COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dieppe - Newhaven on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Dieppe - Newhaven lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 4 hr
  • Get price

Dieppe Newhaven lautta arvostelut

 • "Melko tyytyväinen mutta..."

  Kun saamme luvan tulla ulos laivasta olisi hyvä ilmoittaa kuulutuksilla mille kannelle kenenkin kuuluu mennä jottei hisseissä ole turhaa tungosta. Ruokaa voisi parantaa! Hyvä palvelu, aikataulussa, liikaa äänekkäitä lapsia.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen matka Dieppestä Newhaveniin"

  Matkan tehokkuus oli erinomainen, kaikki meni aikataulun mukaan, mutta ensi kerralla ottaisin omat eväät mukaan sillä ruoka oli huonolaatuista. Olimme kyllä aikaisella lautalla joten ehkä se vaikutti asiaan, ja maksoimme lipuista myös erittäin hyvän hinnan. Kokonaisuudessa olemme tyytyväisiä.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kokonaisuudessaan hyvä ylitys"

  Ylitys Newhaveniin oli hyvä, mutta ulosajossa kesti kauan, vaikkakin osasimme odottaa tätä edellisten arvostelujen perusteella. Paluumatka oli myöhässä 30 min eikä siihen annettu syytä, mutta pääsimme laivasta ulos nopeammin joten tämäkään ei ollut suuri ongelma. Olimme pettyneitä ettei tällä laivalla ollut täysin kallistuvia istuimia - istuimet ovat melko epämukavia ja niissä on vaikeaa nukkua. Jotkut kokeneemmat matkustajat olivat ottaneet peitot ja nukkuivat lattialla! Joimme erittäin hyvän kupillisen kuumaa kaakaota, mutta emme kokeilleet ruokia. Käyttäisin palvelua uudelleen, sillä se oikoo pitkän ajomatkan ja matkan hinta kompensoi ajomatkan hinnan.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kuin ihana iltaristeily!"

  Meillä oli fantastinen reissu! Koko henkilökunta oli todella auttavainen kaikkia tarpeitamme kohtaan. Matka tuntui suorastaan lomamme jatkeelta. Suosittelen lämpimästi. Käytän tätä palvelua ehdottomasti uudelleen.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Dieppestä Newhaveniin

DFDS Seaways yhdistää Ranskan ja Englannin liikennöimällä Dieppen ja Newhavening satamien välillä jopa 28 kertaa viikossa. Matkat kestävät 4 tuntia.

Dieppen ja Newhavenin välisien matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti. Tarkempaa tietoa aikatauluista sekä hinnoista löydät tekemällä reittihaun verkkosivullamme.

Dieppe opas

Dieppe on satamakaupunki joka sijaitsee Seine-Maritimen alueella Ylä-Normandiassa Pohjois-Ranskassa. Kaupunki sijaitsee Englannin kanaalin rannikolla kampasimpukoistaan kuuluisan Arques joen suulla. Kaupungin nähtävyyksiä ovat sen linna, Chateau de Dieppe, joka toimii nykyisin museona ja näyttelytilana, ja jolla on vahvat yhteydet kaupungin merenkulkuun. Museon kokoelmiin kuuluu 1600– ja 1700–luvun Camille Saint-Saënsin kaiverruksia ja kalusteita ja papereita. Linnan lähellä sijaitsee Square du Canada, jonne on hiljattain pystytetty muistomerkki kunnioittamaan kaupungin ja Kanadan pitkää suhdetta.
Kaupungissa on ihana rantakatu, joka ulottuu pitkin satamaa josta voi katsella veneitä ankkurissa. Dieppe on myös hyvä paikka kokeilla paikallisia meren herkkuja. Erikoisuuksia ovat marmite dieppoise (kala- ja äyriäismuhennos keitettynä kermassa, siiderissä ja sipuleissa, kevyesti maustettuna) ja moules Marinieres (simpukoita viinissä, salottisipulin ja kerman kera).
Dieppessä on lauttasatama, josta on suora yhteys Newhaveniin Englannin etelärannikolla. LD Lines kulkee tätä väliä kahdesti päivässä.


Newhaven opas

Newhavenin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla East Sussexin läänissä. Newhaven sijaitsee Ousejoen suulla, laaksossa jonka joki on lävistänyt Etelä Downsissa. Newhaven Fort, yksi Palmerstonin linnakkeista, rakennettiin Castle Hillin suosituksesta vuonna 1859 Royal komissiota puolustamaan. Se oli suurin puolustustoimi koskaan Sussexissa ja on nyt auki museona. Viereinen kylä Tide Mills oli paikalla kokeellisen vesitasotukikohdan kärjessä rannalla. Toiminta sieltä ja läheisen lentokentän Telscombe Cliffs oli varustettu Short Type 184 vesitasolla ja suoritti sukellusveneiden vastaisia partioita yli Englannin Kanaalin ensimmäisen maailmansodan lopussa.

Newhavenin satama on pieni mutta vilkas satama. Satama on portti Dieppeen Ranskan kaakkois-rannikolla. Satamassa on muutamia palveluita, myös lähikauppa ja kahvila. Liiknutarajoitteisten palvelut ovat myös saatavilla. Terminaalissa on erityisesti suunniteltuja lepohuoneita ja alueita pyörätuolilla liikkuville.