h 20m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cherbourg - Poole?

Cherbourg to Poole lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cherbourg - Poole on 402 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cherbourg - Poole?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Cherbourg ja Poole välillä. Nämä ovat
 • Brittany Ferries
 • Condor Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Cherbourg - Poole?

Varaa lautat reitiltä Cherbourg kohteeseen Poole tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cherbourg - Poole?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cherbourg - Poole
 • Brittany Ferries
 • Condor Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cherbourg - Poole?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cherbourg ja Poole välillä
 • Brittany Ferries
 • Condor Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cherbourg - Poole?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Cherbourg ja Poole välillä?

Etäisyys Cherbourg ja Poole välillä on noin 68 meripeninkulmaa.

Cherbourg Poole lautta arvostelut

 • "Sujuvat ylitykset"

  Yleisesti ottaen olimme tyytyväisiä Ranskan lomamme lauttamatkaan. Lastaus ja purkutoimet olivat sujuvia ja tehokkaita, vaikkakin istuimme autossamme pitkään ennen kuin pääsimme laivasta ulos Poolessa. Laivalla nautimme ylityksestä. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta tarjosi hyvää, ystävällistä palvelua. Ruokien ja juomien hinnoittelu oli hyvin kohtuullista. Istuma-alueet olivat puhtaat ja mukavat. Negatiivisenä asiana maksoimme matkasta 80£ enemmän kuin olisimme maksaneet edellisenä päivänä. Pidämme tämän mielessä ensi kertaa varten. Meidän oli myös pakko maksaa kallistuvista istuimista paluumatkalla; emme käyttäneet niitä kummallakaan matkalla.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yllättävän hyvä"

  Odotin että matkassa kävisi ilmi jokin juju sillä olin varannut halvan matkatoimiston kautta, mutta kaikki menikin sujuvasti. Minun piti päivittää uuden autoni rekisteritunnus hieman ennen matkalle lähtöä, ja Nikki directferriesiltä hoiti tämän helposti ja ongelmitta. Ylitys itsessään oli aikataulussa ja laivalla oli kaikki tarvittavat palvelut, henkilökunta oli osaava ja avulias. Lastaus ja purku olisivat voineet tapahtua hieman nopeammin, mutta nopeus oli kai normaali pidemmille kanaalin ylityksille.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein miellyttävä kokemus"

  Erittäin tehokas ja täsmällinen sekä lähtiessä Cherbourgissa että saapuessa Pooleen. Erinomainen autojen lastaus ja purku kummassakin päässä. Todella miellyttävä ja iloinen henkilökunta. Kokonaisuudessaan ylitys oli erittäin nautinnollinen.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cherbourg opas

Cherbourg on kaupunki Cotentinin niemimaalla luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on pitkä historia, se oli Viikinkien hallussa 800–luvulla. Viikingit kehittivät Cherbourgin satamaportiksi. Napoleonin aikakaudella satama linnoitettiin brittien laivaston hyökkäysten estämiseksi. Vedenalaisia esteitä upotettiin väliajoin sataman sisäänkäynnille, ja lopulta ne korvattiin muurausmurskakasoilla. Työt aloitettiin vuonna 1784 ja ne saivat päätöksen vuonna 1850, kun Napoleonin tappiosta Waterloossa oli jo kauan.
Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Cite de la Mer ("city of the sea"), mikä on merenkäynnille omistettu museo. Museo avattiin vuonna 2002 ja se sijaitsee Cherbourgin risteilyterminaalissa. Vierailijat viovat myös käydä kävelyllä Jardin de la Roche Fauconniere, yksityisessä kasvitieteellisessä puutarhassa Parc de la Fauconnieressa. Puutarha perustettiin vuonna 1870 ja siellä on noin 3400 lajiketta, joista monet ovat peräisin eteläiseltä pallonpuoliskolta.
Cherbourgin satama, joka sijatsee Englannin kanaalin rannikolla, tarjoaa säännöllisiä matkustaja- ja rahtilauittoja Pooleen ja Portsmouthiin Englantiin ja Rosslareen Irlantiin.


Poole opas

Keskiaikainen satamakaupunki Poole sijaitsee Englannin etelärannikolla Dorsetin läänissä. Se sijaitsee meren äärellä ja on täynnä nähtävyyksiä ja toimintaa, kuten sen kuuluisaa keramiikkaa ja Poole Park. Näihin suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu myös Poole Harbour ja hiekkasärkät niemimaalla, erinomaiset mahdollisuudet veneilyyn ja vesiurheiluun - sekä purjelautailua ja vesihiihtoa, useita erittäin kehuttuja ravintoloita ja kahviloita, monia historiallisia 1700-luvun rakennuksia, ja joitakin erinomaisia rantahotelleja. Dorset rannat kuuluvat hienoimpiin Englannissa ja niistä käytetään usein nimitystä "Florida Keys British beachies". Kultaisia Poolen rantoja on yli 5 km, ja nämä ovat suosittuja sekä turistien ja paikallisten keskuudessa. Poole Quay on yksi vilkkaimmista alueista ja siellä on jännittävä, ystävällinen fiilis. Festivaalit ja tapahtumat kaupungissa ovat Poole Summer Breeze, suurin Beach Party, järjestetään joka torstai-ilta kesällä, siellä on elävää musiikkia, hauskaa alue perheille, grilli alueilla ja upea ilotulitus.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 11:50 14:35 2 tuntia 45 minuuttia La
Brittany Ferries 17:00 21:30 4 tuntia 30 minuuttia Sun
Brittany Ferries 18:15 22:45 4 tuntia 30 minuuttia Mon, Ti, Pe, La
Brittany Ferries 21:45 08:00 10 tuntia 15 minuuttia Ke, To

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.